По Львову колоною проїдуть байкери

фото: прес-служба ЛМР

фото: прес-служба ЛМР

Дозвілля та їжа
08 квiтня 2016 13:36

10 квітня у період з 12.00 год. до 13.30 год. громадська організація "Мотоциклетний клуб "Хуліган" спільно з байкерами та мотоциклістами відкриють мотосезон 2016 року.

Подивитись на проїзд байкерів та мотоциклістів зможе кожен. Вони проїдуть колоною за таким маршрутом: вул. Стрийська (Монумент Слави) – вул. Героїв Майдану – Д. Вітовського – вул. М. Коперника – просп. Свободи – просп. Свободи (від території на проїжджій частині між будинками №16 та №18, парна сторона) – вул. Торгова - вул. Городоцька – вул. Т. Шевченка – вул. Ю. Бенедиктовича – вул. Городоцька – вул. Городоцька, 306.

Мешканці та гості міста матимуть можливість ближче поспілкуватись із учасниками проїзду під час зупинки на просп. Свободи (від території на проїжджій частині між будинками №16 та №18, парна сторона) у період з 12.30 год. до 12.45 год.

"Відкриття мотосезону щороку відбувається у різних куточках України для  урочистого проїзду вулицями міста, любителів байків. Це означає, що всі проснулися після зимової сплячки. Місто Львів не є виключенням і ми всіляко підтримуємо їх у заходах, які вони організовують", - розповів Володимир Шнайдер, начальник управління молоді, сім’ї та спорту ЛМР.

Контакти організатора – п. Михайло (0676744894). 

Львів у новинах:

Вело-пікнік, свято бороди та кавуновий фест: як розважатимуть у Парку культури

Диван почекає: як розважитись у Львові на цьому тижні

Гарячий квітень у Львові: Не ангели, Джамала, PUR:PUR та інші

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах