Вело-пікнік, свято бороди та кавуновий фест: як розважатимуть у Парку культури

Новина - Дозвілля та їжа - Вело-пікнік, свято бороди та кавуновий фест: як розважатимуть у Парку культури

Новина - Дозвілля та їжа - Вело-пікнік, свято бороди та кавуновий фест: як розважатимуть у Парку культури

Дозвілля та їжа
28 березня 2016 11:35

З 3 квітня до 5 вересня у Парку культури відбуватимуться різноманітні заходи. Заходи будуть відбуватися в рамках різних свят і не тільки. Кожен охочий зможе випробувати свої сили у різних майстер-класах, конкурсах та просто відпочити.

Квітень:

3 квітня  14:00-16:00 площа біля центрального входу в парк (арка)

– Показові виступи з айкідо (Міжнародна федерація Айкідо представлятиме різноманітні традиційні японські бойові мистецтва, такі як Айкідо Йосінкан, Дзю-Дзюцу, Дайто Рю, Айкі Дзю-Дзюцу, та Каторі Сінто Рю)

23 – 24 квітня 13:00-17:00 офіс адміністрації вул.. Болгарська 4.

– "Великодня майстерня" (Напередодні Великодніх свят всі бажаючі зможуть долучитись до писанкових майстер-класів у парку)

Травень:

2 травня 14:00-16:00 площа біля центрального входу в парк (арка)

– "Шукайко – яйко" (Дитяча квест - гра, що приурочена до Великодня і яка відбуватиметься на центральній галявині парку)

7-8  травня 13:00-22:00 центральна частина території Парку культури

– День міста в парку (В рамках Дня міста, Парк культури проведе фото – виставку робіт на тему "Твоя історія в парку". Попередньо, на офіційному сайті та фейсбук сторінці  Парку культури буде оголошений конкурс, найкращі та найцікавіші історії будуть презентуватимуться  на території парку) Також  на відвідувачів свята чекає цікава розважальна програма, ярмарок вуличної їжі та захопливі історії про найстарішу пивоварню в Україні.

14 – 15 травня 11:00-22:00 центральна частина території Парку культури

– "Львів Еко Фест" (Наймасштабніший інтерактивний еко-проект року, фестиваль із більш, ніж 20 практичними локаціями, які представляють різні аспекти екологічного життя : від еко-будинків з глини та соломи до електрокарів.)

21 – 22 травня 13:00-17:00 галявина ліворуч від  дитячого майданчика

– "Відкриття проекту "Огородина. Соціальний город"  –  соціально-освітній проект у  інноваційному форматі арт-простору, який покликаний  ознайомити львів’ян зі сферою сільського господарства у зрозумілій,  цікавій і  креативній формі. Діти та дорослі матимуть можливість ближче познайомитися з рослинами і насінням, дізнатися, як виглядають саджанці улюблених овочів і як по-справжньому піклуватися про рослини, а також  взяти участь у творчих агро майстер-класах.

21 – 22 травня 11:00-22:00 площа біля літньої сцени

– "Street food so good + Holly Fest" – Насичена програма з майстер-класами, конкурсами, розіграшами, музикою, кіно, ну і, звичайно, смачною, різноманітною та здоровою вуличною їжею.

28 травня 11:00-22:00 центральна частина території Парку культури

– "Свято Бороди" - Фестиваль Barber Shopів, на якому чоловіки зможуть привести до ладу свою бороду, взяти участь в конкурсах, долучитись до майстер класів по вкладанню бороди та просто весело провести час.

29 травня 13:00-21:00 площа біля літньої сцени

– "Спадщина фест" - Спадщина-фест, це сімейний фестиваль, на якому батьки з дітьми матимуть змогу провести незабутній вихідний день у середовищі розвиваючих ігор та неповторної атмосфери.

Червень:

3–5 червня 11:00-22:00 центральна частина території Парку культури

– "LEOPOLIS GRAND PRIX 2016" - Фестиваль ретро автомобілів, який з 2011 року щорічно проходить у Львові. Це унікальний проект, що поєднав у собі галицьку традиційність із сучасними технологіями та незмінним, властивим лише львівським автомобілістам, лоском.

11–12 червня 14:00-22:00 центральна частина території Парку культури

– "Велопарк – Пікнік" - Щорічний музично-спортивний фестиваль всеукраїнського значення. Під егідою одного проекту об’єднуються найбільша кількість видів велосипедного руху (велотріал, давн-хіл, велополо, велозаїзд тощо), з кращими традиціями музичного фестивалю.

18 –19 червня 14:00-16:00 площа біля центрального входу в парк (арка)

– Відкриття танцювального майданчику На теплий період в Парку планується ряд танцювальних Open Air вечірок в найрізноманітніших стилях від Танцю живота до Контемпу, в якому зможуть взяти участь всі охочі, в незалежності від танцювального досвіду.

24-26 червня 15:00-22:00 центральна частина території Парку культури

 – Alfa Jazz Fest 2016 - Джазовий фестиваль міжнародного масштабу. Фестиваль не тільки збере кращих джазових музикантів світу, він подарує місту чудові літні вихідні в кращих традиціях європейських музичних подій. Хвиля джазу нахлине на столицю Західної України.

Липень:

9 липня 14:00-21:00 площа біля центрального входу в парк (арка)

 – "Танцювальний фестиваль" - Танцювальний фестиваль, що об’єднує в собі більше 10 різних танцювальних стилів, родзинкою фесту стануть справжні "батли" між учасниками та вибір найкращого танцколективу міста, який отримає перехідний кубок фесту та грошовий приз.

16–17 липня 15:00-22:00 центральна частина території Парку культури

– Фестиваль англійської мови - Це дводенне свято англійської мови, під час якого всі охочі, від маленьких до дорослих зможуть попрактикуватись в  англійській мові. Під час фесту будуть працювати різні локації, від майстер-класів з англійської до пікніку в парку.)

30 липня 15:00-22:00 центральна частина території Парку культури

– "Фестиваль Кавказу" - Це одноденний фестиваль культури народів Кавказу. В рамках фестивалю відвідувачі зможуть насолодитись виступами народних ансамблів, взяти участь в майстер-класах, переглянути фільми на природі, а також скуштувати смачну їжу )

Серпень:

20–21 серпня 12:00-22:00 площа біля літньої сцени

 – "Дитячий світ-2016" - "Дитячий світ-2016" це великий супермаркет, де за цінами виробника можна буде придбати найрізноманітніші товари для дітей та відвідати безкоштовний навчально-розважальний центр з різноманітними студіями, ігровим майданчиком, розвагами.

24 серпня 14:00-22:00 площа біля літньої сцени

 – "Проект БоЇм" - Мультикультурний гастрофестиваль “БоЇм”, мета якого полягає в відображенні мультикультурності, в поєднанні на одному гастрономічному майданчику представників різних культур, які формують єдине обличчя Львова.

27–28 серпня 14:00-21:00 площа біля центрального входу в парк (арка)

– "Кавуновий фестиваль" - ІІІ Кавуновий Фестиваль, на якому всі охочі зможуть взяти участь в майстер – класах, конкурсах і просто чудово провести останні дні літа.

Вересень:

3–5 вересня 10:00-22:00 центральна частина території Парку культури

 – "Театральний фестиваль" - Організатори фестивалю прагнуть розширити цільову аудиторію з активним залученням до театральної діяльності, шляхом організації та проведення першого театрального форуму в Україні, а також створення мистецьких резиденцій.

Львів у новинах:

Медитація, сонячний душ та альфа-гравіті: у Львові проведуть еко-фестиваль

ТОП -10 концептуальних закладів Львова для тих, кого не здивуєш "Криївкою"

Звільни шафу: куди у Львові можна віддати непотрібні речі

Де у Львові поїсти піцу: огляд закладів та голосування (частина перша)

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах