Завтра у Львові генеральне прибирання: перелік толок

Фото з сайту bessarabiainform.com

Фото з сайту bessarabiainform.com

Дозвілля та їжа
08 квiтня 2016 17:29

Завтра, 9 квітня, у Львові проведуть низку толок та прибирань, щоб причепурити місто до Великодня та "впустити" весну. Пропонуємо перелік акцій, щоб кожен міг обрати щось для себе і долучитися до прибирання улюбленого міста.

Толока у Митрополичих садах

Усіх охочих мешканців міста запрошують у суботу, 9 квітня, о 10:00 год. навести лад у Митрополичих садах. Зокрема, планують згромадження сухої трави та дрібного сміття, побілку дерев, чищення рову, обрізку кущів, фарбування паркану.

Цього тижня було зроблено перші кроки до впорядкування садів. Тепер спільними зусиллями проведуть масштабне прибирання.

На толоку просять взяти з собою: змінний одяг, рукавиці й гарний настрій.

Прибирання у Снопківському парку

9 квітня у рамках сімейної толоки прибиратимуть занедбане озеро на вулиці Кримській, 55. Початок акції – о 10:45 годині. Збір – біля входу в Дитячий еколого-натуралістичний центр, вул. Кубанська, 12.

"Запрошуємо усіх небайдужих долучатися до прибирання Снопківського парку від побутового сміття. Діткам, які братимуть участь, – заохочувальні подарунки", – зазначають організатори.

З собою необхідно мати: робочі рукавиці, мішки для сміття, зручне взуття, перекус та хороший настрій. Також стануть в пригоді: граблі, шуфлі та інші знаряддя праці.

До акції долучаються також батьки та діти ГО "Батьки Джерела", школа "Надія", мешканці вулиць, прилеглих до Снопківського парку, парафіяни Храму УГКЦ Зіслання св. Духа та вихованці Львівського міського дитячого еколого-натуралістичного центру.

Телефон для довідок: 068 206 11 61.

Толока у парку Знесіння

Толока розпочнеться 9 квітня об 11:00 . Збір біля інформаційно-освітнього центру Регіонального ландшафтного парку Знесіння (Довбуша. 24). Тут  учасники прибирання матимуть можливість дізнатися більше про проект створення виноградника та міського саду на території парку, поринути у "виноградну" історію "Знесіння".

Після невеликої теоретичної частини розпочнеться саме прибирання проектної території, яка згодом перетвориться на зону відпочину для містян та гостей Львова.

Усіх небайдужих закликають приєднуватися до толоки. За можливості просять прихопити садові інструменти та гарний настрій.

Прибирання у парку імені Чорновола

Організатори толоки запрошують всіх небайдужих долучитись до приббирання у парку 700-річчя. Акція відбудеться у суботу 9 квітня. Початок – о 10:00 годині. Зі собою бажано мати рукавички і великі пакети для сміття. Зустріч біля магазину "Арсен".

Також мешканців міста, які не можуть долучитися до подібних акцій, закликають навести лад у подвір'ях власних будинків.

Джерело: tvoemisto.tv

Львів у новинах:

На яких львівських вулицях обмежать швидкість: адреси

У Львові тролейбуси "заговорять" (відео)

Град розміром з яйце: Львівщиною пройшлася потужна гроза

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах