В центрі Львова відкрився Великодній ярмарок: фоторепортаж

Новина - Дозвілля та їжа - В центрі Львова відкрився Великодній ярмарок: фоторепортаж

Новина - Дозвілля та їжа - В центрі Львова відкрився Великодній ярмарок: фоторепортаж

Дозвілля та їжа
26 квiтня 2016 13:45

У центрі Львова запрацював щорічний Великодній ярмарок. Підприємці наповнили торгові столи різноманітними сувенірами, виробами для інтер'єру, а також стравами галицької кухні.

Великодній ярмарок простягається від Оперного театру до пам'ятника Тарасові Шевченку. У дерев'яних хатинках пропонують відвідувачам все, що заманеться: від прикрас та повсякденних дрібниць до пасхальної продукції. Особливим попитом користуються писанки з різними орнаментами. За одне яйце продавці просять щонайменше 40 гривень. Окрім товарів, на Великодньому ярмарку пропонують посмакувати стравами галицької кухні. Ще відвідувачів заманюють угорськими смаколиками – трубочками з різною посипкою. За таке задоволення доведеться заплатити від 30 гривень і більше.

Великодній ярмарок триватиме до 16 травня. Львів'яни та гості міста зможуть потрапити на нього з 11.00 до 22.00 у робочі дні, а у святкові і вихідні – з 10.00 до 23.00.

В центрі Львова відкрився Великодній ярмарок: фоторепортаж фотоВ центрі Львова відкрився Великодній ярмарок: фоторепортаж фото 1В центрі Львова відкрився Великодній ярмарок: фоторепортаж фото 2В центрі Львова відкрився Великодній ярмарок: фоторепортаж фото 3В центрі Львова відкрився Великодній ярмарок: фоторепортаж фото 4В центрі Львова відкрився Великодній ярмарок: фоторепортаж фото 5В центрі Львова відкрився Великодній ярмарок: фоторепортаж фото 6

Джерело: lv.20minut.ua

Львів у новинах:

Зростання тарифів і зарплат: що зміниться для львів'ян з 1 травня

Два райони Львова залишилися без гарячої води

У Львові потужна ДТП: зіткнулись три автівки і маршрутка

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах