Літні Карпати: сім найпопулярніших курортів

фото з сайту karpaty-polonyna.com

фото з сайту karpaty-polonyna.com

Дозвілля та їжа
12 травня 2016 11:35

Відпочинок в Карпатах влітку - це прекрасна альтернатива банальної поїздки до моря. На відміну від популярних морських курортів, в горах вас чекає умиротворення, спокій, екологічність, натуральні продукти і усамітнення з природою, якого так не вистачає на галасливих узбережжях в розпал сезону.


Куди поїхати в Карпати влітку


 Літні Карпати: сім найпопулярніших курортів фото

Сучасні садиби та готелі Карпат нададуть вам можливість вибрати номер на свій смак і гаманець. Найприємніше, що в літній час ціни на житло в мальовничому гірському царстві вас приємно здивують.

Читайте ще: Готелі з басейнами в Карпатах: фото, ціни 2016

Сьогодні розповідь про найцікавіші і затишніші місця для відпочинку в Карпатах влітку.


Чарівний Буковель


Літні Карпати: сім найпопулярніших курортів фото 1

Буковель влітку - це чарівна казка серед озер і свіжого повітря.Вашій увазі запропонують величезну кількість розваг - рафтинг, риболовля, квадроцикли, катання на конях, екскурсії на гірські вершини і багато іншого. Ви зможете влаштувати пікнік на  лоні незайманої природи, поніжитись під теплим карпатським сонечком.

Де зупинитися: готелі Буковеля за ціною від 200 гривень за місце.


Гостинне Яремче


Літні Карпати: сім найпопулярніших курортів фото 2

Цінителі свіжого повітря, спокійних прогулянок карпатським лісом, самобутньої культури Карпат будуть раді цьому гірському курорту - Яремче. Ця мальовнича місцевість прекрасно підійде для літнього відпочинку з дітьми. Тому, якщо ви ще думаєте, куди поїхати в Карпати влітку всією сім'єю, зверніть свою увагу на Яремче. Серед природних пам'яток обов'язково відвідайте чудовий Яремчанський водоспад, прогуляйтеся біля річки Прут, насолодіться грандіозним виглядом скель Довбуша. Релігійні та культурні цікаві місця представлені тут Михайлівською церквою, Музеєм української старовини, міні-зоопарком і т.д.

Де зупинитися: готелі Яремче запропонують вам свої затишні номери за ціною від 150 гривень за номер.


Мальовнича Верховина


Літні Карпати: сім найпопулярніших курортів фото 3

Зупинитися на березі мальовничої річки Чорний Черемош в оточенні величної гірської природи, яка влітку має особливо неповторні відтінки, ви зможете, мандруючи Верховиною. Тут вас чекає  незабутній літній відпочинок. Збирання грибів і дикорослих ягід на гірських вершинах подарує справжнє задоволення. Свій культурний голод ви зможете вгамувати, відвідавши місцевий Музей музичних інструментів або Музей Гуцульщини.

Де зупинитися: готелі Верховини за ціною 140 гривень за номер.


Самобутній Косів


Літні Карпати: сім найпопулярніших курортів фото 4

Мічстечко Косів багате на дубові і соснові гаї, густі ліси і величезну кількість затишних дерев'яних котеджів, відпочинок в яких наситить вас не лише здоров'ям, але й позитивом. Екологічно чисті матеріали номерів, комфорт і затишок, гостинні господарі, смачна кухня, самобутні звичаї, національний парк "Гуцульщина" та його різноманітна фауна, - все це найкращі складові курорту Косів. Серед визначних пам'яток Косова велика кількість старовинних церков, музеїв і Косівський базар.

Де зупинитися: готелі Косова за ціною від 160 гривень за номер.


Культурна Коломия


Літні Карпати: сім найпопулярніших курортів фото 5

Куди поїхати в Карпатах влітку ще? Прекрасний варіант для незабутнього відпочинку - Коломия. Особливо приємним перебування тут буде цінителям творчості. У Коломиї знаходиться знаменитий Музей Писанки, де проводяться ярмарки вишивок і інші цікаві заходи. У музеї ви ознайомитеся з чудовими розфарбованими писанками від кращих майстрів Гуцульщини. Крім того, тут багато можливостей для насолоди природною красою і для культурного відпочинку. Вашій увазі - музеї народного мистецтва, кілька мальовничих церков, ратуша, театр і т.п.

Де зупинитися: готелі Коломиї за ціною від 150 гривень за номер.


Чудова Ворохта


Літні Карпати: сім найпопулярніших курортів фото 6

У курортному селищі Ворохта ви зможете не тільки відчути всі переваги літнього відпочинку в Карпатах, а й побачити місцеві визначні пам'ятки - мости-віадуки. Крім того, недалеко від Ворохти знаходиться найвища точка нашої країни - гора Говерла, велич і грандіозність якої не перестає дивувати туристів і місцевих жителів. Тут достатньо місць для прогулянок, занять активними видами спорту, усамітнення і незабутніх пікніків.

Де зупинитися: готелі Ворохти за ціною від 120 гривень за номер.


Затишний Микуличин


Літні Карпати: сім найпопулярніших курортів фото 7

Тихий ліс, красива природа, гірські струмки, недорогі готелі - це курорт Микуличин. Це затишне і гостинне село вразить вас своєю дивовижною атмосферою, яку навряд чи можна з чимось порівняти. Умиротворення, зближення з природою, насолода літніми пейзажами гір, корисна їжа, ягоди, чисте повітря, - все  для вас на недорогому курорті в мальовничому куточку Карпат. Обов'язково відвідайте тут чудовий Женецький водоспад і Троїцьку церкву.

Де зупинитися: готелі Микуличина від 100 гривень за номер.

Джерело hotels24.ua

Львів у новинах:

Карпатська “Голландія” та Чернівецька “Прага”: 10 "країн" в Україні, які варто відвідати

Маловідома Західна Україна: 10 дивовижних куточків, які варто відвідати

Львів'янину на замітку: де можна посмажити шашлики і не нарватися на штраф

 

 

 

 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах