Хлопець зі Львова змусив говорити українською весь світ (відео)

Новина - Дозвілля та їжа - Хлопець зі Львова змусив говорити українською весь світ (відео)

Новина - Дозвілля та їжа - Хлопець зі Львова змусив говорити українською весь світ (відео)

Дозвілля та їжа
24 червня 2016 10:03

Юрій Шивала організував незвичайне та найромантичніше освідчення для своєї дівчини. Він змусив людей з 31-єї країни світу, на усіх континентах, заговорити українською мовою для того, щоб розповісти наскільки сильне його кохання до неї!

Як розповідає хлопець, планувати освідчення почав практично у перші тижні знайомства. Шукав оригінальну ідею на просторах інтернету, проте повторюватись йому не хотілося, тому зрозумів, що потрібно придумати щось своє, неповторне.

Юрій живе у Львові, працює ведучим різноманітних заходів, є вокалістом музичного гурту "Хочу ЩЕ!" та громадсько-політичним діячем, а також дуже любить подорожувати. Оскільки Юра мандрівник і людина творча, то так йому і прийшла ідея: написати неймовірно красиве зізнання у коханні та попросити людей з 31-єї країни світу сказати його українською. Ще йому дуже хотілось залучити людей з усіх континентів, включаючи Антарктиду. Якраз вийти на контакт з полярниками було найважче, оскільки там існують деякі проблеми з інтернетом і переслати файл з відео можуть ті полярники, які покидають континент на ротацію.

"Ще він розказував, було весело вчити усіх говорити українською. Декому, як от польці, сербу, грузину це вдавалося легко, а декому, – ісландцю, ґренландці, тайці – не дуже. Він записував текст на диктофон, робив транскрипцію і надсилав необхідні файли усім учасникам проекту. Реалізовував ідею три місяці. Використовував свої контакти з подорожей, адже встиг побувати у 26 країнах світу. З монтажем відео йому допомагала відеоблоґер Тетяна Зубко. Саме освідчення з презентацією ролика відбувалося у Львові. Я пішла з нашою спільною подругою на каву і, нічого не підозрюючи, сиділа та розмовляла. Тут раптом офіціант попросив нас звернути увагу на екран і там почали транслювати відеоролик. Спочатку я не зрозуміла, що відбувається і лише на середині почала усвідомлювати, що замішана у тому, що діється. Далі з’явився Юра з квітами й каблучкою… освідчення, шок, сльози, моє "ТАК" і… продовження відео, де люди з усього світу радіють цій відповіді. Це – неймовірно, коли хтось робить такі подарунки. Я вірю у те, що такі неймовірні ідеї можуть приходити в голову лише тим людям, в серці яких оселилося кохання!", – ділиться враженнями тепер вже дружина Юрія, Юлія Маслова.

Джерело: uamodna.com

Читайте ще новини Львова:

Як виглядає будівництво Сихівського колектора під землею: унікальні кадри

У центрі Львова відновлять старовинний став (візуалізація) 

Де вигуляти собаку у Львові: найпопулярніші локації 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах