Приходь з дітьми: у Львові відбудеться Свято радості з гігантськими коробками від МакДональдз

Новина - Дозвілля та їжа - Приходь з дітьми: у Львові відбудеться Свято радості з гігантськими коробками від МакДональдз

Новина - Дозвілля та їжа - Приходь з дітьми: у Львові відбудеться Свято радості з гігантськими коробками від МакДональдз

Дозвілля та їжа
26 серпня 2016 12:20

У неділю, 28 серпня, маленьких львівян і їх батьків запрошують в парк ім. Хмельницького, щоб взяти участь у пізнавально-розважальних заходах для дітей від МакДональдз. 


Що в програмі


У цьому році в атмосферу веселих дитячих ігор і гарного настрою від Хеппі Міл® зануриться не тільки Львів, а й Кривий Ріг, Вінниця, Київ, Харків, Дніпро і Одеса. Кожен захід буде присвячено певній темі - спорт, творчість, екологія, читання. Символом радості в кожному місті буде величезна тематична коробка Хеппі Міл®.

Тема свята у Львові - творчість. Символом свята стане коробка-розмальовка. Крім неї, малюнки на асфальті, яскравий фейс-арт, виготовлення листівок, флешмоби та фотозона – все це не залишиться без уваги маленьких креативних відвідувачів.


Розваги в столиці


У Києві 3 вересня відбудеться фінальне й найграндіозніше свято. Саме тут на Оболонській набережній зустрінуться всі чотири коробки Хеппі Міл®, які подарують дітлахам різноманіття яскравих активностей, видовищних шоу, цікаві вікторини, конкурси, зони інтерактивних казок, інтелектуальні ігри і естафети.

КОЛИ: 28 серпня з 14.00 до 18.00

ДЕ: парк культури і відпочинку ім. Б. Хмельницького

ВХІД ВІЛЬНИЙ

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах