Обери собі друга: 8 собак тижня, які чекають на тебе (фото)

фото з сайту www.liveinternet.ru

фото з сайту www.liveinternet.ru

Дозвілля та їжа
28 вересня 2016 13:27

ЛКП "Лев" і VG Lviv продовжують спільний проект, публікуючи історії і світлини безпритульних тварин, щоб допомогти їм знайти своїх господарів.

Ми розраховуємо на ваше милосердя, любов і увагу, яких дуже потребують ці бездомні тварини. Сьогодні мова піде про вісьмо милих собачок. Більшість з цих тварин вже певний час живуть в ЛКП "Лев" (хтось місяць, хтось – чотири), де проходять лікування, реабілітацію і отримують щоденний догляд та увагу. Ми сподіваємось, що знайдуться люди, які відкриють своє серце для таких тварин, адже вони дуже вдячні, віддані і усвідомлюють, яке добро для них роблять люди. Це – найвідданіші друзі. Тож шукаємо для них найдобріших та найвідкритіших господарів. Ми вдячні усім волонтерам та небайдужим львів’янам, які долучаються та за змогою допомагають  лікувати та утримувати таких собак, але віримо, що їм варто жити у сім’ях, охороняти свої подвір’я і насолоджуватися дружбою з їхніми господарями. До того ж, кошти, які ЛКП витрачає на тривале утримання цих тварин, можна буде скерувати на допомогу ще більшій кількості безпритульних собак у Львові.

Подивіться на ці світлини і, можливо, на них ви побачите ту тваринку, яка стане вашим надійним і відданим другом.


Кучеряшка


Обери собі друга: 8 собак тижня, які чекають на тебе (фото) фотоМила молоденька собака. Як вона потрапила на вулицю – невідомо, але там була покусана зграєю інших собак. Відпускати її на місце відлову небезпечно, тому вона живе в ЛКП "Лев", де одужує і звикає до людського спілкування. Шукає відданого вірного господаря.


Вульфі


Обери собі друга: 8 собак тижня, які чекають на тебе (фото) фото 1

 

Лайка і просто красень. Після важких травм, отриманих внаслідок ДТП, потрапив до ЛКП "Лев", де отримав усю необхідну допомогу. Зараз йому значно краще, проте він ще потребує догляду та піклування в домашніх умовах.


Лама


Обери собі друга: 8 собак тижня, які чекають на тебе (фото) фото 2

Ця красуня, німецька вівчарка, була знайдена на вулиці у дуже важкому стані. В ЛКП "Лев" вона пройшла курс лікування і зараз почувається значно краще. Лама готова до переїзду в нову люблячу родину, за це віддячить відданістю і ніжністю. Дуже контактна собака, обожнює гуляти і  спілкуватися з людьми.


Малий


Обери собі друга: 8 собак тижня, які чекають на тебе (фото) фото 3

Всі, хто бачив його ще зовсім недавно, не міг стримати сліз. Цей собака потрапив на ЛКП з важкими травмами, і був справжнім важким лежачим хворим… Але завдяки великій волі до життя та зусиллям ветеринарів, фельдшерів та волонтерів цей песик став на ноги. Малий грайливий, гавкучий та дуже контактний, любить, коли його гладять, буде чудовим другом.


Штефан


Обери собі друга: 8 собак тижня, які чекають на тебе (фото) фото 4

Кудлатий красень Штефан провів в ЛКП "Лев" аж чотири місяці. Тут він отримував необхідне лікування, і за допомогою свого опікуна, ангела-охоронця Наталі цей веселий і гавкучий собака став на лапи! Штефан слухняно гуляє на повідку і дружить з іншими собаками.


Джозеф


Обери собі друга: 8 собак тижня, які чекають на тебе (фото) фото 5

Ще два місяці тому цей собака був у дуже важкому стані. Проте завдяки догляду медичних працівників ЛКП "Лев" він уже практично одужав. Якщо вам сподобався Джозеф, підприємство запрошує прийти та познайомитися з ним, а після повного одужання собаки – зможуть забрати його додому.


Сара


Обери собі друга: 8 собак тижня, які чекають на тебе (фото) фото 6

Молоденька красуня віком близько 1 року. Весела, гавкуча, має усі ознаки майбутнього супер-охоронця для своєї нової родини. Як вона опинилась на вулиці – важко уявити, проте щиро і віддано вона чекає на нових господарів.


Зіта


Обери собі друга: 8 собак тижня, які чекають на тебе (фото) фото 7

Красива і добра собачка-антистрес. Хто міг викинути Зіту на вулицю – нам невідомо. Але ми знаємо, що вона не залишить вас байдужими. Вона любить лащитись та чемно поводить себе на прогулянках. Буде відданим другом для своєї людини.

Фото Євгенія Судоргіна та Ольга ЛомаковськаФото Євгенія Судоргіна та Ольга Ломаковська

ЛКП “Лев”: Львів, вул. Промислова, 56; тел.: 252-30-41; щодня без вихідних з 8:00 до 20:00.

Усі собаки здорові, вакциновані, стерилізовані. 

Контакти ЛКП “Лев”: вул. Промислова, 56, тел.: 252-30-41.

Розклад роботи: з 8:00 до 20:00 щодня, без вихідних. 

ЛКП "ЛЕВ" на Facebook.

 Львів у новинах:

Обери собі друга: 5 собак тижня, які чекають на тебе (фото) 

У львівських парках створять майданчики для вигулу та тренування собак 

З'явився сайт, де львів'яни можуть вибрати цуценя з притулку 

 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах