Щось цікаве: у Львові запустять ретро-тури на електрокарах

фото з сайту tvoemisto.tv

фото з сайту tvoemisto.tv

Дозвілля та їжа
04 березня 2017 15:54

В лютому на публічній презентації представили новий туристичний проект "Шпацер Кеб". Його творці пропонують проводити екскурсії Львовом на раритетних електромобілях бренду "FORD Т" взірця 1915-го року, повідомляє tvoemisto.tv

Щось цікаве: у Львові запустять ретро-тури на електрокарах фото

Мета проекту – відкрити нові туристичні можливості міста, показати історичну та архітектурну красу не тільки центральної частини, але і інших районів, здійснити промоцію Львова на державному та європейському рівнях,  пропагувати екологічність та поєднання сучасних технологій з історичною складовою.

За словами ініціатора проекту Максима Свердлика, команда вже має укомплектовані машини, документи та дозвільні сертифікати вже майже зібрані.

Щось цікаве: у Львові запустять ретро-тури на електрокарах фото 1

В кожному електромобілі буде 7 посадкових місць, 7 планшетів та 7 пар навушників. На планшетах пасажири зможуть вибрати з різноманітних нестандартних екскурсійних турів історію на власний смак. За словами організаторів, вже розробили екскурсійні програми – "Львів історичний" та "Легенди міста Лева". 

Електромобілі подорожуватимуть за універсальним маршрутом. Окрім того, екскурсії переклали чотирма мовами – українською, польською, російською та англійською. Маршрути планують оновлювати та їздити нестандартними місцями міста, тим самим розширюючи "туристичні межі Львова".

Щось цікаве: у Львові запустять ретро-тури на електрокарах фото 2

Перший розроблений маршрут електромобіля

Водії електромобілів будуть стилізовано вдягнені, а самі раритетні електромобілі гармонійно поєднаються з архітектурним ансамблем центральної частини міста та не становитимуть шкоди для довкілля, – зазначають творці проекту. Окрім того, екскурсійні тури будуть адаптовані для людей з вадами слуху.

Щось цікаве: у Львові запустять ретро-тури на електрокарах фото 3

До слова, саме на таких авто подорожували Львовом понад 100 років тому. Цікаво, що у 1931-му році у перегонах "Гран-прі Львова" на електромобілях брали участь діти до 7-ми років. Тепер, як зазначають ініціатори, електромобілі повертаються на вулиці міста: у раритетному корпусі, але із сучасною начинкою і без шкоди для довкілля.

Дивись ще:

Львів'янину на замітку: в місті продовжать прокладати маршрут трамвая № 8

Зелена зона та паркінг: біля університету Франка у Львові облаштують громадський простір

Відень, Стамбул, Мюнхен: львівський аеропорт збільшує кількість рейсів

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах