Незабутній вікенд: 8 локацій на Львівщині, де можна відпочити

фото з сайту HikersBay

фото з сайту HikersBay

Дозвілля та їжа
28 квiтня 2017 14:49

З приходом перших справді теплих весняних днів, коли довкола все одягнулося у зелені барви, заквітчалося і природа поставила крапку на холодах, у мешканців великого міста постає одне бажання – вирватися кудись на природу, шашлики, позасмагати та просто відпочити від бетонних офісів та сірих буднів. "Взяти сім’ю і махнути на вихідні куди подалі від метушні" – хіба не цього ми так хочемо? Львівський портал вирішив підібрати вісім найкращих та різнопланових комплексів відпочинку неподалік Львова, де можна відпочити на всі 100%, набратися сил і…ще раз повернутися.


Шервуд


Готельно-відпочинковий комплекс "Шервуд" розташований у лісо-парковій зоні, посеред дубів, смерек та сосен.

Незабутній вікенд: 8 локацій на Львівщині, де можна  відпочити фото

На  території бази відпочинку є озеро з пляжем, де можна позасмагати. Уздовж берега біля кам’яного пляжу розміщено 8 альтанок, кожна місткістю до 10 осіб, в яких можна посидіти з друзями чи родиною з шумною малечею, замовляючи страви та напої з ресторану "Колиба". У теплий період часу гості "Шервуду" можуть самостійно ловити рибу в озері, яку потім смачно приготують кухарі ресторану. Сам ресторан "Колиба" на березі озера  вміщує до 50 осіб.

Тут вам запропонують пограти в російський більярд чи пул, замовити прогулянку на бричці у лісі, їзду на поні для дітей чи проїхатися на велосипедах. Також на території комплексу є обгороджене футбольне поле.

Незабутній вікенд: 8 локацій на Львівщині, де можна  відпочити фото 1

У готелі "Шервуд" є  25 номерів різних класів.

Для проведення ділових заходів можна винайняти конференц-зал з можливістю розміщення до 45 осіб.

У спа-салоні "Шервуду" можна порелаксувати у римській та фінській бані, басейні, джакузі.

Ціни: Вартість послуг спа-салону – 300 грн/год, для гостей готелю – 200 грн/год, лише баня – 175 грн; вартість лежака без рушника— 50 грн/день, оренда альтанки — 300/400 грн; вартість верхової їзди – 200 грн/год, у супроводі інструктора – 50грн/500м, коні в супроводі інструктора – 70грн/коло, катання на бричці — 60/120 грн мале/велике коло; оренда велосипеда – 60 грн за годину; номер "люкс" в готелі коштує 1000 грн, "напів-люкс" вартуватиме 750 грн, двомісний – 600 грн, одномісний -350 грн, дерев'яний будиночок – 350 грн.

Відстань від Львова: 50 км від Львова, с. Довгомостиська, вул. Зелена 38б.

Кухня: у ресторані "Колиба" вам запропонують страви української та європейської кухні.; у меню є широкий вибір закусок, перших та других страв, окрема винна карта. Також ресторан пропонує декілька варіантів комплексних сніданків.

Родзинки закладу:  недоторкана природа, оренда велосипедів, футбольне поле

Контакти: рецепція: +38 03234-38-097 , тел.моб: +38 099 389-93-85, http://sherwood-resort.com


 "Джем"


"Джем Раковець" – це готельно-відпочинковий комплекс у селі Раковець в 17 км від Львова. Власне великим плюсом комплексу є його розташування, оскільки їхати на відпочинок не доведеться півдня+сама територія комплексу розташована у досить мальовничому місці.

Незабутній вікенд: 8 локацій на Львівщині, де можна  відпочити фото 2

Територія комплексу – це готель з номерами різного класу, ресторан, "зелена" територія з  та спа-комплекс. Також на території "Джему" є кілька альтанок та велика колиба на 30 осіб.

Серед послуг, що пропонує "Джем" – активні ігри для дорослих та дітей, міні футбол (непрофесійне поле), волейбол, фрісбі, дартс, настільні ігри – безкоштовно, різноманітні спа-процедури (сауна, хамам, баня на дровах та басейн (3 на 4 м), а також перегляд спортивних подій. Для найменшеньких на території комплексу є дитячий майданчик.

Цікаво, що "Джем" пропонує оренду дерев’яного котеджу – непогана нагода відпочити для тих, хто не має часу, аби з’їздити у Карпати. Тим більше, що і шашлики тут теж можна засмажити.

Незабутній вікенд: 8 локацій на Львівщині, де можна  відпочити фото 3

Окрім того, на території "Джему" є конференц-зал на 30 осіб для проведення різноманітних подій.

На території усього закладу діє Wi-Fi.

Ціни: номер класу "економ" обійдеться вам приблизно у 300 грн, "стандарт" вартуватиме близько 350 грн, "напівлюкс" коштуватиме біля 450 грн, зняти котедж – 1600 гривень, а банкети – від 250 грн. Середній чек в ресторанчику складе 150 грн.

Відстань від Львова: 17 км, с. Раковець

Кухня: заклад із солодкою назвою пропонує не лише широкий вибір десертів, але й хвалиться стравами української та галицької, зокрема, кухні. Окрім того, ресторан закладу має окреме мангал-меню з помірними цінами. До прикладу, відвідувачам пропонують шашлик вартістю 33 грн за 100 грам.

Родзинки закладу: жива музика кожних вихідних, розташування неподалік раковецького джерела; є можливість винайняти дерев’яний котедж у "карпатському" стилі на вікенд, всі додаткові розваги надаються безкоштовно.

Контакти: +(38) 067 808 86 88; rakovets@jam-hotel.com.ua


Edem Resort Medical & SPA 


Edem Resort Medical & SPA — відпочинковий палацово-парковий комплекс із концепцією оздоровлення для гостей від 14 років, розташований поблизу Львова, на березі джерельного озера.

Незабутній вікенд: 8 локацій на Львівщині, де можна  відпочити фото 4

Комплекс поєднує п’ятизірковий готель та Medical Center. Всього в готелі 88 номерів, 4 ресторани та 5 залів для конференцій та банкетів. Серце комплексу — медичний центр, що розмістився на площі 800 кв. м. і працює за прикладом найкращих швейцарських клінік. Основні його напрями: детокс, бальнеологія, гідротерапія, дієтологія, лікування водою(бювет) і травами, естетична медицина, а також апаратна косметологія для відновлення краси, здоров’я та енергетичної гармонії. А в розкішному SPA можна відновити життєві сили у басейні, джакузі, саунах чи на масажних процедурах, залишивши далеко робочі будні та міську метушню.

Інша особливість комплексу — його архітектура та ландшафтний дизайн, де ви знайдете "алею ангелів", виноградники, сади, пасіку та власні конюшні, на яких гості можуть здійснювати прогулянки.

До послуг гостей пропонується власне озеро з піщаним пляжем з шезлонгами та альтанками. А у Summer Bar, розташованому на пляжі, подають прохолодні освіжаючі коктейлі та смачні закуски. Також до послуг гостей тенісний корт, тренажерний зал (професійне силове і кардіо обладнання Technogym), зал йоги та пілатесу, зал кінезису.

Незабутній вікенд: 8 локацій на Львівщині, де можна  відпочити фото 5

Серед інших послуг, які вам радо нададуть у відпочинковому комплексі, – можливість влаштувати пікнік у лісі, серед мальовничої природи або з виїздом до Свірзького замку, мисливство на власних угіддях, здійснити політ на повітряній кулі, пограти у пейнтбол, покататися на квадро циклах, човнах або ж захопливо долати мотузковий парк .

Щодо концепції 14+, то цей формат готельного відпочинку,  який закордоном відомий ще під назвою  “child free”, є популярним в європейських країнах і має на  меті забезпечити гармонійний відпочинок постійних гостей, котрі приїжджають в "Едем" оздоровлюватись. Дітлахам не відмовлять у заїзді на території лише, якщо вони гості якогось святкування на кшталт весілля.

Ціни: номер економ у готелі вартує 3900 грн, стандарт – 7800 грн, півлюкс – 10 тис. 400 грн, люкс – 13 тис. грн, представницький люкс – 30 тис. грн.

Відстань від Львова: 26 км від Львова, поблизу с. Стрілки

Кухня: Ресторан "Edem" – ідеальне місце для проведення урочистостей, невеликих банкетів, де панує атмосфера богемної класики. "DeVine" – ресторан з унікальною колекцією вин для найвибагливіших гостей, меню ресторану вдало та гармонійно підібрано шеф-кухарем для дегустації вин. Романтична "Panorama" – затишний острівець здорової екологічно чистої їжі, де крізь великі панорамні вікна відкривається казковий вид на озеро. Ресторан працює для гостей, які приїжджають на комплексні програми в медичний центр. Terrace – ресторан розташований на озері, пропонує широкий вибір м’ясних страв авторської кухні. Особливість – відкрита кухня з іспанською плитою "хоспер", що надає можливість гостям побачити, як готують їх страви. Lounge Bar – бар із авторськими коктейлями на будь-який смак, тут можна поспівати в караоке, пограти на більярді.

Родзинки закладу: концепція 14+, ресторан на озері, медичний центр, мотузковий парк

Контакти: рецепція:+38 067 314 65 12, СПА:?+38 068 320 23 62?, ресторан:+38 067 373 68 50, https://edem.com.ua


Древній град та RUMBAMBAR


Древній Град – єдиний парк-готель на території Західної України. 34 номери та 37 котеджів, ресторан, альтанки, літні тераси, дитячий майданчик, спортивний майданчик . На території усього "Древнього граду" діє Wi-Fi. Також є можливість проведення конференції до 250 осіб у сучасних просторих конференц-залах.

Незабутній вікенд: 8 локацій на Львівщині, де можна  відпочити фото 6

У Древньому Граді створили атмосферу казкового лісу – тягнуться до неба мудрі столітні дуби, живуть кролики (декоративні ручні вухасті створіння), гноми, ельфи і феї. Тут є чимало забавок для дітлахів:  казкові будиночки на деревах, розмальовки, мильні кульки, повітряні змії, розвиваючі ігри та пікнічки. А дорослим – поки малечу розважають аніматори – можна полежати у гамаку, заграти у давню козацьку гру з повними чарками чи скуштувати доброго м’яса з грилю.

Велику частину парку-готелю займає найбільший у Львові відпочинково-розважальний комплекс  RUMBAMBAR. Тут відвідувачам пропонують релакс "до вибору, до кольору": три відкриті басейни+дитячий басейн; зона для засмаги та відпочинку із альтанками, шезлонгами, парасолями. Також гостям пропонують різноманітні водні атракції, вечірки та концерти.

Незабутній вікенд: 8 локацій на Львівщині, де можна  відпочити фото 7

На території "Румбамбару" працює заклад харчування Grill&Pizza Bar, де можна смачно поїсти чи випити освіжаючий напій.

Ціни: проживання: номер "стандартний" коштуватиме 1000 грн, "покращений" -1100 грн, "напівлюкс" вартуватиме 1400 грн, котедж звичайний або для молодят – 1750 грн, спа-котедж (з сауною) обійдеться у 2100 грн.; у ресторані ціни залежать від вашого вибору: борщ коштує 65 грн, вареники – 60 грн, а от страви на мангалі чи риба вартуватимуть дорожче.

Відстань від Львова: 10 км від Львова, Пустомитівський р-н,7-ий км траси Львів-Київ, координати: 49.894; Lang: 24.12430

Кухня: у меню "Древнього граду" є особливий пункт "Страви з української старовинної печі" – це різноманітні м’ясні страви галицької кухні; окрім того, є вибір супчиків, салатів, других страв, дитяче меню, винна карта та окреме меню десертів.

Родзинки закладу: окремий розважально-відпочинковий комплекс на території, гра "Древня традиція", зони для пікніка, казковий ліс , паркова зона зі столітніми дубами,  "весільні" послуги (котедж для молодят,організація весілля, освідчення, виїздні церемонії тощо).

Контакти:  info@drevnygrad.com.ua; бронювання номерів (цілодобово): +38 (096) 235 10 00, reservation@drevnygrad.com.ua; організація конференцій та інших заходів: +38 (032) 235 10 05, events@drevnygrad.com.ua; ресторан – замовлення банкетів, резервація столиків:  +38 (098) 715 88 78, +38 (032) 235 10 01; http://drevnygrad.com.ua


Криве озеро


Відпочинковий комплекс "Криве озеро" розташований поруч із сосновим лісом: тут  є де пообідати-повечеряти, влаштувати вечірку або бенкет, заночувати, побігати, поплавати, попаритися, порибалити, покататися на катамаранах… Озеро зариблене, облаштовані й настили для рибалок. Для дітей встановлено каруселі та ігровий майданчик.

Незабутній вікенд: 8 локацій на Львівщині, де можна  відпочити фото 8

На території “Кривого озера” такі відпочивальники можуть орендувати столик із лавками чи альтанку, а також мангал, катамаран або човен – у доповнення до рибалки на озері.

Також у "Кривому озері" можна порелаксувати  у бані на острові чи у двох нових саунах  на дровах: із душем, відром для обливання, просторими кімнатами для відпочинку та спільним басейном, розміром три на сім метрів. А на другому рівні котеджу є два просторі готельні номера з балконами, повністю виконані з дерева. До послуг відпочиваючих три нових двоповерхових котеджі на чотири та шість готельних номерів кожний.

Незабутній вікенд: 8 локацій на Львівщині, де можна  відпочити фото 9

Щоденне меню ресторації складається з кращих страв кавказької, української та європейської кухонь. Для дітей тут пропонують  кухарські майстер-класи, на яких шеф-кухар ресторану ділиться з малечею власними секретами кулінарії.

На території усього закладу діє Wi-Fi. Спільно з компанією Tesla Club Ukraine було встановлено ще й станцію для заряду електромобілів.

Ціни: оренда альтанок від 300-500 грн,в оренду входить мангал і в’язка дров, сауна на дровах – від 200 до 240 грн, басейн – 60 грн за годину, номери у готелі вартують від 500 грн за добу , в залежності від зручності. Вартість рибалки – 120 грн (у ціну входить 1 кг будь-якої риби). Також, можна орендувати катамаран  за 30 грн за 5 хв.

Відстань від Львова: 35 км, м.Новояворівськ

Кухня: широкий вибір салатів та закусок, перші страви, страви з тандиру, а також страви приготовлені на вертелі; також тут пропонують широкий асортимент бенкетних страв.

Родзинки закладу: можливість порибалити, будиночки серед сосен, чисте озеро,велика територія

Контакти:  +38 (096) 395 71 61, http://kryveozero.com/


Дача


Відпочинковий комплекс "Дача" розташований у селі Новий Яричів.

На території комплексу розташований піщаний пляж, невелике озеро, ігрова зона для дітлахів та альтанки з мангалами. При в`їзді на базу відпочинку є велика паркова.

Незабутній вікенд: 8 локацій на Львівщині, де можна  відпочити фото 10

Відвідувачам "Дачі" пропонують гарний відпочинок на природі, зокрема можливість посмажити шашлики, порибалити, покупатись, погратись в  активні ігри. Окрім того на "Дачі" можна покупатись у чані (може вміститися до 8 людей) або попаритись у бані на дровах самостійно або з професійним банщиком.

Також "Дача" надає послугу кейтерингу. Восени планується відкриття банного спа-комлексу з послугами, аналогу яким немає у Західній Україні. Окрім того, з осені буде відкритий міні-готель і традиційна колиба.

Незабутній вікенд: 8 локацій на Львівщині, де можна  відпочити фото 11

На території бази є  альтанки, в яких зручно можна розмістити від 8 до 14 осіб, також є велика альтанка на 30 людей із верандою. Усі альтанки розташовані на березі озера.

У вартість альтанки входить перебування на території з 9.00 год. до 21.00 год.,  купання в озері, в’язка дрів, користування мангалом.

Ціни: альтанки: мала – 250-300 грн, середня – 400-500 грн, велика – 700 грн; вартість бані "по-білому" – 300 грн за годину, купання в чані – 500 грн за годину, баня+чан вартує 700 грн за годину.

Відстань від Львова: 20 км від Львова, смт. Новий Яричів, вул. Міцкевича, 58

Кухня: є можливість посмажити шашлики, влаштувати пікнік, замовити послуги кейтерингу, з осені – традиційна домашня кухня у колибі.

Родзинки закладу: близькість до Львова, зручний доїзд, найдешевші ціни на альтанки, жива музика на вихідні, купання в чані, можливість попаритися в бані "по-білому"

Контакти:  +38 (063) 13 222 32, +38 (098) 13 232 37 http://dacha-lviv.com.ua/


Вернигора


Вернигора – оздоровчо-відпочинковий комплекс у Трускавці, поблизу мінеральних джерел Трускавця.

Незабутній вікенд: 8 локацій на Львівщині, де можна  відпочити фото 12

Тут вас запропонують проживання у готелі, частування стравами з ресторану, відпочинок  біля критого басейну або в спа-центрі.
Гості курорту можуть пройти обстеження і лікування у лікарів медичного центру "Вернигори".
Спеціально для гостей комплексу на території розташований  бювет з 3 унікальними лікувальними мінеральними водами Трускавця – "Нафтуся", "Марія", "Софія".

Незабутній вікенд: 8 локацій на Львівщині, де можна  відпочити фото 13

Щодо дозвілля, то у  "Вернигорі" вам запропонують катання на велосипедах, гру у футбол та теніс. Окрім того на території комплексу можна влаштувати пікнік, зокрема засмажити шашлики. Ви зможете розташуватися у зручних альтанках з мангалами, розрахованих на 8 та 12 людей, та скористатися необхідним для пікніка інвентарем.

На території відпочинкового комплексу є конференц-зал на 80 осіб.

Ціни: у низький сезон стандартний номер обійдеться вам у 850 грн, дворівневий стандарт – 1700 грн, харчування за типом "повний пансіонат" – 300 грн з дорослого та 150 грн з дитини; під час свят чи у сезон ціни в готелі зростають.

Відстань від Львова: 90 км від Львова, с. Модричі, Трускавець

Кухня: у ресторані вам запропонують смачні салати, гарячі страви й гарніри – як переконують у закладі, для приготування страв використовуються виключно свіжі та екологічно чисті місцеві продукти; особливу увагу в меню приділено традиційній українській кухні; також у ресторані є спеціальне дієтичне меню.

Родзинки закладу:  оздоровчий центр, мінеральні води, дитячий центр

Контакти: 032 229 52 33, http://vernygora.com/


СЯНЯ


"СЯНЯ" – це розважально-відпочинковий комплекс у селі Раковець неподалік Львова, оточений сосновим лісом.

Незабутній вікенд: 8 локацій на Львівщині, де можна  відпочити фото 14

На території комплексу ви зможете насолодитись краєвидами озера, порибалити, поплавати у басейні чи відпочити у сауні. Окрім того, відпочинковий комплекс “СЯНЯ” пропонує відпочити у “Мисливському будиночку”, що вміщає компанію до 20 чоловік – це місце для святкувань урочистостей чи проведення корпоративної вечірки.

Тут ви можете скористуватися гамаком, позасмагати, діти можуть побавитися на дитячому майданчику поруч із пляжем. До ваших послуг спеціально обладнане усім необхідним для приготування гриль, печених сосисок чи м’яса місце.

Незабутній вікенд: 8 локацій на Львівщині, де можна  відпочити фото 15

Якщо ж ви не налаштовані готувати обід самі, то вам запропонують відвідати ресторан.

Ціни: номер класу економ вартує 350 грн, стандарт – 400 грн, напів-люкс – 800 грн; вартість абонементу у басейн на весь день – 100 грн з дорослого та 50 грн з дитини; 1 година у дерев’яній сауні коштує 250 грн, в електричній – 220 грн; оренда мангалу – 100 грн, VIP-альтанки – 1000 грн, звичайної альтанки – 350 грн.

Відстань від Львова: 20 км, с. Раковець, Пустомитівський район

Кухня: у ресторані є вибір страв на мангалі, різноманітні закуски, гарячі страви, салати та десерти; кухня поєднує у собі українські та європейські страви

Родзинки закладу:   відкритий басейн, риболовля

Контакти: +380 (98) 4972105 (готель), +380 (67) 8565101 (ресторан)

Дивись ще:

На природу: бази відпочинку поблизу Львова (ціни 2017)

Парк "Знесіння": місця для смаження шашликів тепер можна побачити онлайн

На природу: кращі рецепти маринадів для шашлика

 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах