Гурти з Литви та Польщі: хто виступить на фестивалі вуличної музики у Львові

фото з сайту Львов - В городе

фото з сайту Львов - В городе

Дозвілля та їжа
17 травня 2017 13:42

У суботу, 20 травня, у Львові вчетверте відбудеться музичний фестиваль День вуличної музики. Музиканти гратимуть просто неба у центральній частині міста.

Цього року музиканти виступатимуть на чотирьох головних локаціях: на площі Митній, на площі Ринок, на площі біля пам’ятника Івану Франку та на площі Галицькій (поруч із пам’ятником Данилу Галицькому). Також музиканти зможуть зіграти на літніх майданчиках та терасах закладів у центральній частині міста. Організатори планують, що виступи розпочинатимуться о 12:00 і завершуватимуться до 20:00, однак у випадку несприятливої погоди розклад фестивалю може змінюватись.

"Ми не обмежуємось у форматі музики, але через акустичність хочемо передати всю повноту і красу музики. Чимало популярних артистів з радістю долучаються до цього проекту", - зазначив координатор львівського Дня вуличної музики Володимир Місяйло.

Станом на 17 травня для участі у Дні вуличної музики зареєструвалось 30 музикантів, які грають у різних музичних жанрах. Зокрема, до фестивалю долучаться такі львівські виконавці, як Тарас Гаврик, Panchyshyn, гурти "Шосте чуття", "Дикі серцем" та відомий луцький гурт "Фіолет". Також до Львова приїдуть гурти з Литви та Польщі.

Реєстрація для виконавців триватиме до 18 травня включно.

День вуличної музики був започаткований у 2006 році у Латвії, щороку відбувається у багатьох європейських країнах. Вперше в Україні такий фестиваль провели у 2014 році. Цього року до Дня вуличної музики доєдналось 40 українських міст.

Дивись ще:

На цих вихідних: у Львові відкриють найбільшу в Західній Україні концерт-арену

Топ 10 заходів: як Львів відзначатиме День музеїв

Програма та маршрут: львів’ян кличуть на Велодень

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах