"Подаруй офіціанту квітку": як у Львові святкуватимуть День кельнера

фото з сайту Leopolis.news

фото з сайту Leopolis.news

Дозвілля та їжа
19 травня 2017 18:08

Захід відбудеться в неділю, 21-го травня, під гаслом "Подаруй кельнеру квітку!"

Святкування Дня кельнера відбувається з 2009-го року. Мета події – підвищити престиж професії офіціантів та спонукати молодь до навчання цьому фахові.

Як повідомляють організатори, у неділю керівники закладів на власний розсуд відзначать найкращих кельнерів. У програмі також марафон серед кельнерів, "Кельнер-паті" у одному із нічних клубів Львова та інше.

"Ми закликаємо львів’ян та наших гостей, які підуть 21-го травня в львівські ресторани та кав’ярні, подарувати своєму кельнеру або кельнерці весняну квітку, подякувавши таким чином за їх важку роботу. А власникам та керівникам ресторанів Львова пропонуємо особисто одягнути форми офіціантів і з 18.00 до 21.00 обслуговувати клієнтів своїх закладів", – розповіла радниця міського голови Вікторія Довжик.

Також 21-го травня о 12.00 у великій сесійній залі ЛМР (пл. Ринок, 1, каб.202) заплановане урочисте відзначення та нагородження найкращих кельнерів грамотами Львівської міської ради.

"Це свято особливе. Йому немає аналогів у світі, адже вигадали його львівські ресторатори, щоб відзначити нелегку, але дуже потрібну працю кельнерів, які щодня створюють настрій не лише мешканцям міста, а й туристам, котрих все більше прибуває до Львова", - зазначають організатори свята. 

Традиційно у цей день відомі люди вдягають фартух кельнера для роботи в одному із ресторанів або кафе, а львів’яни та гості міста вітають улюбленого офіціанта квіткою. 


Програма святкування


12:00 – Нагородження кращих львівських кельнерів (Львівська міська рада, пл. Ринок,1, Велика сесійна зала, 202к.).

14:00-16:00 – Змагання серед офіціантів компанії Холдинг емоцій "!FEST" на пл.Ринок. 18:00-21:00- Свято кельнера у ресторанах Львова. Кращі ресторатори стають кельнерами у компанії відомих львів’ян (зірки шоу-бізнесу, чиновники, депутати, радіоведучі і т.д.).

22:00 – Вечірка "Lviv Кelner Party" у Театрі Пива "Правда" (м.Львів, пл. Ринок, 32).

Рестораторам, які хочуть взяти участь у святі і попрацювати кельнерами чи запросити на кельнерів відомих людей Львова, просять повідомляти за адресою kelner@gcc.in.ua. 
В повідомленні потрібно вказувати свої контактні телефони та проміжок часу праці в закладах 21-го травня.

Отримати більш детальну інформацію про подію можна за телефонами: (098) 306 10 25 (Олексій Петелько) або за електронною адресою: kelner@gcc.in.ua.

Дивись ще:

Бограч, голубки, токан: ТОП-10 автентичних страв Закарпатської кухні

Вхід вільний: львів'ян кличуть на день відкритих дверей в Ботанічний сад

Зсередини: як виглядає концерт-арена, що незабаром відкриється у Львові

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах