Обери собі друга: дев'ять собак, які чекають на тебе

фото з сайту www.pet-love.com.tw

фото з сайту www.pet-love.com.tw

Дозвілля та їжа
06 червня 2017 14:18

ЛКП "Лев" і VG Lviv продовжують спільний проект, публікуючи історії і світлини безпритульних тварин, щоб допомогти їм знайти своїх господарів.

Ми розраховуємо на ваше милосердя, любов і увагу, яких дуже потребують ці бездомні тварини. Сьогодні мова піде про дев'ятьох милих собачок, кожній з яких ви можете стати господарем і другом та подарувати достойний прихисток. А у відповідь на це  ці  симпатичні створіння подарують вам свою відданість і любов. Адже собака- це єдина тварина, яка любить свого господаря більше, ніж себе.

Подивіться на ці світлини і, можливо, на них ви побачите ту тваринку, яка стане вашим надійним і відданим другом.


Буркуш


Обери собі друга: дев'ять собак, які чекають на тебе фото

Кудлатий здоровань. Чудовий спокійни собака. Він – середнього віку. Слухняний, виважений, неагресивний. Добре гуляє на повідку, любить людське товариство. Якщо вусаті кудлаті собаки – ваша слабкість, то поспішіть здійснити мрію і забрати Буркуша додому.

Патрік

Молодий метис лайки. Має красивий окрас та дуже виразний погляд. Але лише зовні він схожий на лайку, адже характер у нього виважений, спокійний. Собака абсолютно соціальний. Чудовий друг та компаньйон.


Кімі


Обери собі друга: дев'ять собак, які чекають на тебе фото 1

Маленьке щастячко. Собака розміром з вгодованого кота, дуже мила, гарненька та соціалізована. Буває трішки сором’язлива. А її проникливий погляд вас просто зачарує. Підійде на прилаштування у квартиру, адже зовсім невеличка, акуратна, спокійна.


Кучеряха


Обери собі друга: дев'ять собак, які чекають на тебе фото 2

Молода кудлата красуня. Слухняна та соціалізована, зворушлива та віддана. Іноді трошки соромиться, але швидко звикає до людей та добре гуляє на повідку. Стане найвірнішим другом своїм новим господарям.


Мася


Обери собі друга: дев'ять собак, які чекають на тебе фото 3

Молода чорнява красуня. Неймовірно виважена та розумна. При цьому – енергійна, гавкуча. Добре гуляє на повідку та спокійно реагує на інших собак. Має красиве блискуче чорне хутро. Собака-друг та охоронець.


Лана


Обери собі друга: дев'ять собак, які чекають на тебе фото 4

Суцільна енергія! Життєрадісна, активна, дуже любить людей. Потребує знайти людину або родину, яка полюбить її такою, як вона є: волелюбною та безмежно відданою. Ця красуня просто зачарує вас з першого погляду!


Вайт


Обери собі друга: дев'ять собак, які чекають на тебе фото 5

Молоденький красунчик-кудлатик. Йому лише рік. Він соціалізований, розумний, а його краса – захоплює. Особливо зворушать вас його вуха: одне вперто лежить, інше – вперто стоїть, як у вівчарки. Вайт потребує люблячої родини, також підійде на прилаштування у сім’ю з дітьми, які люблять тварин.


Зіна


Обери собі друга: дев'ять собак, які чекають на тебе фото 6Молоденька собака-друг. Виважена та спокійна. Підійде на прилаштування у родину з дітьми, що люблять тварин, оскільки не агресивна, а навпаки дуже компанійська. Невибаглива до їжі.


Іріс


Обери собі друга: дев'ять собак, які чекають на тебе фото 7

Вона ще трішки налякана і  потребує трошки часу на соціалізацію. Але вона з радістю контактує з людьми. 

ЛКП “Лев”: Львів, вул. Промислова, 56; тел.: 252-30-41;тел.: (068) 5354545.  Працюємо щодня без вихідних з 8:00 до 20:00.

Фото:  Лена Vitaminka

Усі собаки здорові, вакциновані, стерилізовані, мають чіпи з усією важливою інформацією про них.

Контакти ЛКП “Лев”: вул. Промислова, 56, тел.: 252-30-41.

Розклад роботи: з 8:00 до 20:00 щодня, без вихідних. 

ЛКП "ЛЕВ" на Facebook.

 Львів у новинах:

Обери собі друга: 5 собак тижня, які чекають на тебе (фото) 

У львівських парках створять майданчики для вигулу та тренування собак 

З'явився сайт, де львів'яни можуть вибрати цуценя з притулку 

 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах