Майстер-класи, театр та кіно: на Левандівці відбудеться міжнародний фестиваль Параджанова

фото з сайту ФАКТЫ и комментарии

фото з сайту ФАКТЫ и комментарии

Дозвілля та їжа
01 серпня 2017 12:56

На Левандівці вдруге відбудеться міжнародний фестиваль Параджанова. Захід пройде з 20 по 27 серпня,  повідомляє "Львів онлайн".

Особливістю цьогорічного Фестивалю стане міжнародна резиденція, куди на основі відкритого конкурсу будуть запрошені митці з України, Польщі, Грузії, Вірменії, Білорусі, Молдови та Азербайджану. Кураторами резиденції будуть Вікторія Данелян, яка курувала мистецьку частину першого Фестивалю, та Сармен Бегларян, експерт з візуального мистецтва, який співпрацює з Інститутом Адама Міцкевича у Варшаві. Під час резиденції на Левандівці митці працюватимуть з темами "параджанівської" свободи творчості, толерантності та міжкультурної синергії. Захід відбудеться у культурно-мистецькому центрі "Супутник".

Окрім резиденції ІІ Міжнародний Фестиваль Параджанова на Левандівці матиме змістовну освітню програму для дітей та дорослих, програму майстер-класів, окремі програми театру та кіно.

Організатором ІІ Фестивалю Параджанова на Левандівці є Управління культури Львівської міської ради у партнерстві з Інститутом Адама Міцкевича у Варшаві, Програмою Фонду Шерінга та спілкою МітОст

Дивись ще:

"Гарячий" серпень: куди піти у Львові в останній місяць літа 

Самооборона та перша допомога: поліція проведе тренінг для львів'ян 

Львів'янину на замітку: в Україні збільшились аліменти на дітей 

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах