Куди піти на вихідних: найцікавіші події Львова

Новина - Дозвілля та їжа - Куди піти на вихідних: найцікавіші події Львова

Новина - Дозвілля та їжа - Куди піти на вихідних: найцікавіші події Львова

Дозвілля та їжа
03 листопада 2017 13:05

На вихідних треба добре відпочити і набратися сил перед наступним робочим тижнем.

Тому VG Львів підготував для вас огляд найцікавіших подій вихідних.


Концерт Rockoko у супроводі симфонічного оркестру

Куди піти на вихідних: найцікавіші події Львова фото

Цього року команда відзначає п’ять років творчої діяльності, яку і презентує в містах різних куточків України. Rockoko відносить себе до жанру Symphonic Rock, та в різноманітності звучання можна почути такі жарни як: Acoustic, Pop, Dance, Drum and Bass, Metal, тощо. В доробку команди є навіть твори, з елементами джазу. В основі успішності гурту лежить оригінальний принцип аранжування авторських композицій та популярних хітів.

Де: Львівська обласна філармонія (вул. Чайковського, 7)

Коли: 3 листопада, 20:00

Телефон:  (032) 235-81-36

Ціна: від 100 грн.

Facebook


Виставка "Текстильна мініатюра"


Куди піти на вихідних: найцікавіші події Львова фото 1

Щорічний український проект відбувається у Львові вже вшосте. Організатори події запросили до участі всіх художників та студентів, що працюють в цій техніці. Також організатори постійно заохочують митців до експериментів та пошуку нових матеріалів для реалізації всього задуманого в цікавий та незвичний спосіб "вмістивши" роботу в формат 20х20х20 см.

Історія мінігобелену бере свій початок ще з міжнародних текстильних виставок в Лозанні 1972 року. Тоді автори разом з фотографіями виробів повинні були надавати взірець роботи у форматі 20х20 см. Позаяк ці зразки виглядали як готові мистецькі роботи, виник новий напрямок декоративно-прикладного мистецтва – мінігобелен. Перша львівська виставка мінігобелену була організована в 1985 році.

Де: культурно-мистецький центр "Дзиґа" (вул. Вірменська, 35)

Коли: 25 жовтня – 10 листопада


Вечірка Radio SKOVORODA Fest

Куди піти на вихідних: найцікавіші події Львова фото 2

Radio SKOVORODA святкує день народження і запрошує 3 листопада на вечірку у FESTrepublic.

"Цього разу ми вирішили трохи згадати минуле, те на чому ми росли і те, що однозначно викликає позитивні спогади з часів, коли все було таким безтурботним. Подумали і придумали, що все має статися само собою. Слова набудуть нових значень, а ми не змінимось з тобою", – пишуть організатори.

Хедлайнер свята – Віктор Павлік. Зіграють діджеї: Julia Gemberg, Sunny Boy (Mykhailo Lemak), T-One, Тарас Дмитрів.

В програмі також розіграш авіаквитків від Fly UIA, багато подарунків, осінніх сюрпризів від Avalon Inc., торт, ви і Сковорода.

Де: FESTrepublic (вул. Старознесенська, 24-26)

Коли: 3 листопада, 21:30

Тел.: (067) 310-73-86

Ціна: від 100 грн.

Facebook


Батл з бітбоксу "АМА Champion"

Куди піти на вихідних: найцікавіші події Львова фото 3

АМА Champion – це батл з бітбоксу для новачків та аматорів, що почав свою історію в Києві у 2015 році. Цього року захід переїхав до Львову і запрошує до себе не тільки бітбоксерів, а всіх хто відносить себе до хіп-хопу, або ж має бажання з ним познайомитись.

Бітбокс (англ. beatbox) – це мистецтво створення та імітації ритмічних рисунків (бітів) та мелодій за допомогою артикуляцій органами рота. При цьому сучасна техніка бітбоксу містить в собі безліч інших музичних областей. Для своїх виступів бітбоксери використовують такі електронні пристрої, як Korg Kaoss Pad 3, Ableton Novation Launchpad, та різноманітне ПО, щоб робити семпли і повтори своїм голосом – так званий live looping. Найчастіше бітбокс використовується як акомпонемент у хіп-хоп-композиціях. Вважається, що бітбокс є п'ятим елементом у хіп-хоп-культурі

Де: Культурний простір "Fredra.61" (вул. Олександра Фредра, 6)

Коли: 4 листопада, 18:00

Ціна: от 50 грн.


Допрем'єрний показ фільму "МІФ"

Куди піти на вихідних: найцікавіші події Львова фото 4

Це новий фільм від авторів стрічок "Війни за свій рахунок" та "Добровольці божої чоти" Леоніда Кантера та Івана Яснія, що розповідає історію життя та загибелі Василя Сліпака – оперного співака зі світовим ім’ям та унікальним голосом.

"Новина про смерть Василя Сліпака стала болючим ударом для всіх українців, а особливо для культурного середовища. Знову гостро постало питання: Чи достатньо ми робимо для своєї країни в такий складний час, коли гинуть найкращі?

Сам Василь,  в одному зі своїх інтерв’ю сказав: "Вся кров, що сьогодні проливається за Україну, не повинна зупинити, або увергнути в депресію. Вона повинна дати імпульс для подальшої боротьби". Власне, цим фільмом ми продовжимо його боротьбу за те, щоб про події  в Україні знали правду. Знали з реальних історій великих особистостей. Якби ми придумували Міфа, вийшла б дуже пафосна історія. Коли дізнаєшся про життя Василя, важко повірити, що таке може бути насправді. І не переказати світові історію людини, яка прожила таке коротке, але неймовірно яскраве життя, було б злочином. Кого ми втратили – це й покажемо", – говорять автори.

У стрічці поєднано документальні кадри та анімацію, яку створив український карикатурист Юрій Журавель. Музику для фільму написали одні з кращих композиторів сучасності. Серед яких Євген Гальперін, що писав музику для Люка Бессона і був близьким другом Василя; Роман Григорів та Ілля Разумейко (формація NOVA OPERA) та Едуард "Діля" Приступа.

У прокат українських кінотеатрів фільм вийде в січні 2018 року.

В рамках промо-туру знімальна група відвідає кілька міст, покаже чорновий монтаж фільму та зустрінеться з глядачами.

Де: Планета Кіно в ТРЦ "Форум" (4DX) (вул. Під Дубом, 7Б)

Коли: 4 листопада, 19:00

Ціна: Вхід за доброчинними внесками (їх використають на промоцію фільму в Україні та світі)

Тел.: 0-800-300-600

Facebook


Фестиваль Lviv Barbecue Fest: Winter on

Куди піти на вихідних: найцікавіші події Львова фото 5

У Львові 4-5 листопада в Палаці мистецтв пройде свято для справжніх гурманів – Lviv Barbecue Fest: Winter on.

"Не пропустіть – у нас буде багато м'яса, риби та овочів, приготованих на відкритому вогні, кулінарні чемпіонати серед професіоналів та аматорів, майстер-класи з грилю, спортивні заняття, виступи кавер-гуртів та діджей-сети", – зазначають організатори.

Відвідувачі матимуть можливість поласувати стравами на вогні від шеф-кухарів кращих львівських ресторанів. Також на присутніх очікують добре крафтове пиво, якісна музика і атмосфера цілковитого лаунжу.

Де: Львівський Палац мистецтв (вул. Коперника, 17)

Коли: 4-5 листопада, 11.00

Тел.: (032) 261-47-33.


Майстер клас "Хто такий спеціаліст з кібербезпеки"

Куди піти на вихідних: найцікавіші події Львова фото 6

2 листопада пройде майстер-клас від керівника напряму “Мережі та кібербезкапека” та сертифікованого спеціаліста Cisco Андрія Абзятова.

Ви дізнаєтесь що таке кібербезпека, чим займається інженер з кібербезпеки, де затребувані такі спеціалісти, які існують технології кіберзахисту. Протягом майстер-класу у слухачі матимуть можливість особисто поспілкуватись із викладачами Академії.

Де: IT STEP Academy (вул. Замарстинівська 83А)

Коли: 4 листопада о 12:00

Тел.: (032) 240-38-51

Більше заходів у нашій афіші 

Дивись ще:

Антикінотеатр, кіноклуб, творча квартира: де у Львові подивитись кіно

Нова галицька кухня, катування та крафтові сири: ТОП-10 ресторанів Львова на думку користувачів Foursquare

Нічний дожор: заклади Львова, які працюють вночі

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах