"Патріотичний колегіум" схвалив: у Львові виступить російський співак Noize MC

Новина - Дозвілля та їжа - "Патріотичний колегіум" схвалив: у Львові виступить російський співак Noize MC

Новина - Дозвілля та їжа - "Патріотичний колегіум" схвалив: у Львові виступить російський співак Noize MC

Дозвілля та їжа
08 листопада 2017 11:59

Організатори львівського концерту Noize MC домовились з активістами про проведення заходу. Про це розповів Ігор Бежевець, представник компанії "Квартал-Концерт", що організовує виступи російського співака в Україні, пише Zaxid.net.

Громадянин Росії Іван Алексєєв, більше відомий під псевдонімом Noize MC, має виступити у Львові 13 грудня. Окрім цього, плануються концерти ще у Києві та Харкові. Концерт у Краматорську, що мав відбутись 16 грудня, скасували "з незалежних від організаторів та артиста причин", а гроші за квитки обіцяли повернути. Інші концерти мають пройти без змін.

Як пише Карабас.live, продажі квитків на концерт у Львові є настільки успішними, що організатори мусили змінити майданчик на більший: виступ перенесли з клубу Malevich до !FESTrepublic.

Ігор Бежевець, представник компанії, що організовує гастролі артиста, також розповів, що організатори мусили спершу отримати згоду місцевих активістів, які займаються блокуванням концертів. Клуб Malevich, який спочатку розглядався як місце проведення виступу Noize MC і де напередодні зірвали концерт Сергія Бабкіна, поставив організаторам умову: домовитись про можливість проведення концерту із активістами.

 "На наступний день після концерту Бабкіна ми зв’язались з цими активістами. Вони зібрали, як вони назвали це – "патріотичний колегіум", на якому подивились матеріали про Івана [Алексєєва] і визначили, що він – прихильник України, противник війни та позиції Путіна. І таким рішенням повідомили нас, що у Львові концерти блокувати не будуть, що він відбудеться у будь-якому випадку. Про це вони повідомили клуб Malevich, а після того, як концерт перенесли до FestRepublic – повідомили керівництву цього клубу", – пояснив Ігор Бежевець.

Нагадаємо, 7 жовтня цього року активісти заблокували концерт Сергія Бабкіна, оскільки той неодноразово виступав в Росії, а також в анексованому Криму – а згодом відмовився назвати Росію країною-агресором (хоча згодом, 12 жовтня, у Дніпрі Сергій Бабкін перед початком концерту заявив, що визнає Росію агресором).

Іван Алексєєв, який виступає під псевдонімом Noize MC, чимало виступає в Україні. Зокрема, він неодноразово був учасником фестивалю ZaxidFest, що проходить у Львівській області у селі Родатичі. Співак відомий своєю критикою російської влади: у його репертуарі чимало пісень, спрямованих проти олігархічного режиму, правоохоронних органів, російських "правих" та фальсифікацій під час виборів. 

ДИВИСЬ ЩЕ:

Як виглядає найсучасніший японський завод на Львівщині: фоторепортаж

Літературний сквер, європейський дворик, життя на даху: які простори планують облаштувати у Львові

Грітися по-новому: у львівському транспорті змінять систему опалення

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах