Між офісом та домом: ТОП коворкінгів та антикафе Львова

Новина - Дозвілля та їжа - Між офісом та домом: ТОП коворкінгів та антикафе Львова

Новина - Дозвілля та їжа - Між офісом та домом: ТОП коворкінгів та антикафе Львова

Дозвілля та їжа
27 листопада 2017 11:03
Автор: Ольга Стоноженко

Місто Лева, окрім театрів та пам’яток, пропонує великий вибір місць, де можна попрацювати, повчитись чи просто відпочити. Місцеві коворкінги та антикафе постійно проводять різноманітні заходи.

VG Львів підготував для вас перелік креативних openspace, де можна зустріти однодумців, завести потрібні контакти та розважитись.

Зазначимо, коворкінг – це каліфорнійський винахід. Перший простір для спільної роботи створив програміст Бред Ньюберг у 2005 году. Місце мало назву The Hat Factory і було розташоване у Сан-Франциско. І хоча мода на коворкінги прийшла до нашої країни не так давно, вони набирають все більшої популярності.


CoMMuna

Між офісом та домом: ТОП коворкінгів та антикафе Львова фото

CoMMuna – місце тяжіння творчих та комунікабельних людей. Творці називають його "живою соціальною мережею", і щось в цьому є. Простір об’єднує в собі два формати: анти кафе та коворкінг. Одразу не зрозумієш де працюють, а де розважаються, однак через деякий час цей хаос перетворюється в організований творчий безлад.

Простір включає в себе три великих приміщення, що поділені на декілька функціональних локацій. Біля входу стійка адміністратора, де приймають гостей, та невеличка кухня, де є посуд, чайник та все інше. Є ізольовані кабінки для розмов по скайпу.

Крім кількох стаціонарних комп'ютерів і нетбуків з доступом до інтернету, а також копицентра, в CoMMuna є багато інших варіантів проведення часу. У антікафе можна проводити презентації, ділові зустрічі, конференції, фотовиставки, майстер-класи, літературні вечори тощо. Зал для заходів розрахований на 40-60 відвідувачів. Є тут і обладнання для організації заходів: проектор, звуковий пульт, акустична система.

До послуг відвідувачів настільні ігри (Мафія, Монополія, Скрабл, Шахи, Аліас), настільний футбол, мольберти, маркери, олівці та фарби – все для Вашої творчості, багато книжок (міні-бібліотека), проектор (кожного вечора проводимо кіноперегляди з попкорном).

Принцип роботи – оплачуються не послуги, а час перебування на території. У вартість часу перебування входять тости з джемом, згущеним молоком або медом, цукерки, печиво. З напоїв – компот, чай і кава з молоком. За окрему плату можна купити сендвічі, шоколадні батончики, напої і заварний кави. Для постійних клієнтів діє система лояльності – картка "Мешканець".

Тарифи:

Оренда івент-зони: перша година – 590 грн., усі наступні по 440 грн., кожна 5-та година безкоштовно.

Погодинне перебування: вдень (08:00-00:00) перша година коштуватиме 36 грн., усі наступні по 24 грн. Вночі (00:00-08:00) – 36грн/год.

Коворкінг на 7 днів з нефіксованим робочим місцем – 575,00 грн., на місяць – 1610 грн.

Абонементи: нічний (18:00 – 6:00) – 120,00 грн., денний (6:00 – 18:00) – 140,00 грн.

Адреса: вул. Галицька, 1

Телефон: (098) 759-18-73


ITEA Hub

Між офісом та домом: ТОП коворкінгів та антикафе Львова фото 1

ІTEA Hub – це найкраще місце для роботи, навчання, а також спілкування. Тут ви знайдете неймовірну кількість ідей для натхнення та реалізації свого потенціалу.

Коворкінг відкрив двері влітку 2016 року та позиціонує себе як місце для роботи, навчання та спілкування для представників IT-індустрії. Він відкриває двері для продуктивного коворкінгу та проведення навчально-пізнавальних заходів: майстер-класів, воркшопів, лекторіїв на IT та бізнес-тематики.

У закладі є навчальні та робочі класи на 10-12 місць – простір для організації бізнесу та проведення занять. Є зал для проведення майстер-класів, воркшопів, лекторіїв та конференцій на 120 місць. Гостям пропонують не закріплене робоче місце,  закріплене робоче місце, а також приватну кiмнату. Є зручний та доречний бар для відпочинку.

Засновником коворкінгу є IT Education Academy (ITEA) – всеукраїнський освітній проект комплексної багаторівневої підготовки IT-фахівців. Орієнтирами компанії є поширення якісної IT-освіти в Україні, виведення української IT-галузі на міжнародний рівень. Академія посідає 2-е місце серед українських освітніх IT-проектів. ITEA випустила вже понад 5000 випускників, 45% з яких працевлаштувала.

Тарифи: перша година – 50 грн., кожна наступна – 20 грн. Один день – 150 грн. Один місяць (незакріплене місце) – 1500 грн. Один місяць (закріплене місце) – від 1800 грн. Один місяць (кімната для роботи команди) – від 2000 грн. Простір для проведення заходів – від 500 грн. / год. Навчальні та робочі класи – від 200 грн. / год. Тестовий день безкоштовний.

Адреса: вул. Героїв УПА, 80

Телефон: (032) 253-40-32, (094) 993-60-32


Startup Depot

Між офісом та домом: ТОП коворкінгів та антикафе Львова фото 2

Startup Depot – це затишний коворкінг та бізнес-інкубатор для інноваційних проектів у Львові. Знаходиться за 10 хвилин від центру Львова. Кожного місяця тут влаштовують корисні події, перетворюючи простір на місце зустрічі спільноти айтішників, підприємців, іноваторів.

Startup Depot пропонує мітинг-рум для приватних переговорів або зустрічей, що вміщає 10 чоловік. Сформованим командам пропонують окремі кімнати, спроектовані для трьох-п'яти осіб. Крім окремих кімнат є один великий openspace, де є можливість проведення подій на 40-50 людей.

Всі резиденти можуть користуватися зоною відпочинку, затишним двориком для відпочинку, бібліотекою крутої літератури, простором для заходів та кухнею.

Також в Startup Depot є "Стартап школа" – курс, складений із занять, презентацій, менторства і індивідуальних завдань. Учні школи можуть перевірити і підтвердити валідність і масштабованість своєї стартап-ідеї або продукту. В кінці програми можна отримати перевірену бізнес-ідею, розвинений бізнес і фінансову модель, створений мінімальний життєздатний продукт і презентацію проекту для залучення інвесторів.

Тарифи: день – 100 грн, тиждень – 400 грн, місяць – 1000 грн. Тестовий день безкоштовний. Для стартапів діє спеціальна ціна.

Адреса: вул. Весняна, 4

Телефон: (096) 832-44-60


Z-One Hub

Між офісом та домом: ТОП коворкінгів та антикафе Львова фото 3

Z-One Hub – це осередок гостинності у самому центрі Львова. Тут надають необхідні умови для продуктивної роботи та відпочинку. Це – перша у Львові концепція ко-ливінгу (co-living), де в одному місці одночасно пропонують проживання (хостел та апартготель), бізнес-послуги (оренда залів, коворкінг) та розваги (кафе, відпочинкова зона).

"Наша головна мета – створити спільноту креативних та проактивних молодих людей, що прагнуть розвиватися та творити свої проекти. Ми хочемо допомагати обмінюватися досвідом та знаходити нові знайомства, хочемо бути першими глядачами ваших нових ідей та проектів", – говорять тут.

Щоб ви не відчували дискомфорту при роботі, тут подбали, щоб було все необхідне: зручні меблі, швидкісний інтернет, цікава відпочинкова зона, смачні напої та закуски, комфортна робоча атмосфера.

Тарифи: 1 година перебування – 25 грн., день – 150 грн., тиждень – 500 грн., місяць – 1500 грн.

Адреса: вул. Чайковського, 27

Телефон: (032) 261-09-07, (095) 833-71-77, (067) 210-41-54, (063) 845-88-17.


OK Factory

Між офісом та домом: ТОП коворкінгів та антикафе Львова фото 4

"Коворкінг це не просто офіс, це в першу чергу люди які там знаходяться. Для Нас є дуже важливим спільнота яка формується в Ok Factory Coworking для нетврокінгу, спільних проектів і можливості зростати в роботі", – вважають тут.

Команда однодумців перетворила занедбану літографічну фабрики у коворкінг площею 400 квадратних метрів. "OK Factory" став своєрідною "фабрикою", де реалізовуються інноваційні ідеї та технології. Окрім комфортного місця для роботи, тут надають різнопланову підтримку та знання, необхідні для успішної реалізації проектів. Співпраця з проектами проводиться не на комерційній основі, а сам коворкінг орієнтується на стартапи з найрізноманітніших сфер – медіа, маркетингу, IT, реклами та ін.

В "OK Factory" можна працювати як індивідуально, так і командами. Тут є стандартна офісна техніка та подвійній лінії швидкісного інтернету. Також діє система значних переваг для команд та з найдоступнішими тарифами.

"OK Factory" розміщуватиметься на вулиці Зелена. Локація є унікальною, адже тут з 1882 і до 1939 року функціонувала літографічна фабрика. Саме тут під час Першої світової війни друкували тимчасову міську валюту – бони. Коворкінг по-суті надасть нове дихання покинутій будівлі і стане одним з важливих центрів розвитку Львова.

Засновниками "OK Factory" є троє львів’ян, які працюють у різних галузях та мають колосальний європейський досвід у цих сферах. Так, 16 років прожив в Європі Олександр Кальонов, набуваючи досвід та знання в різних галузях; Юринець Маркіян – близько 10-років навчався та працював у сфері маркетингу в Італії; Свірський Юрій – співпрацював з державою, розробляючи програмне забезпечення, здобув досвід роботи в різних аутсорсингових компаніях. Однак, після Майдану, хлопці вирішили об’єднати зусилля, щоб створити середовище для впровадження світових новітніх технологій та успішних ідей у Львові.

"Під час Майдану я зрозумів, що моє місце тут, в Україні, тому я повернувся у Львів. Тут я та мої друзі зіштовхнулися з тим, що ніхто не готовий щось давати, ділитися, усі хочуть спершу грошей. Часто в проектах чи стартапах на початку взагалі немає грошей. Тому, якщо є гарна ідея і можливість її реалізувати, ми готові надавати спеціальні ціни чи пропозиції для команд. Ми не ставимо собі за мету заробити грошей, а в першу чергу поділитися своїми знання і досвідом", – говорить Маркіян Юринець.

Тарифи: 100 грн. (день), місяць: 1500 (в openspace з нефіксованим робочим місцем), 2000 (в openspace з фіксованим робочим місцем)

Адреса: вул. Зелена, 20

Телефон: (063) 021-13-40


Pixel

Між офісом та домом: ТОП коворкінгів та антикафе Львова фото 5

Коворкінг Pixel – це унікальний, обладнаний робочий простір для роботи віддалених працівників та фрілансерів, а для власників бізнесу це цікава, дружня та творча атмосфера, що надихає до ефективних рішень, креативних ідей та нових ділових знайомств.

"Фабрики – робочим, фрілансерам – дешевий коворкінг", – вважають тут.

Для клієнтів офіс обладнаний спеціальними меблями, комп’ютерами та цілодобовим доступом до швидкісного безпровідного інтернету. Пішки звідси можна дійти до центру Львова за 15 хвилин. Особливістю цього коворкінгу є можливість надання послуг по бартеру замість оплати.

Однак, як зазначають на сайті, місця у коворкінгу зайняті до 1-го січня 2018 року. А мітінг-рум та конференц-рум здаються тільки постояльцям.

Тарифи: тестовий день безкоштовно, тиждень – 800 грн., місяць – 1800 грн.

Адреса: вул. Замарстинівська, 83

Телефон: (093) 000-01-54


Ihub

Між офісом та домом: ТОП коворкінгів та антикафе Львова фото 6

Ihub у Львові це частина мережі інноваційних центрів (ще входять Київ, Чернігів, Вінниця, грузинське Тбілісі, та молдавський Кишинів), яка поєднує, підтримує, вчить і розвиває амбітних, талановитих, технологічних і креативних підприємців. Це не просто місце для спільної роботи й проведення заходів, це спільнота однодумців, що втілюють свої мрії в життя. Проекти резидентів Ihub  підкорюють світові ринки, від України і Польщі до США та Індії. iHUB об’єднує тих, хто хоче розвиватися й змінювати світ.

Тут створена якісна інфраструктура, щоб команди змогли сфокусуватися на створенні власного бізнесу і мали все необхідне для досягнення успіху, регулярно проводяться тренінги, воркшопи, майстер-класи, зустрічі, змагання, хакатони та конференції – від інтеллектуального розвитку в iHUB просто не втечеш.

"Ми розвиваємо екосистему інноваційних підприємств в Україні та Східній Європі, та підвищуємо рівень освіти молодих інноваторів, щоб посилювати соціальний і економічний розвиток цієї частини світу. Ми зрощуємо майбутнє покоління підприємців, які створюватимуть і розвиватимуть новий сектор української та східно-європейської економіки", – зазначають організатори.

Своє місце тут знайдуть фрілансери, страртапи, IT компанії та партнери (інвестори, неурядові організації та постачальники послуг в ІТ індустрії). Для великої або малої компанії є приватний простір для забезпечення найпродуктивнішої роботи.

Тарифи: нефіксоване робоче місце – 1.499/місяць/людина, фіксоване робоче місце – 1.899/місяць/людина

Адреса: вул. Замкнена, 9

Телефон: (050) 430-02-62


Антикафе "Come In!"

 

Між офісом та домом: ТОП коворкінгів та антикафе Львова фото 7

Сюди можна прийти попрацювати над проектом, підготуватися до пар, здійснити крок уперед у бізнес ідеях, або ж просто поспілкуватись з друзями і пограти в настільні ігри.

У антікафе Comein є кухня, три об'єднаних кімнати: одна служить конференц залом, в іншій знаходяться різні ігри, настільний футбол і навіть гітара, а в третій стоять ігрові приставки Play Station і Xbox. Приміщення антікафе оформлено стильно і більше спонукає до розваг, а не до роботи. Хоча в конференц-залі цілком комфортний великий стіл, де поміститься невелика команда. Є можливість орендувати окрему кімнату або цілий заклад. Для студентських та інших молодіжних організацій діють спеціальні тарифи.

Заклад працює за системою все включено. Ви платите тільки за час перебування, а кава, чай, солодощі, офісна техніка, кікер, настільні ігри, ігрові приставки, wi-fi – безкоштовні. Дозволено приносити з собою їжу та напої, щоправда, організатори націлені на аудиторію людей, які можуть розважатись без алкоголю, тому тут це табу.

В Come In проходить безліч цікавих заходів: тренінги, семінари, стартап-конференцій та інше.

Тарифи:

Для всiх відвідувачів, що не мають карток Come In, 28 грн. – кожна година перебування

Вартість денного абонементу (з 10.00 до 23.00) – 130 грн.

Оренда всього закладу 1-ша год. – 600грн, кожна наступна – 500грн., день – 4000грн

Оренда окремої кімнати від 150 грн/год

Адреса: вул. Соломії Крушельницької, 3

Телефон: (063) 848-48-91, (098) 944-02-59 (Дмитро)


Культурний простір "Fredra.61"

Між офісом та домом: ТОП коворкінгів та антикафе Львова фото 8

Вулиця імені Александра Фредра – масона, поета, комедіографа, мемуариста і рідного діда Андрея Шептицького, розташована в 7 хвилинах ходи від площі Ринок. Тут в різні часи розміщувалися цікаві історичні приміщення, зокрема, військове казино в будинку (тепер це Львівський шаховий клуб), на фасаді якого збережено тогочасну ліпнину, дім з театральною залою 1910 року (сьогодні тут працює театр-студія естрадних мініатюр "І люди, і ляльки"), а також відома "Шотландська кав’ярня", де збиралися учасники "львівської математичної школи".

Зараз популярним є будинок під номером 6 та його квартира №1, в якій декілька молодих хлопців та дівчат створили унікальний урбаністичний арт-простір для тих, кого цікавить щось більше, ніж просто "кава зі Львова". Троє небайдужих до життя міста хлопців – Маркіян Максимюк (архітектор), Тарас Лужецький (генний інженер / діджей) та Роман Клепуц (піаніст) та їхні друзі створили та розвивають цей арт-простір, проте кажуть, що "Фредра.61" робили самі львів’яни.

Фредра.61 – це відкрита платформа, куди можна прийти, не купуючи дорогих коньяків чи кави, невимушено себе почувати, не платити за вхід, але побачити щось цікаве, самовиразитися і зустріти людей з подібним бажанням, поспілкуватися. Тут проходять безкоштовні та вільні за форматом заходи: перегляди фільмів, вечірки, виставки, ігри та навіть лекції. Тут можна зустріти найцікавіших і безмежно яскравих людей.

Тарифи: вхід вільний, однак, можна зробити пожертву на розвиток проекту

Адреса: вул. Фредра, 6

Телефон: (063) 074-52-98


URBAN бібліотека

Між офісом та домом: ТОП коворкінгів та антикафе Львова фото 9

Кольорові пуфи, ненав’язлива ретро-музика з програвача, проектор для презентацій та фільмів, книги з урбаністики, велика кухня та чорна кількаметрова дошка з побажаннями, написаними крейдою, – такою стала львівська міська бібліотека на вул. Устияновича, 4, яку вирішили змінювати відразу кілька організацій.

Зараз це креативний бібліотечний простір в центрі міста, що поєднує різні функції: сучасної книгозбірні, коворкінга, затишної кав’ярні, творчого майданчику, експозиційної зали.

Концепція бібліотеки визріла на початку 2015 року на перетині інтересів діяльності Управління Культури ЛМР, бібліотечної системи і спільноти львівських урбаністів. І тепер ця локація збирає урбан-активістів, митців і письменників, дизайнерів і архітекторів, представників різних громадських організацій. Тут відбуваються лекторії та зустрічі з архітекторами різних країн, воркшопи з облаштування окремих районів міста, навчання роботи з програмним забезпеченням для дизайнерів, обговорюються питання вело-інфраструктури міста та презентації проектів перебудови вулиць тощо. В URBAN бібліотеці відбуваються регулярні кіноперегляди і навіть музичні концерти та імпровізації.

Фонд бібліотеки налічує понад 30 000 книг, серед яких художня спеціалізована література: класика світової та української літератури, найсвіжіші українські переклади та сучасні українські автори, а також книги з історії архітектури та мистецтва, урбаністики, альбоми репродукцій видатних художників та книги про колекції музеїв світу.

Адреса: вул. Устияновича 4

Телефон: (096) 446-59-91


Ігрове антикафе "L.S.D."

Між офісом та домом: ТОП коворкінгів та антикафе Львова фото 10

Львів заворожує не лише своєю архітектурою та культурними традиціями, але й різноманітністю розваг, як для мешканців міста, так і для туристів. Розважальний центр LSD – перше у Львові антикафе за різноманітністю ігрових можливостей.

"Якщо Ви не знаєте де провести вільний час із задоволенням, а звичайні кафе вже стали набридати, то Вам до нас в розважальний центр LSD, де зібрані найкращі ігри та розваги для дітей та дорослих", – зазначається на сайті.

Тут пропонують 250 кв.м розваг, куди входить мережа квест-кімнат "Замкнені", кімнати за сценарієм "Психіатричне відділення" та "Підпільна лабораторія", міні-кінотеатр, ігрова зона з настільними іграми, приставками та Kinect, тематичні вечори гри у "Мафію", "Показуху", "Cash Flow", італійська кухня та холодні напої.

Заклад працює з понеділка до п’ятниці та в неділю з 11:00 до 23:00, в суботу – до 03:00.

Тарифи: 30 грн/год, на гру в "Мафію" (щосуботи о 19:30) 50 грн. з особи за вечір

Адреса: вул. Щирецька, 36, ТВК "Південний"

Телефон: (093) 073-38-22


Кальянне антикафе "Allin lounge"


Між офісом та домом: ТОП коворкінгів та антикафе Львова фото 11

Чудову можливість відпочити з друзями в приємній та невимушеній атмосфері пропонує антикафе "Allin lounge". Це місце для творчих та вільних людей, які прагнуть особливого стилю розваг та дозвілля. Тут завжди зустрінете однодумців та партнерів для ігор.

Забронюйте попередньо одну з наших чотирьох vip-кімнат, з диванчиками та пуфами, оформлених в різних стилях, кожен може обрати на свій смак – Pop-art, Black bear, Flora, Portal. Є кімната для компанії з десяти осіб. Кожна кімната обладнана витяжкою, індивідуальною системою підсвітки, великими екранами, ігровими приставками.

Тут пропонують смачну каву та чай – безкоштовно, а з собою можна принести алкоголь.

Заклад пропонує: вечори мафії, перегляд фільмів, турніри з FIFA17, UFC, Mortal Kombat. Щовихідних тут проводяться цікаві заходи. Є іменна картка на знижку 10% для постійних відвідувачів. Також діє акція: до кожного замовленого кальяну – година перебування безкоштовно (для компаній до 5 осіб).

Адреса: вул. Генерала Чупринки, 20/8

Телефон: (073) 078-88-03

ДИВИСЬ ЩЕ:

Свято наближається: куди піти у Львові в грудні

Веггі бургери, фундукове молоко та грибне капучіно: ТОП-5 вегетаріанських ресторанів Львова

Расчехляй геймпад: бесплатный StarCraft 2, новый Need for Speed и еще 8 игровых релизов ноября

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах