Безкоштовно: маленьких львів’ян кличуть на майстер-класи

Новина - Дозвілля та їжа - Безкоштовно: маленьких львів’ян кличуть на майстер-класи

Новина - Дозвілля та їжа - Безкоштовно: маленьких львів’ян кличуть на майстер-класи

Дозвілля та їжа
14 грудня 2017 12:32

У Львові до Дня Святого Миколая проведуть безкоштовні майстер-класи для дітей. Про це VG Львів повідомила прес-служба Львівської міськради. 

Сьогодні, 14 грудня, о 16.00 працівники відділу соціальної роботи Франківського району Львівського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді проведуть майстер-клас з розпису гіпсових фігурок – "Миколайчиків" для дітей з сімей вимушених переселенців з Криму і Сходу України, а також сімей, які опинилися в складних життєвих обставинах. Захід відбудеться за адресою: м. Львів, вул. Ген. Чупринки, 85.

Завтра, 15 грудня, о 16.00 працівники відділу соціальної роботи Сихівського району організовують майстер-класи з хіп-хопу та виготовлення різдвяних композицій за технікою квілінг. Захід відбудеться у дитячому клубі "Барви" (вул. Сихівська, 14).

"Такі майстер-класи допомагають комплексно підходити до розвитку дитини та робити перші сходинки на шляху до їх успіху. Діти досить часто не можуть відкрити в собі деякі таланти, тому такі майстер-класи сприяють у всебічному розвитку дітей", - розповіла начальник відділу соціальної роботи Сихівського району Львівського міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Надія Бодревич.

Дивись ще:

Звари мило, сплети павука, розпиши пряника: львів'ян кличуть на святкові майстер-класи

Магістр у 8 років: у Львові відкриють дитячий університет

Подаруй книжку: у Львові відкрилася Фабрика Святого Миколая

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах