Готуй лижі: на Львівщині відкриють новий гірськолижний маршрут

Новина - Дозвілля та їжа - Готуй лижі: на Львівщині відкриють новий гірськолижний маршрут

Новина - Дозвілля та їжа - Готуй лижі: на Львівщині відкриють новий гірськолижний маршрут

Дозвілля та їжа
20 грудня 2017 13:48

23 грудня в смт Славське Сколівського району Львівської області відбудеться презентація нового лижного маршруту. Про це  VG Львів повідомила прес-служба Львівської облдержадміністрації.  

Протяжність маршруту в один бік  – 8,7 км. Він розрахований на активних туристів, які полюбляють піші мандрівки чи лижні походи. Мальовничі карпатські стежки ведуть на вершину Ільзи, де вже побудований гірськолижний бугельний витяг.

"Ми розраховуємо на високу популярність цього маршруту. Останні два роки Славське впевнено тримається у трійці лідерів серед напрямків відпочинку у новорічно-різдвяний період. Бачимо потребу в ознакуванні коротких піших та лижних прогулянок, тому активно працюємо саме у цьому напрямку", – розповіла начальник управління туризму та курортів Львівської облдержадміністрації Наталія Табака.

За її словами, шлях на гору Ільза є унікальним, бо поєднує у собі одночасно піший та лижний туризм, що дозволяє користуватись ним увесь рік.

"Ще у 2016 році Гірська оперативно-рятувальна служба відкрила для туристів новий шлях на гору Ільза. Ми, навіть, провели у жовтні змагання з нордичної ходьби та гірського бігу на гору. Але маршрут не був прочищеним від кущів, а через відсутність інформаційних табличок, туристи могли заблукати. Тепер спільними зусиллями ми розробили якісну систему  ознакування на Ільзу", – додала Табака.

ДИВИСЬ ЩЕ:

Готуй лижі: ознаковано новий львівський маршрут

Зимові розваги: де покататись на лижах та санчатах у Львові

Зима у Львові: де можна покататись на лижах, сноутьюбах та санчатах (фото, відео)

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах