Запрошуй друзів: у львівських ресторанах можна буде платити скільки хочеш

У львівських ресторанах можна буде платити скільки хочеш

У львівських ресторанах можна буде платити скільки хочеш

Дозвілля та їжа
11 жовтня 2018 12:29

Львів’яни зможуть платити у ресторанах та кав’ярнях скільки вважають за потрібне. У п’ятницю, 19 жовтня, відвідувачам даватимуть "відкритий чек". Таке в Україні відбувається вперше. 

"Гість приходить до нас в ресторан, він отримує меню, замовляє все, що хоче. Коли йому приносять рахунок, то він платить не по рахунку, він платить стільки, скільки вважає за потрібне. Ну крім алкоголю", — розповів ресторатор Марк Зархін.

Учасник ініціативної групи Бієнале довіри Всеволод Поліщук зазначив, що вже понад 30 закладів зголосилися працювати з "відкритими чеками". Це ресторани Кумпель груп, Дублін, Фреска, Хінкальня, Бар Мушлі та інші.

Заклади, у яких клієнтам можна буде розраховуватися на власний розсуд, будуть позначені наліпками. Також офіціанти попереджатимуть клієнтів, перш ніж ті зроблять замовлення, повідомляє ZAXID.NET.

Ресторатори жартують, що погодилися лише на один день такої акції, адже не можуть передбачити: буде вона збиткова для них чи навпаки стане прибутковою.

Нагадаємо, Бієнале довіри — спільна ініціатива підприємців, митців, науковців та активістів задля відновлення довіри як соціальної звички. Вона триватиме з 19 до 21 жовтня. 

ДИВИСЬ ЩЕ:

Приходь подивитися: на будівлі львівського університету відбудеться відеомапінг

Замість квартири: у центрі Львова відкриють нову кав'ярню

Де саме: у центрі Львова відкриють новий ресторан

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Підписуйтеся на нас в Іnstagram

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах