"Дорога народного счастья": у мережу виклали ретро фото вокзалу у Львові

У мережу виклали фото вокзалу у Львові 1976 року.

У мережу виклали фото вокзалу у Львові 1976 року.

Дозвілля та їжа
07 квiтня 2021 15:16

У мережу виклали чорно-біле фото Головного залізничного вокзалу Львова, зроблене невідомим фотографом у далекому 1976 році.

Світлину опублікували на Facebook-сторінці спільноти "Музей історії фотографії у Львові".

У мережу виклали фото вокзалу у Львові 1976 року.

У мережу виклали фото вокзалу у Львові 1976 року.

"На доволі пошарпаній фотоплівці доволі пошарпаний Львівський вокзал з зовсім пошарпаним гаслом "Дорога народного счастья!" над пошарпаними перонами у ймовірно геть шарпаний день. 1976 рік", – йдеться у дописі.

Нагадаємо, який вигляд має площа Двірцева у Львові після реконструкції, яка розпочалася 1 березня 2019 року. Площу вирішили зробити зручною для пересування пішоходів та підвищити пріоритет громадського транспорту. Також облаштували комфортні місця очікування на транспорт. Окрім того, щоб дістатися пішки з вокзалу до центру міста тепер не потрібно переходити жодної проїжджої частини, адже для цього є бульвар, що простягається по центральній осі вулиці Чернівецької. Водночас розширили пішохідну зону вздовж фасаду головного вокзалу, облаштували місця для відпочинку та зелені зони. Тут висадили 86 дерев, близько 500 кущів і змонтували новий фонтан із кольоровою підсвіткою, який особливо гарний вночі. Проект «Реконструкція площі Двірцевої» подали на Конкурс української урбаністики. 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах