З креветками, з тофу, Біг Діабло, BBQ: на бургерній карті Львова з’явилася нова локація

На бургерній карті Львова з’явилася нова локація. Фото True Burger Bar Lviv/Фейсбук.

На бургерній карті Львова з’явилася нова локація. Фото True Burger Bar Lviv/Фейсбук.

Дозвілля та їжа
25 лютого 2020 12:17
Автор: Тетяна Захарчук

На бургерній карті Львова з’явився новий заклад, який спеціалізується, як на класичних бургерах з котлетами із яловичини, індичкою та куркою, так і на бургерах для вегетаріанців.

True Burger Bar відкрили у Львові на вулиці Миколи Вороного. Це перший заклад цього бренду у місті Лева і другий — в Україні. Окрім європейської столиці True Burger Bar також працює в Києві.

Щупальця оближеш: біля Шевченка у Львові готують чорні хот-доги з восьминогами

Дві соковиті котлети, у поєднанні зі свіжим томатом та маринованим огірком, перцем чилі та блакитним сиром, чіпсами бекону та начос. А ще сирний та два гострих соуси. Це Біг Діабло. Ідеальний варіант, коли ти дуууже голодний! True Burger Bar Lviv

Дві соковиті котлети, у поєднанні зі свіжим томатом та маринованим огірком, перцем чилі та блакитним сиром, чіпсами бекону та начос. А ще сирний та два гострих соуси. Це Біг Діабло. Ідеальний варіант, коли ти дуууже голодний! Фото True Burger Bar Lviv/Фейсбук.

У новій бургерній на Вороного гостям пропонують 13 видів бургерів від 138 гривень. Для тих, хто не їсть м’яса, тут готують бургери зі смаженими креветками, бик-бургери з рибними котлетами з азовського бичка, та з тофу.

Про те, як кажуть, не бургерами єдиними… У True Burger Bar також непоганий вибір перших страв, салатів, гарячих закусок і десертів. А щодо бару, то тут готують і подають близько 30 коктейлів, крафтове пиво і добре вино.

Коли приходити:11:00-23:00

Де: вулиця Миколи Вороного, 3

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах