Щось новеньке і смачненьке: ресторани, які відкрились у Львові в лютому

6 ресторанів, які відкрились у Львові в лютому

6 ресторанів, які відкрились у Львові в лютому

Де поїсти у Львові
05 березня 2020 17:30
Автор: Уляна Ситник

Львівська погода вже потішила містян першими промінчиками сонця та запросила провести теплі дні за межами оселі. Тож, традиційно, підбиваємо гастрономічні підсумки лютого 2020 року у Львові.

VG Львів розповість про 6 ресторанів, які відкрились у лютому цього року, і які неодмінно варто відвідати цієї весни.


True Burger Bar

Апетитні бургери.

Апетитні бургери. Фото True Burger Bar/Facebook

Останнього зимового місяця у Львові запрацював новий американський ресторан, який неодмінно сподобається любителям бургерів. У меню нового закладу клієнти зможуть знайти бургери на будь-який смак, зокрема й без м’яса. А якщо вам чогось бракуватиме в страві, то можете додати інгредієнти на свій смак. Звісно ж, це все за келихом доброго еліксиру чи іншого напою. А ще тут діє спеціальне нічне меню.

Адреса: вулиця Миколи Вороного, 3

Коли приходити: з 11:00 до 1:00


Faces


Ідеальне поєднання вечірок та смачної іжі.

Ідеальне поєднання вечірок та смачної їжі. Фото Fаces/Facebook

А ще у лютому у Львові з’явився новий ресторан-клуб "Faces", де можна не лише потрапити на яскраву вечірку, але й скуштувати незвичні страви. Тутешнє меню потішить гостей хот-догами з екзотичним восьминогом та гранатом у чорній булочці. Дивує поєднання? У "Faces" вам цю страву приготують! 

У новому закладі на проспекті Свободи працюють чотири зали, тож заклад чудово підійде для святкування бенкетів, корпоративів та інших заходів. Місця вистачить усім.

Адреса: проспект Свободи, 5

Коли приходити: з 18:00 до 6:00


Кілішкова


Вивіска запрошує гостей завітати на чарку.

Незвичайна вивіска запрошує гостей завітати на чарку. Фото Кілішкова/Facebook

В історичній частині Львова відкрили бар, куди містяни можуть завітати в будь-якій годині! Тут вам наллють наливку чи настоянку, гранатовий глінтвейн чи Львівський пунш. А за бажанням, можуть налити й всього потрохи. І звісно ж, не обійдеться без смачного форшмаку та фермерського сала на закуску.

Адреса: площа Ринок, 16

Коли приходити: будь-коли, бар працює цілодобово


Le Kafka & Kanapka Bar


А ви колись пили вино під пильним поглядом Кафки?

А ви колись пили вино під пильним поглядом Кафки? Фото Le Kafka & Kanapka Bar/Facebook

Якщо шукаєте місце, де можна поміркувати про велике за келихом вина та під пильним поглядом Кафки – тоді вам однозначно варто завітати в нове інтелектуальне кафе "Le Kafka & Kanapka Bar". А до європейських вин тут пропонують посмакувати легкими закусками: тостами з гуакамоле, креветками, тунцем чи камамбером і грушею. Поверхом нижче розташований романтичний винний погріб, де можна випити вина у великій компанії.

Адреса: вулиця Сербська, 11

Коли приходити: з 11:00 до 23:00


Не Мамкай


Такі пельмені має скуштувати кожен!

Такі пельмені має скуштувати кожен! Фото Не Мамкай/Facebook

Ще один гастрономічний львівський новачок з незвичайним форматом – пельменна "Не Мамкай". В меню закладу можна знайти пельмені ручної ліпки з цікавими начинками: свинина, телятина та трави єгермейстер, баранина та м’ята, форель, гриби, батан та сир сулугуні, солодкі. Гурмани можуть обрати до страви соуси на вибір, а ті, хто полюбляє класику, можуть замовити сметану чи оцет. А куштувати пельмені пропонують із келихом лимонаду чи коктейлю власного приготування. Якщо ви любите пельмені, то "Не Мамкай" стане для вас райським містечком.

Адреса: вулиця Староєврейська, 8

Коли приходити: з 12:00 до 00:00, а в п’ятницю та вихідні до 02:00


Колишня meet bar


Назва закладу вже інтригує.

Назва закладу вже інтригує. Фото Колишня meet bar/Facebook

Завершить наш рейтинг нових закладів Львова бар із революційною тематикою, який вже встиг полюбитися дівчатам – "Колишня meet bar". Стіни закладу прикрашають неонові вивіски із атмосферними фразами – "ой всьо" та "-Ні обіцянок, - Ні пробачень". Також тут можна побачити картину "Мони Лізи", яка символічно тримає на руках рудого кота. У меню нового бару – коктейлі з тематичними назвами "Проблема не в тобі, проблема в мені", "Давай просто залишимось друзями", "Сльози колишнього" та інші. Тож усіх охочих запрошують до бару, де можна ще трішки "потанцювати" на тих самих граблях. А граблі тут справді є, як елемент декору.

Адреса: вулиця Лесі Українки, 33/3а

Коли приходити: з 16:00 до 00:00, а в суботу та неділю з 15:00 до 2:00

Нагадаємо, де у Львові подають сніданки. Ресторани, де можна смачно пообідати. Топ 5 львівських ресторанів, в яких готують смачні бургери і топ 5 популярних рибних ресторанів. Де у Львові поїсти незвичайного морозива. Де випити бензинівки, сирної кави і макового молока. Та 7 ресторанів, які відкрилися у місті Лева влітку 2019 року. 

Обговорити ці заклади можна на нашій сторінці у Facebook

Читайте всі новини у нашому каналі Телеграм, додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах