Гостра теща, грішник та галюциноген: де у Львові замовити смачні бургери

Гостра теща, грішник та галюциноген: де у Львові замовити смачні бургери фото

Гостра теща, грішник та галюциноген: де у Львові замовити смачні бургери фото

Дозвілля та їжа
03 квiтня 2020 18:52

Оскільки в Україні триває карантин, то усі заклади харчування тимчасово не працюють. Що ж робити, якщо раптово захотілось потішити свої смакові рецептори смачними та жирними бургерами, а в холодильнику – лише гречка? Вихід є – замовити популярну американську страву з доставкою додому.

VG Львів підготував добірку з п’яти найпопулярніших сервісів, де у Львові можна замовити бургери.

Burger Joint

Бургерна у Львові. Фото: Burger JointБургерна у Львові. Фото: Burger Joint

Очолить наш огляд заклад «Burger Joint» у Львові, який розташований на вулиці Староєврейській, 26, а також працює з доставкою на дім. Сам заклад вже встиг полюбитись серед львів’ян, подейкують, що тут готують чи не найсмачніші бургери. Щодо меню, то можна обрати замовлення серед 14 найрізноманітніших бургерів – окрім класичних, є також дитячий, вегетаріанський, з лососем, з шпинатом та грибами. А найдорожчий (249 гривень) і найжирніший бургер тут символічно назвали «грішник». Бургери тут подають з картоплею фрі та соусом, також у меню є салати та напої.

Коли можна замовити: щодня з 11:00 до 23:00

Де можна замовити:  (032) 235 50 29; (068) 235 50 29; burgerjoint.com.ua

Kraft Burger

Бургер "Майкл Джордан". Фото: Kraft BurgerБургер "Майкл Джордан". Фото: Kraft Burger

Кредо цього сервісу доставки - «Твій голод ще ніколи не був таким коротким!». А й справді, адже ваше замовлення обіцяють привезти протягом 29 хвилин, а за запізнення – бургер в подарунок. У меню представлений широкий асортимент бургерів, в яких ви самостійно можете обрати котлету (куряча, яловича, соєва), а також рівень її підсмажування. До речі, усі страви тут мають цікаві авторські назви – Бонапарт, Дедпул, Фетбой, Галюциноген, Обама, Трамп, Майкл Джордан тощо. Також у меню є картопля фрі з соусами та напої. Працівники закладу запевняють, що під час приготування використовують лише натуральні інгредієнти.

Коли можна замовити: щодня з 11:00 до 23:00

Де можна замовити:  (093) 17 079 17; kraftburger.com.ua

Бургер Штат

Асорті з бургерів. Фото: Бургер ШтатАсорті з бургерів. Фото: Бургер Штат

А в цьому сервісі змогли переформатувати американські бургери та перетворити їх у перфектну українську страву! Звідси і відповідні назви: Бандерівець, Вуйко, Батько, Владзьо, Галицький, Гостра теща, Батяр тощо. Також до обраного бургера ви можете додати котлети та подвійний сир, або ж відмінусувати цибулю. Крім того, у меню є картопля фрі та картопля по-селянськи, цибулеві кільця та соуси, а також стейки, піца, салати та напої. Доставка тут безкоштовна при замовленні від 250 гривень, а кур’єр на електрокарі привезе ваше замовлення навіть за місто! Також у «Бургер Штаті» щодня діють цікаві акції та знижки.

Коли можна замовити: щодня з 11:00 до 23:00

Де можна замовити:  (096) 88 669 88; (073) 88 669 88; burgershtat.com

Night Burger

Розрізаний бургер "Андерсон". Фото: Night BurgerРозрізаний бургер "Андерсон". Фото: Night Burger

Ще одна доставка бургерів, яка допоможе вам втамувати голод і водночас потішити смакові рецептори – «Night Burger». Тут ви можете обрати бургер з яловичою котлетою, курячим стейком, масляною рибою чи просто вареним яйцем (так, бургери бувають навіть без котлети). Також в меню є крем-супи, напої та снеки – картопля фрі, картопля по-селянськи, цибулеві та перцеві кільця, картопляні чіпси. Доставка в межах міста Львова є безкоштовною, якщо сума замовлення перевищує 300 грн. Також у «Night Burger» є система знижок для постійних клієнтів та компаній.

Коли можна замовити: щодня з 14:00 до 22:00

Де можна замовити:  (068) 045 95 90;  (063) 786 71 86; nightburger.lviv.ua

Maxx Burger

Комбо "Макс Роял". Фото: Maxx BurgerКомбо "Макс Роял". Фото: Maxx Burger

Якщо вам захотілось скуштувати такий бургер, як в американських фільмах, тоді вам точно у «Maxx Burger»! А ще тут можна обрати «комбо», тобто бургер одразу з картоплею фрі, соусом та газованим напоєм. Такий варіант буде дешевшим, адже на «комбо» щодня діють різноманітні акції та знижки. Є також «комбо» для компаній або просто любителів поїсти, тоді в замовлення відразу входитиме 3 або 6 порцій страви. А для замовлень від 190 гривень - доставка безкоштовна.

Коли можна замовити: щодня з 11:00 до 00:00

Де можна замовити:  (093) 170 92 99; maxxburger.com.ua 

Вечерю подано: 5 піцерій Львова з власною доставкою

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах