Розваг не буде: на час карантину у Львові не працюватимуть нічні клуби та розважальні центри

На час карантину у Львові не працюватимуть нічні клуби та розважальні центри

На час карантину у Львові не працюватимуть нічні клуби та розважальні центри

Події
14 березня 2020 12:52

На період карантину, до 3 квітня, у Львові не працюватимуть нічні клуби, розважальні центри (боулінг тощо), спортивні центри і басейни зокрема. Про це повідомив заступник мера Львова Андрій Москаленко.

Відтак, практично уся розважальна індустрія міста припинить роботу для запобігання поширенню коронавірусу Covid-19.

Крім того, міські туристично-інформаційні центри в аеропорту та на вокзалі перейшли у он-лайн режим. А Тіц в Ратуші перейде в он-лайн режим вже з понеділка, 16 березня.

Нагадаємо, напередодні, у зв’язку з епідемічною ситуацією, у Львові офіційно заборонили усі масові заходи. Влада Львова припинила роботу усіх кінотеатрів, театрів, спортзалів, басейнів, концертних залів та інших місць масового проведення дозвілля. Водночас супермаркетам та аптекам рекомендували на час карантину працювати в цілодобовому режимі.

Нагадаємо, з 12 березня до 3 квітня у Львові діятиме карантин. У місті обмежили проведення масових заходів (200 і більше осіб), заборонили групові поїздки молоді та дітей за кордон, а також рекомендували роботодавцям не допускати до роботи хворих на ГРВІ. Крім того, карантин ввели у всіх навчальних закладах.

Додамо, що у Львові задля боротьби з коронавірусом, у публічних місцях встановлюють дозатори з антисептиками для рук. З 26 лютого в львівському аеропорту запровадили особливий режим. Всім пасажирам, які прилітають до Львова вимірюють температуру. На залізничному вокзалі облаштували медичний пункт з обладнанням для тимчасової ізоляції хворих. Голова Львівської облдержадміністрації Максим Козицький розповів, де перебуватимуть хворі на коронавірус у випадку їх виявлення на Львівщині. Задля боротьби з коронавірусом комунальні перевізники Львова провели додаткові заходи з дезінфекції рухомого складу. Окрім цього, до львів'ян з високою температурою сімейні лікарі виїжджатимуть додому.

Чого чекати українцям від коронавіруса, чи безпечно забирати посилки з Китаю і як захиститися.  

Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook

Читайте всі новини у нашому каналі Телеграм, додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах