Де і за скільки замовити доставку суші у Львові: огляд онлайн-закладів

Де і за скільки замовити доставку суші у Львові: огляд онлайн-закладів фото

Де і за скільки замовити доставку суші у Львові: огляд онлайн-закладів фото

Дозвілля та їжа
10 квiтня 2020 18:01

Традиційна страва японської кухні з успіхом оселилась на українському ринку, адже суші гармонійно доповнять будь-яке святкування – від романтичної вечері до корпоративної вечірки. Звісно, суші можна приготувати й вдома, але якщо не хочете витрачати на це час – можна замовити страву з доставкою додому. Особливо актуально це під час карантину. 

VG Львів підготував добірку найпопулярніших онлайн-сервісів у Львові, де можна замовити доставку суші, ролів, місо-супів й іншої японської смакоти.

Smaki Maki

Меню у Smaki Maki. Скріншот з сайтуМеню у Smaki Maki. Скріншот з сайту

Служба доставки «Smaki Maki» працює цілодобово, доставка тут безкоштовна. Замовлення обіцяють привезти до 29 хвилин, а за запізнення кур’єра – в подарунок Pepper рол або Студентська піца. Такий же подарунок від служби доставки можна отримати на день народження. В меню онлайн-ресторану є звичайні та гарячі роли, суші, місо-супи, салати, сети, десерти і напої. Також кожного дня тут пропонують до замовлення ще акційну піцу або рол зі знижкою у 50%.

Коли можна замовити: цілодобово

Де замовити: smaki-maki.com; 0 800 20 40 40

Kvadrat sushi&pizza

Меню в Kvadrat sushi&pizza. Скріншот з сайтуМеню в Kvadrat sushi&pizza. Скріншот з сайту

І ще один сервіс доставки суші, який працює цілодобово – «Kvadrat sushi&pizza». Мінімальна сума замовлення тут становить 200 гривень, а доставка – безкоштовна. За скільки часу кур’єр привезе ваше замовлення залежатиме від кількості замовлень, проте здебільшого усі клієнти отримують свою їжу до години часу. Асортимент онлайн-ресторану досить великий, тут можна вибрати теплі, звичайні та преміум роли, суші, асорті та комбо, піцу, вок, салати, супи та напої. Також тут діють щасливі години, а до кожного замовлення приносять буклетик та фішки, а при певній кількості фішок можна отримати акційну пропозицію зі знижкою у 50%.

Коли можна замовити: цілодобово

Де замовити: kvadratsushi.com; 097 010 40 10; 063 537 55 33

Панда Суші

Меню в Панда Суші. Скріншот з сайтуМеню в Панда Суші. Скріншот з сайту

Ця компанія пропонує доставку суші та сетів, піци, вок, салатів та напоїв. Якщо кур'єр не встиг доставити замовлення за 29 хвилин (59 для жовтої зони) - Вам надається компенсація у вигляді безкоштовної піци або рола, яку привезуть з наступним замовленням протягом 30 днів. Мінімальна сума замовлення залежить від вашого місцезнаходження. А також кожного четверга на клієнтів чекає приємний бонус – кожна четверта страва у замовленні безкоштовна.

Коли можна замовити: з 10:00 до 02:00

Де замовити: panda-sushi.com.ua; 063 604 42 93 (Сихів); 063 605 79 85 (Варшавська); 063 272 45 16 (Садова)

Гостра теща, грішник та галюциноген: де у Львові замовити смачні бургери

Sushi go

Меню в Sushi go. Скріншот з сайтуМеню в Sushi go. Скріншот з сайту

«Sushi go» - це новий суші-ресторан у Львові, у якого доставка працює цілодобово. В меню закладу ви знайдете роли, салати, місо-супи та різноманітні суші-сети, десерти та напої. Також на сайті можна замовити бізнес-ланчі, рол Філадельфія тижня зі знижкою в 50%. У день народження сервіс дарує імениннику сирний рол з печеним лососем, також на сайті можна знайти промокоди на знижку.

Коли можна замовити: цілодобово

Де замовити: sushi-go.com.ua; 0 800 300 737

Origami sushi&pizza

Меню в Origami sushi&pizza. Скріншот з сайтуМеню в Origami sushi&pizza. Скріншот з сайту

Цей сервіс доставки пропонує скуштувати суші, роли, суші-сети, піцу, супи, салати, десерти та напої. Замовлення доставляють протягом 30-90 хвилин після оформлення, а час доставки залежить від вашого району і дорожньої обстановки по місту. На сайті «Origami» діє низка акцій: при замовленні трьох піц – четверта у подарунок; при замовленні чотирьох ролів – п’ятий у подарунок; знижка у 15% на все меню у день народження.

Коли можна замовити: з 10:00 до 2:00

Де замовити: origami.lviv.ua; 096 90 22 555; 066 70 22 555; 093 63 22 555

Moyogi

Меню в Moyogi. Скріншот з сайтуМеню в Moyogi. Скріншот з сайту

«Moyogi» - ресторан японської та паназіатської кухні, який запрацював в центрі міста у кінці 2015 року. Також заклад працює з безкоштовною доставкою, кур’єр привезе ваше замовлення до 63 хвилин. У меню є роли, суші, різноманітні набори, закуски, супи, гарячі страви та салати. Щодня у «Moyogi» діє акція на певні набори ролів, а в день народження імениннику дарують знижку 15% на все меню.

Коли можна замовити: з 10:00 до 23:30

Де замовити: moyogi.com.ua; 068 472 58 28; 093 047 79 78

Sushi room

Меню в Sushi room. Скріншот з сайтуМеню в Sushi room. Скріншот з сайту

А завершить нашу добірку онлайн-ресторан «Sushi room». У меню цього сервісу можна обрати суші, гункани та нігірі, звичайні та теплі роли, різноманітні набори, а також піцу на дровах, салати, супи, десерти, лазанью та напої. Тут доставка безкоштовна при мінімальному замовленні 150 гривень, а якщо сума менша – за доставку доведеться заплатити 40 гривень. Також тут діють щоденні акції: при замовленні трьох піц – четверта в подарунок; замовляй чотири роли та отримуй п’ятий в подарунок; на день народження імениннику дарують 15% знижки на замовлення.

Коли можна замовити: з 11:00 до 00:00

Де замовити: sushiroom.com.ua; 093 828 06 06; 097 839 01 01

Вечерю подано: 5 піцерій Львова з власною доставкою

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах