Кава на винос у Львові: адреси і ціни під час карантину

Кава на винос у Львові: адреси і ціни під час карантину фото

Кава на винос у Львові: адреси і ціни під час карантину фото

Дозвілля та їжа
21 квiтня 2020 17:54

Львів – місто запашної кави. До міста Лева щороку з’їжджаються тисячі туристів з різних куточків світу, аби скуштувати традиційного напою у котрійсь із затишних кав'ярень. Подейкують, що львів'яни не розпочинають день без філіжанки кави. Проте карантин вніс свої корективи в раціон кавоманів. Наразі улюблений напій можна прирівняти до забороненого товару, який «на винос» важко дістати.

VG Львів зібрав 5 локацій, де під час карантину можна купити каву на винос.

Rocket Espresso

Якщо ваш день раніше не обходився без купівлі кави на винос і пиття напою в дорозі, поспішаючи у справах, то є гарні новини! Можете більше не страждати «без дози», адже баристи Rocket Espresso готують каву на винос у безпечному режимі щодня. Також ви можете замовити зернову каву додому.

Коли можна купити: щодня з 9:00 до 20:00

Де наливають каву: вул. Січових Стрільців, 17

Контакти: 0673704797

Скільки це коштує:

Меню у Rocket Espresso.Меню у Rocket Espresso.

Львівська копальня кави

Львівська копальня кави у Львові.Львівська копальня кави у Львові.

У Львові також подбали про містян, які таки виходить до центру міста і не можуть дійти додому без ковтка смачної кави. Їм пропонують взяти добру каву з собою у Львівській копальні кави! Тут для кавоманів готують на вибір: еспресо, американо, капучино та латте. Також можна придбати свіжомелену чи каву в зернах додому.

Коли можна купити: щодня з  9:00 до 19:00

Де наливають каву: площа Ринок, 10

Контакти: (050) 372 48 50

Скільки це коштує:

Кавове меню.Кавове меню.

Вечерю подано: 5 піцерій Львова з власною доставкою

Світ кави

Світ кави на площі Катедральній у Львові.Світ кави на площі Катедральній у Львові.

Ще одна популярна львівська кав’ярня, яка адаптувалась до умов карантину, та продовжила тішити кавоманів в режимі «coffee to go» - «Світ кави». Тож, якщо ви опинилися у центрі міста, маєте можливість купити смачну каву через віконечко і, попиваючи її, повернутись додому. Крім того, працівники кав’ярні пропонують підсолодити карантинні будні макарунами, тістечками та сирниками, також в «Світі кави» є доставка.

Коли можна купити: щодня з  8:00 до 20:00

Де наливають каву: площа Катедральна, 6

Контакти: 0 (68) 307 25 21

Скільки це коштує:

Актуальне меню.Актуальне меню.

Кавове меню.Кавове меню.

McDrive

McDrive.McDrive.

Найпопулярніший ресторан швидкого харчування McDonald’s не залишив львів’ян ні без кави, ні без свого фаст-фуду. Хоча у сам заклад через карантинні обмеження не потрапити, проте McDrive працює у звичному режимі – цілодобово. Тож водіям автівок неабияк пощастило, адже вони зможуть взяти каву на винос через віконечко. Хоча й дуже відважні кавомани можуть "на своїх двох" зробити замовлення на McDrive. Тим паче, що у на каву діє акційний ваучер.

Коли можна купити: щодня і цілодобово

Де наливають каву: вулиця Стрийська, 30а; вулиця Володимира Великого, 24А, проспект Чорновола, 12

Скільки це коштує (ваучер):

Акційний ваучер на каву.Акційний ваучер на каву.

Автозаправні станції

Кава на винос у Львові: адреси і ціни під час карантину фото 1Кава на винос у Львові: адреси і ціни під час карантину фото 1

Як би це дивно не звучало, проте в умовах карантину автозаправні станції перетворились на доступний майданчик для задоволення потреб кавоманів. І ще й вибір нічогенький, адже кавомашини для приготування різних видів цього напою є чи не на усіх АЗС. Найпопулярніші автозаправки для замовлення кави: Окко, Socar, WOG та UPG. До речі, з власного досвіду, якщо ви замовите каву на «Окко», то напій доведеться чекати на дворі, біля входу в АЗС. Коли каву приготують, то працівниця в масці на рукавичках винесе вам замовлення.

Коли можна купити: щодня і цілодобово

Скільки це коштує: від 40 гривень

Додамо, паперові стаканчики в «coffee to go» є небезпечними, а сміттєспалювального заводу, який би утилізовував ці посудини, в Україні поки що не збудували. Тож в деяких кав’ярнях пропонують знижку покупцям, які приходять з власним термогорням.

Гостра теща, грішник та галюциноген: де у Львові замовити смачні бургери

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах