Перший в Україні: у Львові відкриють авто-кінотеатр на даху

Перший в Україні: у Львові відкриють авто-кінотеатр на даху  фото

Перший в Україні: у Львові відкриють авто-кінотеатр на даху фото

Дозвілля та їжа
12 травня 2020 17:36

У середу, 13 травня, у Львові запрацює перший в Україні авто-кінотеатр на даху. Унікальний кінотеатр буде розташований просто неба на найвищому рівні автомобільного паркінгу міста Лева. Відкриють його на території торгово-виставкового центру «Південний». Щодня відбуватиметься по три кіносеанси. Ціна квитка для одного авто – 200 гривень.

Про це розповів співорганізатор і керівник авто-кінотеатру на даху у Львові Ярослав Микитин.

«Ідея авто-кінотеатру виникла ще на початку впровадження карантину. Але організацію такого виду дозвілля в Україні не дозволили. Хоча у країнах Європи аналогічні кінотеатри запрацювали від самого початку пандемії. Утім, оскільки з 11 травня пом’якшили умови карантину, то така форма перегляду кінофільмів тепер відповідає епідеміологічним вимогам.

Графік роботи авто-кінотеатру на даху

Авто-кінотеатр у Львові працюватиме щоденно. Кожного дня відбуватиметься по три сеанси, перший з яких о 17:00 призначений для відвідування сім’ями з дітьми, відтак у репертуарі будуть мультфільми або сімейні фільми. Наступні два сеанси – о 19:30 та 22:30, це вже будуть блокбастери, фільми різних жанрів.

«Встановлення великого світлодіодного екрану розміром 10 на 5 метрів дає нам можливість транслювати фільми ще вдень, тож ми вирішили запровадити сеанс і о 17:00 для наймолодших відвідувачів кінотеатру, яким у часі карантину також бракує розваг та зміни обстановки», – додав Ярослав Микитин.

Правила поведінки

Квиток можна придбати виключно онлайн на сайті Gastroli.ua. При купівлі квитка обов’язково зверніть увагу на схему розміщення автомобілів (залежно від типу кузова). Ціна квитка вказана за один автомобіль, тобто за відповідне паркомісце, яке ви обираєте на схемі. В одному автомобілі може знаходитись стільки людей, скільки передбачено посадкових місць.

На території авто-кінотеатру слід дотримуватись швидкісного обмеження – 5 км/год. Після того, як зайняли своє місце, згідно із придбаним квитком, потрібно вимкнути двигун та фари і налаштувати радіоприймач на відповідну хвилю.

Виходити з авто до, під час чи після сеансу заборонено!

Нагадаємо, у Львові відкрили перший в місті ресторан міжнародної мережі KFC. Втім через карантин заклад працює лише у форматі доставки їжі за допомогою сервісів Raketa і Glovo.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах