Коворкінги у Львові: 7 місць для комфортної роботи

7 місць для комфортної роботи. Фото: unsplash.com (умовне)

7 місць для комфортної роботи. Фото: unsplash.com (умовне)

Дозвілля та їжа
03 червня 2020 15:06

Коли ви почуваєтесь наче герой фільму «День бабака», а стіни рідного дому чи офісу навіюють рутину, то саме час змінити обстановку! І робота нікуди не дінеться, адже можна за комп’ютером посидіти й в атмосферному місці – в зоні коворкінгу. Тут же можна провести ділову зустріч чи якесь інше зібрання.

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

VG Львів підготував для вас добірку з 7 найкращих коворкінгів Львова, де можна комфортно попрацювати.

Futura HUB

Коворкінг Platforma Futura. Фото: lviv-online.comКоворкінг Platforma Futura. Фото: lviv-online.com

В червні минулого року у Львові запрацював двохповерховий коворкінг «преміального» формату - Futura. Platforma Futura. Наразі це найбільший коворкіг в місті, який водночас поєднує сучасне мистецтво, емоційний релакс, конструктивні бізнес-рішення та гастрономічне задоволення. Для роботи можна обрати один із трьох варіантів розміщення: лаунж, open space чи приватний офіс. Якщо потрібно буде провести велику презентацію чи семінар, то в Platforma Futura є лекційна зала на 100 людей. Також тут є величезна тераса для освітніх подій та вечірок просто неба.

Коворкінг Platforma Futura. Фото: startupdepot.lviv.uaКоворкінг Platforma Futura. Фото: startupdepot.lviv.ua

Крім того, в Futura HUB у Львові втілена концепція «Eat & work», адже в будівлі також функціонують такі заклади: Shoco, Zwin, Om Nom Nom, Pizza Chelentano, Craft&Kumpel . Також тут є «Банк Львів» та арт-простір.

Де шукати: на вулиці Кульпарківській, 200а.

Ціни: лаундж – 100$/міс (незакріплене місце), Open space – 170$/міс (закріплене місце), приватна кімната – від 200$/міс.

Коли приходити: цілодобово.

CoMMuna

Коворкінг СoMMuna. Фото: communa.net.uaКоворкінг СoMMuna. Фото: communa.net.ua

Простір СoMMuna працює за принципом «усе включено». Це перше авантаже у Львові – тут ви не платите за послуги, а лише за час перебування. Для проведення бізнес-зустрічі чи конференції, тут можна орендувати зал. У коворкінгу встановлені стаціонарні комп’ютери, є постійний доступ до швидкісного Інтернету, як провідного, так і безпровідного. Також є багато «плюшок» для відпочинку: настільні ігри, книги, музичні інструменти тощо.

Де шукати: на вулиці Кольберга, 3 та на вулиці Торф’яній, 21.

Ціни:

Коворкінг СoMMuna. Фото: communa.net.uaКоворкінг СoMMuna. Фото: communa.net.ua

Коли приходити: ава. Кольберга – з понеділка по п’ятницю з 9:00 до 21:00, а у вихідні – з 10:00 до 20:00; ава. Торф’яна – цілодобово.

Коворкінг iHUB

Коворкінг iHUB. Фото: ihub.worldКоворкінг iHUB. Фото: ihub.world

Тут ініціаторів стартапів обіцяють забезпечити необхідною освітою та навичками, менторською підтримкою, допомогою у залученні інвестицій та якісною інфраструктурою, щоб команди змогли сфокусуватися на створенні власного бізнесу і мали все необхідне для досягнення успіху. Також тут щотижня проводять івенти (про авантаж, управлінський сегмент в ІТ, UI/UX дизайн, профільні мітапи, зокрема Pivorak), є безкоштовна юридична підтримка для ІТ від Axon Partners та стабільний швидкісний інтернет. Проте через велику авантаженість тут важко знайти вільне місце. Також є зона відпочинку, затишна кухня та велопарковка.

Де шукати: на вулиці Замкненій, 9.

Ціни: фіксоване місце – 2199 ₴/міс, командна кімната – 2399 ₴/міс.

Коли приходити: цілодобово.

10 зоокутків: де у Львові та області можна подивитись на тварин

Коворкінг ITEA HUB

Коворкінг ITEA HUB. Фото: iteahub.comКоворкінг ITEA HUB. Фото: iteahub.com

Команда ITEA HUB позиціонує сама найсучаснішим коворкінгом, де можна водночас навчатися, працювати та спілкуватися. Простір відкриває двері для продуктивного коворкінгу та проведення навчально-пізнавальних заходів: майстер-класів, воркшопів, лекторіїв на IT та бізнес-тематики. Також у ITEA HUB є власні навчальні курси IT Education із особливими умовами для резидентів, ергономічні меблі, постійник потік івентів, зокрема Fuckup Nights, 2 безкоштовних заходи на місяць та можливість безкоштовно привести гостя раз на тиждень.

Де шукати: на вулиці Героїв Упа, 80 та на проспекті Шевченка, 9.

Ціни: година – 60₴, день – 200₴, місяць – 1700₴ (незакріплене робоче місце), 2200₴ (закріплене), 2600₴ (приватна кімната).

Коли приходити: цілодобово.

Територія коворкінг

Територія Коворкінг. Фото: territory.lviv.uaТериторія Коворкінг. Фото: territory.lviv.ua

Територія Коворкінг – відкритий простір для роботи, зустрічей та цікавих подій у Львові. Тут є все для комфортної роботи – доступ до інтернету, умови для проведення семінарів, конференцій, воркшопів, всі технічні засоби, можливість перекусити чи повноцінно поїсти та поспілкуватись з  людьми, які працюють в суміжних напрямках. Тут можна як проводити час з друзями, так і самостiйно працювати  або орендувати приміщення для власного заходу.

Де шукати: на вулиці Княгині Ольги, 144 (де аквапарк «Пляж»).

Ціни:

Територія Коворкінг. Фото: territory.lviv.uaТериторія Коворкінг. Фото: territory.lviv.ua

Коли приходити: щодня, з 9:00 до 22:00.

Startup Depot

Коворкінг Startup Depot. Фото: Олександр МазуренкоКоворкінг Startup Depot. Фото: Олександр Мазуренко

У Startup Depot гармонійно поєднують коворкінг та бізнес-інкубатор, де люди з різних індустрій та стартап-спільноти зможуть разом працювати задля синергії у нові ідеї та проекти. Це єдиний простір, який є співорганізатором найбільшої технологічної конференції у Східній Європі IT Arena. Крім того, Startup Depot організовує власні навчальні програми з продакт менеджменту, діджитал маркетингу та безкоштовну стартап школу для стартаперів-початківців та майбутніх IT-підприємців. Ці курси, зокрема, розраховані і на резиденітв коворкінгу, аби ті могли поглибити свої вміння у цих сферах. Серед зручностей тут є ігрова/спортивна зона, 2 мітінг-руми, бібліотека, кухня, вело та автопарковки.

Де шукати: на вулиці Весняній, 4.

Ціни:

Коворкінг Startup Depot. Фото: startupdepot.lviv.uaКоворкінг Startup Depot. Фото: startupdepot.lviv.ua

Коли приходити: у будні з 10:00 до 18:00.

Центр Митрополита Андрея Шептицького

Центр Митрополита Андрея Шептицького. Фото: variat.com.uaЦентр Митрополита Андрея Шептицького. Фото: variat.com.ua

Центр імені митрополита Андрея Шептицького, який своєю красою та сучасним дизайном захоплює львів’ян, є не лише однією із провідних університетських бібліотек України, а й публічним простором з коворкінгом. Тут об’єднані навчальні аудиторії, публічний культурний простір, конференц-зали, дитяча зона, кафе, книжкова крамниця, виставкова зона, адміністративні приміщення та бібліотека. Четвертий поверх називають зоною коворкінгу – тут можна знайти зручні місця для читання, роботи за комп’ютером та командної роботи. А перший поверх відкритий для всіх відвідувачів, навіть для тих, хто не оформив абонемент і не є студентом чи працівником УКУ. 

Центр Митрополита Андрея Шептицького. Фото: 032.uaЦентр Митрополита Андрея Шептицького. Фото: 032.ua

Де шукати: на вулиці Стрийській, 29.

Ціни:

Центр Митрополита Андрея Шептицького. Фото: center.ucu.edu.uaЦентр Митрополита Андрея Шептицького. Фото: center.ucu.edu.ua

Центр Митрополита Андрея Шептицького. Фото: center.ucu.edu.uaЦентр Митрополита Андрея Шептицького. Фото: center.ucu.edu.ua

Коли приходити: у будні з 9:00 до 22:00, в суботу з 10:00 до 17:00, а в неділю – 12:00 до 17:00.

 Їсти, пити, дихати: 10 ресторанів Львова, які працюють під час карантину  

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах