Щось новеньке: на Староєврейській відкрили раменну

На Староєврейській відкрили раменну. Фото: «TikiRamen»

На Староєврейській відкрили раменну. Фото: «TikiRamen»

Дозвілля та їжа
18 червня 2020 11:39

12 червня на вулиці Староєврейській у Львові відкрили першу справжню раменну «TikiRamen», де можна скуштувати незвичну для міста кухню.

Найкращі азійські традиції

Власники закладу «TikiRamen», водночас засновники «Tikithai» та «Familia wok&pasta», об’їздили пів Европи та Азії, щоб знайти ідеальний смак рамену та поділитися ним з львів’янами та гостями міста.

«Чому рамен? Він полюбився за неймовірно насичений смак - «умамі» (пятий смак) присутній у рамені не можливо знайти більше ніде. Рамен - це справжнє джерело творчості, адже в його основі - бульйон різного приготування, локшина і найрізноманітніші начинки: м'ясо, морепродукти, яйця, овочі, зелень... А все це створює нереальний «умамі», який важко описати словами», - кажуть автори закладу.

Що поїсти і що випити

Меню закладу пропонує відвідувачам страви, приготовані в найкращих азійських традиціях. Головна страва – рамен, тут подають п’ять її різновидів. Скуштувати рамен можна за 180 гривень.

Рамен. Фото: TikiRamenРамен. Фото: TikiRamen

Також в «TikiRamen» подають 6 різновидів гедзи - традиційних японських пельменів з тонкого тіста власного приготування, що одночасно смажаться та готуються на пару. Ціни на цю страву коливаються від 79 до 97 гривень.

Гедзи. Фото: TikiRamenГедзи. Фото: TikiRamen

Крім того, в закладі є апетайзери (салат та кімчі), страви барбекю, морозиво власного виробництва, алкогольні та безалкогольні напої.

Меню закладу TikiRamen.Меню закладу TikiRamen.

Коли приходити

«TikiRamen» на вулиці Староєврейській, 7 у Львові працює з вівторка по неділю: з вівторка по четвер з 12:00 до 22:00, а з п’ятниці по неділю трішки довше – з 12:00 до 23:00.

Тут працює літня тераса, яка приймає гостей й під час карантину. Щоб забронювати столик, телефонуйте за номером телефону: (068) 525 06 72.

Літня тераса закладу. Фото: TikiRamenЛітня тераса закладу. Фото: TikiRamen

Нагадаємо, в центрі Львова відкрився заклад в стилі 90-х, де можна зіграти в тетріс, денді та тамагочі.

Щось новеньке: найкращі ресторани Львова, які відкрились навесні 2020 року

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах