Одеса за копійки: як насправді виглядає незабутній відпочинок біля моря

Одеса за копійки: як насправді виглядає незабутній відпочинок біля моря. Фото: Nashaodessa.net.

Одеса за копійки: як насправді виглядає незабутній відпочинок біля моря. Фото: Nashaodessa.net.

Дозвілля та їжа
07 липня 2020 08:34

Відпочити в Одесі за копійки – мрія багатьох. Проте, й так недешеве житло біля моря з відкриттям купального сезону, за звичай, дорожчає ще у півтора-два рази. І 2020 рік не виняток. Через пандемію закордонні курорти стали недоступними для українців, тож одеські власники помешкань, в очікуванні навали туристів, підготували співвітчизникам нечувані варіанти житла. 

VG Львів проаналізував пропозиції на ринку добової оренди в Одесі й розповість, на що розраховувати тим, хто хоче недорого відпочити біля моря.

Комунальна квартира

Одеса за копійки: як насправді виглядає незабутній відпочинок біля моря.Одеса за копійки: як насправді виглядає незабутній відпочинок біля моря.

Одеса – не Львів, влітку у перлині біля моря  помешкання за 200-300 гривень за добу не знайти. 350-400 – гривень це той мінімум, який потрібно підготувати за ніч, якщо зібралися до Одеси. Але навіть за пів тисячі знайти квартиру з кухнею, душем і вбиральнею, хорошим ремонтом і не поламаними меблями нелегко. Так, за 400 гривень ви можете орендувати хіба кімнатку площею 18 метрів квадратних у комунальній квартирі з надокучливими сусідами і спільними котами.

Африка відпочиває: на Львівщині відкрили пустелю 

Літній будиночок з усіма зручностями

Одеса за копійки: як насправді виглядає незабутній відпочинок біля моря. Скріншот із сайту Вooking.com.Одеса за копійки: як насправді виглядає незабутній відпочинок біля моря. Скріншот із сайту Вooking.com.

Для тих, хто попоївши кавуна, не хоче щопівгодини бігати на двір до спільної вбиральні, на вулиці Зарічній (Великий Фонтан) є варіант за 450 гривень зі «зручностями в номері». В однокімнатному дерев’яному літньому будиночку, зліпленого господарями з усього, що потрапляло під руки, є все, що потрібно для «комфортного» відпочинку. Три спальні місця, плита, холодильник, кухонний стіл, бойлер, душ, унітаз... Як воно все розмістилося на тих 25 метрах квадратних – загадка. А от чого немає у «будиночку з усіма зручностями» – телевізора. Але навіщо він? Лежачи на своєму спальному місці, ви завжди можете спостерігати за тим, як хтось миється у душі… Або ще щось…

Спати, готувати, митися і справляти потребу - все це можна в одному місці. Скріншот із сайту Вooking.com. Спати, готувати, митися і справляти потребу - все це можна в одному місці. Скріншот із сайту Вooking.com.

З краєвидом і псом

Одеса за копійки: як насправді виглядає незабутній відпочинок біля моря. Скріншот із сайту Вooking.com. Одеса за копійки: як насправді виглядає незабутній відпочинок біля моря. Скріншот із сайту Вooking.com.

Мріяли засинати і прокидатися під шум морських хвиль і крики чайок – ми знайшли для вас будиночок з розкішним краєвидом. Готуйте 420 гривень (за добу) і він ваш! Так, «бюджетний двомісний номер», а саме так він заявлений на сайті, виглядає аж надто бюджетно. Але крізь малюсіньке віконечко справді відкривається неймовірний краєвид, не надурили. І рудий пес на додачу! Якщо ваша дівчина полюбляє повторювати «з милим рай і в курені» – це прекрасна можливість перевірити її почуття на міцність.

  • Одеса за копійки: як насправді виглядає незабутній відпочинок біля моря фото
  • Одеса за копійки: як насправді виглядає незабутній відпочинок біля моря фото 1
  • Одеса за копійки: як насправді виглядає незабутній відпочинок біля моря фото 2
  • Одеса за копійки: як насправді виглядає незабутній відпочинок біля моря фото 3
  • Одеса за копійки: як насправді виглядає незабутній відпочинок біля моря фото 4
  • Одеса за копійки: як насправді виглядає незабутній відпочинок біля моря фото 5

Одеса за копійки: як насправді виглядає незабутній відпочинок біля моря фото

Намет на Собачому пляжі

А й справді, що ще треба: він, вона, намет і море. Скріншот із сайту Вooking.com. А й справді, що ще треба: він, вона, намет і море. Скріншот із сайту Вooking.com.

Для тих, хто годинами скролить пропозиції добової оренди недорогого житла в Одесі, а знаходить лише за 2-3 кілометри від моря, VG Львів має прекрасний варіант – намет біля моря. Кемпінг  розташований у Приморському районі Одеси. За 350 гривень ви отримаєте намет і футон для двох. Власне, на цьому перелік послуг, які входять у вартість закінчуються… Ви в Одесу чого приїхали? У морі купатися – купайтеся!

Краще моря: три термальні курорти на Закарпатті, які варто відвідати влітку.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах