Щось новеньке: незвичайні ресторани і бари Львова, які відкрились в липні

Незвичайні ресторани і бари Львова, які відкрились в липні. Фото: pexels.com (умовне)

Незвичайні ресторани і бари Львова, які відкрились в липні. Фото: pexels.com (умовне)

Дозвілля та їжа
26 серпня 2020 14:11

Хоча цьогорічне літо у Львові й переповнене карантинними обмеженнями, та гастрономічне життя міста вирує. У липні 2020 року у місті Лева з’явилось чимало цікавих та нетипових ресторанів, кухня та інтер’єр яких не залишить нікого байдужим. Тож якщо мрієте відволіктись від буденності – ви знаєте, що робити.

VG Львів зібрав добірку з п’яти незвичайних ресторанів і барів Львова, які відкрились у липні 2020 року. 

«Dolce Vita»

«Dolce Vita». Фото: cosa-nostra.business.site«Dolce Vita». Фото: cosa-nostra.business.site

В одній з вуличок в самому центрі Львова відкрили новий ресторан «Dolce Vita», який перенесе відвідувачів в Італію, не виїжджаючи з рідного міста. Хоча львів’ян піцеріями давно не здивувати, але цінами на їжу – можна! В «Dolce Vita» можна замовити піцу на дровах від 75 гривень та пасту власного приготування від 80 гривень. Щодо випивки, то тут можна скуштувати коктейлі від 49 гривень. Такі ціни в центрі Львова ще пошукати треба! Тай інтер’єр закладу підштовхує гостей до теплих розмов – гармонійне поєднання вишуканості та простоти, кам’яні стіни, закорковані пляшки вина на стінах, вир спокою навкруги…

Де: на вулиці Краківській,5 у Львові

Коли приходити: щодня, з 11:00 до 23:00

Контакти: (096) 003 40 30

Royal Punch Lounge

В центрі Львова відкрили новий панорама-бар. Фото: tvoemisto.tv (умовне)В центрі Львова відкрили новий панорама-бар. Фото: tvoemisto.tv (умовне)

Навіть корінні львів’яни ніколи не зможуть досхочу намилуватись заворожуючими краєвидами свого міста. Та у місті Лева з’явився новий ресторан, де можна насолодитись вражаючими панорамами міста з іншого ракурсу – «Royal Punch Lounge». А ще в лаундж-барі є свої «козирі» - з понеділка по четвер з 18:00 до 20:00 діють щасливі години, коли відвідувачі автоматично отримують 20% знижку на все меню. Деякі привілеї щочетверга чекають всіх панянок – цього дня всіх жінок та дівчат пригощають бокалом ігристого напою.

Де: на вулиці Шевській, 12, на п’ятому поверсі торгового центру «Вернісаж Lviv mall»

Коли приходити: з понеділка по четвер заклад працює з 12:00 до 00:00, в інші дні – з 12:00 до 2:00

Контакти: (063) 530 44 12

Leo

На Шевській відкрили ресторан «Leo». Фото: «Leo»/FacebookНа Шевській відкрили ресторан «Leo». Фото: «Leo»/Facebook

А цей заклад ідеально підійде для гурманів, які хочуть підтримати продукти місцевого виробника. Адже в оновленому ресторані «Leo» страви готують з продуктів, вирощених фермерами Львівщини. Локальні продукти – це не лише патріотично, але й здорово та екологічно. В самому центрі Львова ви зможете смачно поснідати яйцями та фруктово-ягідними млинцями, в перерві між роботою - скуштувати бізнес-ланчі. І звісно ж, тут же можна повечеряти в затишній атмосфері.

Де: на вулиці Шевській, 14/16 у Львові

Коли приходити: щодня, з 12:00 до 23:00

Контакти: (063) 244 53 87

Biblioteka

Новий кальян-бар. Фото: Biblioteka Bar Lviv/FacebookНовий кальян-бар. Фото: Biblioteka Bar Lviv/Facebook

«Biblioteka Bar Lviv» - це не зовсім місце для відмінників, адже окрім читання книжок тут ще й можна покурити кальян, випити келих чогось міцного та зіграти в настільні ігри – джангу, доміно та покер. Словом, тутешня затишна атмосфера дозволить відпочити душею, розумом, тілом.

Де: на вулиці Замарстинівській, 4 у Львові

Коли приходити: з понеділка по четвер з 15:00 до 00:00, а з п’ятниці по неділю – до 2:00

Контакти: (050) 980 90 66

БУНТ

#Бериламай. Фото: БУНТ/Facebook#Бериламай. Фото: БУНТ/Facebook

А завершить наш огляд безумовно найцікавіша локація, якій наразі немає альтернатив – таємний бар «БУНТ». Справжніх хуліганів і бунтарів це місце зустрічає «своїх» розписаними графіті на стінах, меблями зі шкіряних автомобільних сидінь, контактним баром, більярдним столом та раритетним фортепіано. Меню тут вам не принесуть, адже воно розписане на стінах залу, а коктейльну карту після прочитання слід  знищувати в спеціальному шредері.

Та родзинкою закладу зовсім не є тутешня кухня! В закладі діє дестрой-кімната, де можна замовити унікальну атракцію - виплеснути емоції та розтрощи все навколо!

Де: на вулиці Гнатюка, 3 у Львові. Щоб знайти бар, потрібно набрати на брамі код «69». Якщо скажете на вході «Гібралтар», то отримаєте подарунковий коктейль

Коли приходити: з понеділка по четвер з 18:00 до 00:00, а з п’ятниці по неділю – до 2:00.

Контакти: (097) 010 52 54

Від Франції до Азії: 20 нових закладів Львові, які відкрились в 2020 році

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах