Прощайся з літом: куди піти у Львові цього вікенду

Прощайся з літом: куди піти у Львові цього вікенду.

Прощайся з літом: куди піти у Львові цього вікенду.

Дозвілля та їжа
28 серпня 2020 16:00

Осінь не за горами, але цього вікенду, 29-30 серпня, погода обіцяє потішити львів’ян і сонцем, і теплом. Тож не проґавте останні вихідні літа, аби потім не шкодувати. Диван зачекає! Тим паче, що останнього серпневого вікенду у Львові буде чимало цікавих івентів. І не варто турбуватися через карантинні обмеження – VG Львів відібрав найяскравіші івенти просто неба.

Автомобільний концерт Павла Табакова

28 серпня в Автокінотеатрі на даху відбудеться автомобільний концерт Павла Табакова.Фото: Рівняни (умовне).28 серпня в Автокінотеатрі на даху відбудеться автомобільний концерт Павла Табакова.Фото: Рівняни (умовне).

Не відкладай на осінь те, що хочеться зроби вже сьогодні. Зустрічай вихідні у компанії улюбленого співка Павла Табакова. Вже сьогодні, 28 серпня, у Львові, в Автокінотеатрі на даху (третій рівень паркінгу на ТВК «Південний»), відбудеться його автомобільний концерт.

"Нові реалії – нові концертні формати. Для мене автомобільні концерти – це насамперед драйв. Тому програму на цей вечір побудую так, щоб усі, хто приїде в «Автокінотеатр на даху», отримали максимум енергії та позитиву, щоб драйвонули на славу! Обов’язково прозвучать нові пісні «Ти танцюєш одна», «Моя на все життя», «Все для нас»… Але й без моїх музичних візиток, звісно, не обійдеться: самому цікаво, як слухачі в автівках сприймуть ліричні «Тільки ти моя» або «Любов жива», - розповів Табаков.

Початок – о 20:00.

Jazz на пляжі

Jazz на пляжі відбудеться у Львові у неділю, 30 серпня. Фото організаторів.Jazz на пляжі відбудеться у Львові у неділю, 30 серпня. Фото організаторів.

Незвичайний концерт просто неба відбудеться 30 серпня на ZuZu Beach Club. Під час Jazz концерту на гостей чекає приємний сансет в супроводі джазу.

"Формат Jazz концерту на пляжі буде незвичним та новим, замість традиційної посадки на стілець або крісло Ви зможете розміститися на комфортному лежаку, щоб отримати максимальне задоволення від божественної музики. Також продумана "Green zone" для тих, хто хоче прийти з каріматом або пледом, щоб просто повалятися на траві", - розповіли організатори.

Блошиний ринок TLUM & KRAM

Блошиний ринок TLUM & KRAM. Фото організаторів.Блошиний ринок TLUM & KRAM. Фото організаторів.

Простір обміну речами та ідеями, куди приходять не просто придбати щось цікавеньке, а й відпочивати, надихатись та зробити добрі справи, працюватиме у парку культури та відпочинку імені Богдана Хмельницького (вулиця Болгарська, 4) протягом двох днів, 29-30 серпня.

Працюватимуть зони із гаражним розпродажем, апсайкл брендами, антикваріатом і вінтажем.

Тлум працюватиме з 12:00 по 19:00.

Street Food So Good

Street Food So Good. HAPPY B-DAY триватиме у Львові протягом трьох днів, 28-30 серпня. Фото організаторів.Street Food So Good. HAPPY B-DAY триватиме у Львові протягом трьох днів, 28-30 серпня. Фото організаторів.

Цього вікенду, 28-30 серпня, у парку культури імені Богдана Хмельницького у Львові також пройде Фестиваль вуличної їжі "Street Food So Good. HAPPY B-DAY".

Відвідувачів чекає насичена програма з майстер-класами, конкурсами, розіграшами, музикою, кіно, ну і, звичайно, смачною, різноманітною, а головне здоровою вуличною їжею.

Парк розваг «УРУРУ»

Парк розваг «УРУРУ». Фото організаторів.Парк розваг «УРУРУ». Фото організаторів.

Парк розваг «УРУРУ» з гірками та лазанками відкрили на території відпочинкового комплексу «Бухта Вікінгів». Тутешні динозаври — це не просто макети тварин гігантського розміру. Вони ані­мовані і створені максимально реалістично. Вихідні в "УРУРУ" ви згадуватимете ще довго...

Окрім того, тут є вели­чезний сітчастий парк. Сітки натягнуті на висоті приблизно сім метрів над землею. Страшно?! Не переживайте, є q менш «адреналінні», а також гойдалки й гірки для найменших.  

Ведмежий притулок "Домажир"

"Домажир" має на меті допомагати ведмедям, рятуючи їх із притравлювальних станцій, пересувних зоопарків, цирків, готелів та ресторанів. Фото: Домажир."Домажир" має на меті допомагати ведмедям, рятуючи їх із притравлювальних станцій, пересувних зоопарків, цирків, готелів та ресторанів. Фото: Домажир.

Рекреаційний центр для порятунку бурих ведмедів розташований за 15 кілометрів від Львова біля села Домажир. Це ідеальний варіант для сімейного відпочинку на лоні природи. 

Ведмежий притулок "Домажир" працює щодня, крім понеділка, з 09:00 до 17:00. Відвідування притулку можливе лише в організованих групових екскурсіях, що стартують щогодини. Тривалість такої екскурсії – 30-40 хвилин.

Шевченківський Гай

У музейних фондосховищах Шевченківського Гаю зберігається понад 21 тисяча експонатів. Фото: Укрінформ.У музейних фондосховищах Шевченківського Гаю зберігається понад 21 тисяча експонатів. Фото: Укрінформ.

Музей народної архітектури та побуту у Львові імені Климентія Шептицького – один із найбільших музеїв просто неба у Європі (36 гектарів). Тут відтворено 110 пам’яток народної архітектури. Чи то хата під солом’яною стріхою, чи комора заможного селянина, чи млин, а чи понад столітня школа – кожен об’єкт є унікальним як із погляду зацікавленого фахівця, так і візитера, який хоче ближче пізнати матеріальну та духовну культуру українців. Мандруючи Музеєм, відвідувач потрапляє у своєрідні мікросела із садибами, господарсько-виробничими об’єктами (олійнею, тартаком, пасікою, сукновальнею), сакральними спорудами (церквами, каплицями), колекція яких, до речі, є найбільшою з-поміж усіх світових.

У Музеї кожен відвідувач зможе здійснити мандрівку як у часі – а заглибиться він, щонайменше, у двохсотлітню історію побутування українців, так і в просторі – всього лиш за кілька годин легким ходом «обійде» майже всю Західну Україну, побуває й на рівнині, й полонині і навіть на гірських рельєфах, ознайомиться із особливостями етнографічних регіонів чи історико-етнографічних груп: Бойківщини, Лемківщини, Гуцульщини, Буковини, Покуття, Поділля, Закарпаття, Львівщини.

Зазначимо, що нині музей працює в умовах послабленого карантину. Вхід лише через центральну браму (хвіртка задля спільної безпеки буде поки зачинена).

Нагадаємо, які цікаві ресторани й кафе з’явилися на гастрономічній мапі міста Лева в останній місяць літа 2020.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах