Розваж малого: львів’ян кличуть у парки на "Території дитячого дозвілля"

Розваж малого: львів’ян кличуть у парки на "Території дитячого дозвілля". Фото: slk.kh.ua.

Розваж малого: львів’ян кличуть у парки на "Території дитячого дозвілля". Фото: slk.kh.ua.

Дозвілля та їжа
31 серпня 2020 14:26

Юних львів'ян запрошують обрати безкоштовний гурток на "Території дитячого дозвілля". У неділю, 6 вересня, у Львові вже втретє проведуть щорічний масштабний захід, де батьки разом з дітьми зможуть цікаво провести час та обрати безкоштовний гурток, який відвідуватиме малеча. Читайте всі новини Львова за сьогодні.

"Уже стало доброю традицією, що на початку нового навчального року ми запрошуємо львів'ян на „Територію дитячого дозвілля", де можна ознайомитись із великим спектром можливостей для розвитку дитини та діяльністю безкоштовних гуртків та секцій Львова. На території будуть цікаві атракції і для найменших діток, і для дорослих", — розповіла координаторка Дитячих клубів Львова Діана Наорлевич.

За її словами, на майданчиках представлять такі атракції: творчі майстерні, пісочну анімацію, трасове автомоделювання, міні-лабораторію з експериментами, стріт-арт, рухливі та спортивні ігри, цікавинки для найменших, авторську фотозону з професійним фотографом, а також "Острів чистоти", де відкриють всі таємниці правил особистої гігієни.

Майданчики "Території дитячого дозвілля" можна буде знайти в усіх районах міста, а центральна локація заходу — площа перед університетом ім. Івана Франка.

Адреси локацій Території дитячого дозвілля у районах Львова:

-вул. Кубанська, 12

-Парк культури

-вул. Чернівецька, 4

-вул. Антоновича, 47

-вул. Чукаріна, 9

-м. Винники, Парк Незалежності, вул. Галицька

-вул. Хуторівка, 28а

-вул. Замарстинівська, 134а

-вул. Вахнянина, 29

Нагадаємо, на проспекті Шевченка у Львові в колишньому кінотеатрі «Київ» відкрили перший в місті приватний океанаріум. Тут можна побачити як звичних рибок із зоомагазину, так і мешканців Світового океану.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах