Безкоштовні локації: куди піти у Львові на цих вихідних

Куди піти у Львові на цих вихідних. Фото: pinterest.com (умовне)

Куди піти у Львові на цих вихідних. Фото: pinterest.com (умовне)

Дозвілля та їжа
12 вересня 2020 08:52

Важкий робочий тиждень добігає свого завершення, а це означає, що львів’яни от-от зможуть відпочити від буденності на довгоочікуваних вихідних. Тим паче, що цього тижня у Львові пройде багато цікавих і безкоштовних подій –  від гучних вечірок до колективних занять спортом.

VG Львів традиційно зібрав добірку найочікуваніших і безкоштовних івентів цих вихідних, які неможливо проґавити.

Доступний фітнес

Колективні заняття спортом. Фото: pexels.comКолективні заняття спортом. Фото: pexels.com

У соціальних мережах жартують, що карантин залишив свій відбиток на фігурі як жінок, так і чоловіків. Якщо це справді так, то давайте повертати спортивну форму! У Львові всіх бажаючих запрошують на безкоштовні заняття з фітнесу на свіжому повітрі. Навіть якщо ти щоразу відкладаєш заняття спортом до понеділка, чи систематично ним займаєшся, то ось гарна нагода навчитись чогось нового і провести час з користю! Заняття проводитиме Юлія Наванкевич - персональний тренер, дієтолог, психолог, фінішер марафонської дистанції 42км, сертифікований спеціаліст у сфері фітнесу. Приходьте у зручному одязі та з гарним настроєм!

Де: в Горіховому Гаю, що на вулиці Володимира Великого у Львові

Коли: в суботу, 12 вересня, початок о 10:00

Скільки: вхід вільний

!FEST Weekend: Back to school

Драйвові вихідні. Фото: FestRepublic/FacebookДрайвові вихідні. Фото: FestRepublic/Facebook

Останні теплі дні львів’ян запрошують провести з насиченими вечірками! Цих вихідних у «FestRepublic» щодня проходитимуть круті івенти – у п’ятницю танці на терасі під кращі хіти Beatles; в суботу «Тиха вечірка», де кожен танцюватиме під свою музику в навушниках; а в неділю тут пройде останній в сезоні джазовий концерт на даху. І всі ці всі три дні на території гостей розважатимуть діджеї та працюватиме фудкорт, де наливатимуть крафтове пиво та пригощатимуть смачними закусками. Задля безпеки на вході потрібно пройти температурний контроль.

Коли: п’ятниця, 11 вересня, 18:00 - 0:00; субота, 12 вересня, 14:00 - 0:00; неділя, 13 вересня, 14:00 - 22:00

Де: у «FestRepublic», що на вулиці Старознесенській, 24-26

Скільки: вхід вільний

Кіно просто неба

Кіно просто неба. Фото: znaj.uaКіно просто неба. Фото: znaj.ua

У Стрийському парку останній тиждень працюватиме атмосферний кінозал просто неба, де можна переглянути культові стрічки останніх років в романтичній атмосфері. В суботу львів’ян запрошують до перегляду фільму «Готель Ґранд Будапешт», а в неділю – «Маленькі жінки». І головне – все безпечно, адже дійство проходитиме просто неба, відвідувачі перебуватимуть в масках, а на вході можна продезінфікувати руки.

Коли: 11-13 вересня, початок о 20:30

Де: в Стрийському парку у Львові

Скільки: вхід вільний

Підводна одіссея: де у Львові подивитись на риб і морських гадів

Ранковий концерт в Парку культури

Ранковий концерт в Парку Культури. Фото: pexels.com (умовне)Ранковий концерт в Парку Культури. Фото: pexels.com (умовне)

Суботній ранок у Львові традиційно розпочинається з доброї кави. Та традиції змінюються і в кращу сторону! Тепер щосуботи в Парку культури можна прокидатись під класичну музику, попиваючи смачну каву, та зігріваючись коциком в колі друзів. Цього тижня тут для жайворонків гратиме народний камерний оркестр «Поліфонія». Розпочніть ранок на гарній ноті!

Де: в Парк Культури та відпочинку імені Богдана Хмельницького (позаду Центральної арки, вхід з вулиці Вітовського)

Коли: щосуботи, з 12:00 до 13:00

Скільки: вхід вільний

Фестиваль короткометражних фільмів Wiz-Art

Фестиваль короткометражних фільмів. Фото: 032.uaФестиваль короткометражних фільмів. Фото: 032.ua

Вже цих вихідних в місті відбудеться 13-й Львівський міжнародний фестиваль короткометражних фільмів Wiz-Art! Тож беріть з собою пледи чи каремати і дивіться фільми у Парку культури разом із друзями чи родиною. У програмі три покази короткометражок: «Свята нерівність», «Я з тобою. Мистецтво Жити», «Диваки у світі магії».

Де: в Парк Культури та відпочинку імені Богдана Хмельницького

Коли: в суботу, 12 вересня, з 17:00 до 22:30

Скільки: вхід вільний

Нагадаємо, біля Львова відкрили нічний клуб з басейном просто неба, де ідеально поєднується лінивий літній відпочинок з драйвовими вечірками. Словом, тут можна танцювати (в басейні теж), плавати, релаксувати та запалювати.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах