Караоке, вечірки та коктейлі: в центрі Львова відкрили новий панорама-бар

В центрі Львова відкрили новий панорама-бар. Фото: Cloud no.7 Panorama/Facebook

В центрі Львова відкрили новий панорама-бар. Фото: Cloud no.7 Panorama/Facebook

Дозвілля та їжа
15 вересня 2020 11:30

У ресторанному житті Львова поповнення – 4 вересня 2020 року в центрі міста відкрили новий панорама-бар «Cloud no.7 Panorama», де кожен знайде свою гармонію. Тут можна поспівати в карооке, потанцювати під діджейські сети, насолодитись величними панорамами Львова і, звісно ж, смачно поїсти.

Вибери свій зал

В «Cloud no.7 Panorama» облаштували 4 зали, в кожній з яких панує своя атмосфера. Тож тут відвідувачі точно зможуть обрати відпочинок собі до смаку:

Vocal Bar Karaoke – у цьому залі можна влаштувати ідеальну зустріч любителів поспівати популярні (і не дуже) пісні;

Vocal Bar Karaoke. Фото: Cloud no.7 PanoramaVocal Bar Karaoke. Фото: Cloud no.7 Panorama

Бенкетний Зал – цей зал підійде як для сімейної вечері, так і для гучного святкування будь-якої події;

Бенкетний зал. Фото: Cloud no.7 PanoramaБенкетний зал. Фото: Cloud no.7 Panorama

Panorama Hall – інтер’єр в цьому залі дарує неймовірний затишок та романтичний настрій. Найкращі вина, полум'я в каміні та панорама прекрасного Львова… ідеальне місце для побачення;

Panorama Hall. Фото: Cloud no.7 PanoramaPanorama Hall. Фото: Cloud no.7 Panorama

Літня Тераса – тут можна провести час просто неба і насолодитись краєвидами старого Львова. А ще саме тут щовихідних запалюють діджеї, тож це ще й унікальне місце для вечірок.

Літня тераса. Фото: Cloud no.7 PanoramaЛітня тераса. Фото: Cloud no.7 Panorama

Що по інтер’єру

Родзинкою інтер’єру закладу є автентичне 8 метрове дерево, яке простягується на 2 поверхи у Vocal Bar Karaoke. Так, дерево всередині закладу. Тай загалом у «Cloud no.7 Panorama» є досить багато зелені.

«Це результат нашої співпраці з однією із перших світових компаній, що займається розробкою та виробництвом напівштучних дерев. Над ним комплексно працювали - кращі українські та італійські майстри. Вони поєднали - гармонію природи, дизайну та сучасних технологій», - розповідають автори закладу.

Дерево в закладі. Фото: Cloud no.7 PanoramaДерево в закладі. Фото: Cloud no.7 Panorama

Що по меню

В меню закладу досить багато позицій, тож обрати буде непросто. Тут можна поснідати, пообідати й повечеряти. Можна скуштувати холодні закуски, салати, суші, піцу, бургери, перші та основні страви, м’ясо та птицю, морепродукти, десерти тощо. Переглянути меню можна за посиланням.

Коктейлі у «Cloud no.7 Panorama» заслуговують окремої уваги, адже всі вони розробляються у власній коктейльній лабораторії.

«Коктейльна лабораторія - це простір, з технологічним обладнанням, де наші професійні та досвідчені бармени та технологи шукають, поєднують і обробляють знайомі та нові для нас інгрідієнти особливим чином. В результаті цього виходять просто неповторні та унікальні коктейлі», - розповідають автори закладу.

Коктейлі. Фото: Cloud no.7 PanoramaКоктейлі. Фото: Cloud no.7 Panorama

Коли приходити

Панорама-бар «Cloud no.7 Panorama» можна знайти на площі Соборній, 14, на останньому поверсі торгового центру «Роксолана». Заклад працює щодня, з 9:00 до 5:00.

Щоб забронювати столик, телефонуйте за номером телефону: (098) 111 00 07.

Нагадаємо, 14 серпня на вулиці Наливайка у Львові відкрили раменну «RAMEN МO», де можна скуштувати незвичну для міста кухню – азіатський фаст-фуд.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах