Пальчики оближеш: 9 львівських ресторанів потрапили у топ 100 найкращих в Україні

Пальчики оближеш: 9 львівських ресторанів потрапили у топ 100 найкращих в Україні.  Фото: unsplash.

Пальчики оближеш: 9 львівських ресторанів потрапили у топ 100 найкращих в Україні. Фото: unsplash.

Дозвілля та їжа
18 вересня 2020 17:25

Дев’ять львівських ресторанів потрапили у топ 100 найкращих в Україні за версією журналу НВ. Аби визначити найкращі ресторани країни 2020, видання поцікавилося думкою 100 співвітчизників, зокрема, гастрокритиків, фахівців у галузі ресторанного бізнесу, а також відомих українців, що мають репутацію гурманів. 

Представники ресторанного бізнесу, які брали участь у відборі, мали можливість назвати будь-які заклади України за винятком тих, яких вони стосуються безпосередньо.

До топ 100 найкращих ресторанів України 2020 потрапили такі львівські заклади: Amadeus (пл. Кафедральна, 7), Mons Pius (вул. Лесі Українки, 14), Тante Sophie (вул. Друкарська, 6а), Дуже висока кухня (пл.Ринок, 14), Кумпель (вул. Володимира Винниченка, 6; пр. В’ячеслава Чорновола, 2б), Пара Джанов і Портвейн (вул. Лесі Українки, 12), Ресторація Бачевських (вул. Шевська, 8), Цукерня (вул. Староєврейська, 3), Шампанерія Х&Х (вул. Лесі Українки, 29).

Пальчики оближеш: 9 львівських ресторанів потрапили у топ 100 найкращих в Україні. Скріншот із сайту НВ.Пальчики оближеш: 9 львівських ресторанів потрапили у топ 100 найкращих в Україні. Скріншот із сайту НВ.

Додамо, що незважаючи на карантинні обмеження, воно видалося для Львова щедрим на відкриття нових цікавих ресторанів, барів і кафе. Що незвичайного з’явилося на гастрономічній мапі міста Лева у червні-серпні 2020 року розкаже і покаже VG Львів.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах