У Львові тиждень святкуватимуть День захисника України: програма

У Львові тиждень святкуватимуть День захисника України. Фото: galinfo (умовне)

У Львові тиждень святкуватимуть День захисника України. Фото: galinfo (умовне)

Дозвілля та їжа
12 жовтня 2020 15:16

У свято Покрови Пресвятої Богородиці, 14 жовтня, Україна відзначатиме День захисника та 78-му річницю створення Української повстанської армії. Та цього року в мерії вирішили не обмежувати святкування лише одним днем, тож чимало тематичних заходів триватиме цілий тиждень.

"З 10 жовтня розпочинається тиждень просвітницьких заходів і подяки нашим Героям. Ключовим буде День Захисника — 14 жовтня, але вже у суботу відбудеться форум ветеранів, розпочнеться акція і ще багато різних подій, концерти подяки і заходи патріотичного виховання для молоді", - розповів заступник міського голови Львова з питань розвитку Андрій Москаленко.

До святкування Дня захисника України в місті підготували низку тематичних заходів, зокрема: висадження дерев, бізнес-форум, церемоніали підняття Державного прапора, виставки, концерти, а на завершення - спільна молитва. Крім того, в рамках святкування започаткують й нову львівську традицію - 14 жовтня на Сихові урочистого піднімуть прапор, який, можливо, буде один з найвищих прапорів у Львові.

Також упродовж тижня, з 10 до 17 жовтня, у Львові триватиме акція «Дні захисників України». Заклади, магазини й різні установи надаватимуть знижки на товари і послуги для учасників бойових дій та їхніх сімей. Будь-яка вистава, виставка, екскурсія чи страва у ці дні для них коштуватимуть на 30% дешевше. Для цього учасник бойових дій повинен мати з собою посвідчення. А на вході у заклад, який бере участь в акції, буде відповідна наліпка. Перелік всіх закладів, які долучились до акції, дивіться на карті за посиланням.

Детальніше про святкові заходи до Дня захисника України в програмі:

У Львові тиждень святкуватимуть День захисника України. Програма: ЛМРУ Львові тиждень святкуватимуть День захисника України. Програма: ЛМР

Нудьзі тут не місце: куди піти у Львові на вихідних 9-11 жовтня

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах