Львів'ян і туристів кличуть у підземелля львівської Ратуші

Львів'ян і туристів кличуть у підземелля львівської Ратуші. Фото: unsplash.com (умовне).

Львів'ян і туристів кличуть у підземелля львівської Ратуші. Фото: unsplash.com (умовне).

Дозвілля та їжа
12 жовтня 2020 14:11

Львів'янам покажуть підземелля Ратуші після ремонту. Минулого тижня у підземеллі львівської Ратуші, де працюватиме Музей Міста, закінчили ремонтні роботи. Лише один вечір мешканці та гості міста Лева матимуть нагоду побачити відремонтоване підземелля Ратуші ще до відкриття там першої виставки.

Оновлене приміщення можна оглянути у вівторок, 13 жовтня. До відкриття простору композитор Остап Мануляк готує звукову інсталяцію, яка звучатиме під час заходу.

Львів'ян і туристів кличуть у підземелля львівської РатушіЛьвів'ян і туристів кличуть у підземелля львівської Ратуші

"Захід "Музей Міста. Знайомство з простором" розпочнеться о 18.00 та до 20.00 всі охочі матимуть нагоду спуститися до підземелля Ратуші", – йдеться у повідомленні міськради.

В приміщенні одночасно може перебувати обмежена кількість людей. Тому усіх відвідувачів організатори закликають зважати на заходи безпеки під час карантину, дотримуватись дистанції та одягнути маски.

Зазначимо, що Музей Міста не матиме постійної експозиції та фондів. Це інтерактивний простір, де головним об'єктом є взаємовідносини міста та його мешканців.

Нагадаємо, що зараз команда Музею Міста працює над створенням дебютної виставки "Подорож героя. Останній тиждень літа". Вона розповідатиме про те, як дитина у віці активного пізнання самостійно досліджує місто.

Додамо, що у Львові стане одним цікавим музеєм більше. Невдовзі у місті Лева створять музей фотографії. Відповідне рішення прийняли на засіданні виконавчого комітету Львівської міської ради.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах