Знайомі місця: відомий гурт зняв кліп на річці Полтві

Відомий гурт зняв кліп на річці Полтві. Фото: Андрій Риштун

Відомий гурт зняв кліп на річці Полтві. Фото: Андрій Риштун

Дозвілля та їжа
19 жовтня 2020 14:52

Відомий литовський електронний гурт «Beissoul & Einius» зняв музичний кліп на свій новий трек на річці Полтві у Львові. Відеоролик переглянуло вже більше 32 тисяч меломанів. Читайте всі новини Львова за сьогодні.

Про це повідомив відомий львівський диґер та дослідник, засновник проекту Explorer Lviv Андрій Риштун, який й провів хлопців до Полтви.

В музичному кліпі на пісню «Momentum» в головній ролі знявся 22-річний львів’янин Реван Палюх, учасник телевізійного шоу «Супер Топ-модель по-українськи» на Новому каналі. Саме він у ролику босоніж бігає нечистотами Полтви.

Цікаво, що це перший в історії музичний кліп, який знімали буквально у Полтві. Ролик знімали вночі, аби потік води не збив з ніг головного героя.

У мережі вже жартують, як же Реван після такого «СПА» поїхав додому. Та відповідь є – вмився у джерелі на Високому замку та сів у таксі.

Зазначимо, учасники гурту «Beissoul & Einius» дуетом не литовським, а литовсько-українським. А все тому, що 27-летний Beissoul по паспорту Артур, а в графі місце народження в нього вказане містечко Кальна Івано-Франківської області. Його мама українка, а тато – з Литви. Сім’я Артура переїхала Вільнюса, коли хлопець ще був зовсім малим дитям. Тепер Артут розвивається в музиці в Литві, проте не забуває й про українське коріння.

Вірусні хіти: 12 пісень про COVID-19 та карантин

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах