Вірусні хіти: 12 пісень про COVID-19 та карантин

Вірусні хіти: 12 пісень про COVID-19 та карантин фото

Вірусні хіти: 12 пісень про COVID-19 та карантин фото

Дозвілля та їжа
06 травня 2020 16:15

В Україні триває карантин через епідеміологічну ситуацію в країні та світі, то ж про коронавірус не говорять хіба ліниві. В цей час частина містян самоізолюється, інші – безтурботно вештаються вулицею, а ось співаки підтримують людей своїми справді вірусними хітами.

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

VG Львів зібрав 12 пісень про коронавірус та карантин від українських та закордонних зірок.

Jerry Heil – #НІНАДОНТСТРЕС

Українська висхідна зірка записала трек про пошуки кохання в умовах пандемії та пов’язала це почуття з чергою по гречку. Так, артистка знову зняла кліп у своєму жартівливому стилі. Також дівчина закликала людей не переживати та залишатись вдома.

MOZGI – No Hugs No Kisses

Популярний український гурт зняв кліп на свій англомовний трек «No Hugs No Kisses», в якому артисти закликають людей дотримуватись самоізоляції та правил гігієни під час карантину – не обніматись, не цілуватись та часто мити руки.

ПТП – Карантин

І ще один трек про карантин, та цього разу у сольному виконанні Потапа. Артист символічно зняв музичний кліп у пустому концертному залі. Словами своєї пісні Потап запевняє слухачів, що карантин рано чи пізно закінчиться і колись ми згадуватимемо цей період життя з жартами, можливо, навіть під час відпочинку десь на берегу сонячної Італії.  

NK – LA CUARENTENAКАРАНТИН

Не змогла обійти тему карантину й дружина Потапа – Настя Каменських, яка в одній пісні заспівала відразу на чотирьох мовах. Артистка зняла відеокліп символічно вдома, а в пісні зачепила «карантинну проблему» - чим би зайнятись вдома і водночас не набрати зайвої ваги?  

10 ідей: чим зайнятись вдома під час карантину

Яцишин – Коронавірус

І ще одна україномовна пісня в цьому списку зі справді вірусним приспівом. Нова зірка українського андеграунду, молодий виконавець з Тернополя Міша Яцишин ще на початку березня презентував кліп на хітовий трек «Коронавірус».

Тарас Стадницький – Пісня про карантин

Відомий український комік Тарас Стадницький, якого більшість знають як Володьку, також не втримався і заспівав про карантин. Проте зробив це досить оригінально – артист записав відеокліп разом із двома доньками  та в жартівливій пісні розповів про труднощі, з якими стикаються батьки на карантині.

МС Петя – Коронавірус в Україні

Репер Петро Мостапчук,  якого можна впізнати з участі у шоу «Україна має талант -7», у своєму відеокліпі запропонував людям жартівливі і народні поради, як вберегтись від зараження COVID-19. Прислухатись до рекомендацій репера ми не рекомендуємо, проте для гарного настрою пісню послухати варто.

Лiсапетний батальйон – Вiрус Covid-19

Жартівливий кліп про карантин через коронавірус в українському селі записав «Лісапетний батальйон». Таку «народну» пісню не можливо слухати без посмішки на обличчі.

Львівські бізнесмени – Карантин у Львові

5 травня презентували зворушливе музичне відео про життя в самоізоляції, розваги, лайфхаки і надії на майбутнє відомих львів'ян.  Пісня і відеокліп «Карантин у Львові» став частиною своєрідного челенджу, який під час затяжного карантину запустили українські бізнесмени. Усі учасники проекту переконані: «Наше гостинне місто ще прийме мільйони туристів».

Вокалістки «Жіночого кварталу» – Чом ти не прийшов

Дівчата з «Жіночого кварталу» переспівали відому українську народну пісню «Чом ти не прийшов» і присвятили її карантину через епідемію коронавірусу. Таким римейком вокалістки хотіли показати, як можна продовжувати займатися улюбленою справою і підтримувати соціальні зв'язки в умовах карантину. До речі, оновлений текст пісні звучить досить актуально.

La Cumbia del Coronairus — Mister Cumbia

А тепер трішки поговоримо про іноземні треки, присвячені коронавірусу. Мексиканська «Mister Cumbia», мабуть, найпопулярніша пісня про COVID-19. Під латиноамериканські мотиви артист розповідає прості правила, які допомагають уберегтись від зараження.

CARDI B - CORONAVIRUS trap REMIX

Американська реп-виконавиця Cardi B опублікувала відео, в якому емоційно розповідала про пандемію коронавірусу. Пізніше користувач під ніком DJ iMarkkeyz перетворив це в ремікс, вирізавши крики артистки «Coronavirus! That shit is real »і додавши біт. За кілька днів трек потрапив в чарти iTunes.

Карантин з музикою: 7 онлайн-концертів українських виконавців, які варто послухати

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах