Район мистецтва: на Сихів водитимуть екскурсії

Район мистецтва: на Сихів водитимуть екскурсії. Фото: Сихів Медіа.

Район мистецтва: на Сихів водитимуть екскурсії. Фото: Сихів Медіа.

Дозвілля та їжа
10 листопада 2020 11:45

Львівський Сихів - район мистецтва. Вже зовсім скоро сюди водитимуть екскурсії. Проєкт «Про кого говорять вулиці Сихова?» став одним із переможців соціально-культурних проєктів громадських організацій Львова у галузі «Туризм». Він отримає фінансову підтримку за рахунок коштів міського бюджету. Читайте всі новини Львова.

Як розповіли у Львівській міськраді, проєкт «Про кого говорять вулиці Сихова?» популяризує вуличне мистецтво у цьому районі Львова та створює простір, який сприяє зацікавленості мешканців та гостей міста діяльністю видатних українців, іменами яких названі вулиці: В. Стуса, Б. Антоненко-Давидовича, К. Трильовського.

"Для цього на стінах будинків створюють арт-об'єкти (мурали), які можуть бути включені до туристичних маршрутів. Це сприяє також розвитку туризму на Сихові. Також біля муралів буде інформація про проєкт та QR-код з мапою, на якій можна знайти усі мурали. Це буде корисно для перехожих, які побачили один мурал та хотіли б побачити решту. Також у місцевих культурних, освітніх та закладах харчування є можливість знайти листівки із зображенням муралі", - йдеться у повідомленні.

Сторінка проєкту - за посиланням.

Як раніше писав VG Львів, у Сихівському районі Львова створять громадський простір із незвичайним фонтаном. Водограй утворюватиме хмари туману заввишки з триповерховий будинок. 

Читайте всі новини у нашому каналі Телеграм, додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram

Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах