Готуй лижі: на Буковиці відкрили зимовий сезон

На Буковиці відкрили зимовий сезон. Фото: Bukovytsia

На Буковиці відкрили зимовий сезон. Фото: Bukovytsia

Дозвілля та їжа
17 грудня 2020 17:35

У четвер, 17 грудня, на Львівщині розпочав новий зимовий сезон гірськолижний курорт Буковиця. 

"Bukovytsia готова до відкриття. Чекаємо на Вас уже цього четверга 17 грудня з 10:00 до 16:00. І ще, всі ціни залишаються такими як минулого сезону", – розповіли адміністратори популярного гірськолижного курорту на Львівщині.

Буковиця – порівняно новий гірськолижний курорт у місті Борислав на Львівщині. Працює з 2016 року на горі з однойменною назвою. Тут можна не лише покататися на лижах, але й на сноубордах, надувних санчатах, канатній дорозі.

Цього тижня на Львівщині розпочне зимовий сезон гірськолижний курорт Буковиця. Фото: BukovytsiaЦього тижня на Львівщині розпочне зимовий сезон гірськолижний курорт Буковиця. Фото: Bukovytsia

На Буковиці для лижників є схили трьох рівнів складності: середнього – 850 метрів; легкого – 950 метрів; дитячий – 250 метрів. Максимальний перепад висоти – 160 метрів. На трасах працюють три витяги: Leithner-Poma – 950 метрів; Doppelmayr – 700 метрів; Multilift 180 метрів. 

Для дітей, а також дорослих, які не вміють, але хочуть навчитися кататися на лижах, або ж вміють, але бажають покращити свої навички, на Буковиці діє лижна школа.

Як доїхати на Буковицю, у скільки обійдеться оренда житла на курорті взимку 2020-2021, гірськолижні траси та витяги, ціни на оренду лиж та спорядження, зимові розваги для дорослих і дітей, та чим зайнятися увечері – про все це та багато іншого читайте у нашому огляді Гід зимовими Карпатами: їдемо на лижі на Буковицю.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах