Глінтвейн буде: як працюватиме різдвяний ярмарок у Львові під час локдауну

Як працюватиме різдвяний ярмарок у Львові під час локдауну. Фото: 032.ua (умовне)

Як працюватиме різдвяний ярмарок у Львові під час локдауну. Фото: 032.ua (умовне)

Дозвілля та їжа
05 сiчня 2021 17:07

На період зимового локдауну в Україні, який розпочнеться вже 8 січня, у Львові дещо змінять роботу різдвяних ярмарків, які раніше вже адаптовували до карантинних вимог. Читайте всі новини Львова за сьогодні.

За словами директорки департаменту економічного розвитку Львівської міської ради Ірини Кулинич, під час локдауну на ярмарку не можна буде придбати сувенірів чи перекусити за столиком посеред яток. Проте їжу на виніс таки продаватимуть, відповідно, напої теж.

«Відповідно до постанови уряду, на ярмарку всі будиночки, які реалізують сувенірну продукцію, будуть зачинені, і всі виносні столики теж будуть прибрані. Але можна здійснювати реалізацію продуктів харчування на виніс, тому продукти харчування будуть на ярмарку. Звісно, усе має бути з суворим дотриманням карантинних вимог», — пояснила Ірина Кулинич.

Нагадаємо, на період цьогорічних Різдвяних свят, у зв’язку з карантином, у Львові змінили формат традиційного різдвяного ярмарку. Зокрема, в місті дозволили декілька невеликих локацій для святкової вуличної торгівлі, яку адаптували до карантинних вимог.

Сучасно і з традиціями: кілька ідей, як цікаво відсвяткувати Різдво 2021

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах