Ситий лютий: львів'ян закликають міняти макулатуру на піцу

Ситий лютий: львів'ян закликають міняти макулатуру на піцу. Фото: Unsplash.com (умовне)

Ситий лютий: львів'ян закликають міняти макулатуру на піцу. Фото: Unsplash.com (умовне)

Дозвілля та їжа
01 лютого 2021 13:28

Львів'ян закликали міняти макулатуру на піцу. Популярна мережа піцерій оголосила про початок нової екологічної акції у Львові. Містянам і туристам пропонують обміняти порожню коробку з-під піци на піцу. Таким чином хочуть зменшити кількість паперового непотребу у місті Лева. Акція триватиме у піцеріях Domino's протягом лютого. Читайте найцікавіші новини Львова за сьогодні.

Як йдеться у повідомленні, з 1 до 28 лютого мешканці Львова можуть обміняти порожню коробку з-під піци Domino's на безкоштовну середню піцу Маргарита до замовлень на доставку.

Ситий лютий: львів'ян закликають міняти макулатуру на піцу. Фото: скріншот смс-повідомленняСитий лютий: львів'ян закликають міняти макулатуру на піцу. Фото: скріншот смс-повідомлення

Працює це так: під час замовлення піци слід написати у коментарях на сайті (або сказати операторові телефоном), що є на обмін порожня коробка. Кур'єр привезе із замовленням безкоштовну піцу Маргариту (під «безкоштовною» мається на увазі купівля піци за символічну 1 гривню) , яку обміняє на використану піца-коробку. Після цього ваша макулатура поїде на переробку, а подарована піца залишиться.

Організатори акції зазначили, що обмін можна проводити хоч щодня. Втім, за один раз привозять безкоштовно лише одну середню Маргариту.

«Для отримання безкоштовної піци, потрібно оформити замовлення на доставку на суму від 145 гривень з урахування знижок за акціями», - йдеться також у повідомленні.

Додамо, що 2020 рік видався дуже нелегким для туристичного, а отже й гастрономічного життя міста Львова. Чимало легендарних закладів назавжди зачинили двері для відвідувачів. Втім, цього року було багато й яскравих відкриттів, які неодмінно оцінять гурмани. VG Львів розкаже про небанальні  ресторани, кав’ярні, кнайпи, піцерії, раменні, анчоусні та канабіс-кафе, які відкрилися у місті Лева у 2020 році.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах