Вечеряй на районі: на Залізничній відкриють піцерію однієї з найбільших світових мереж

Вечеряй на районі: на Залізничній відкриють піцерію однієї з найбільших світових мереж - фото

Вечеряй на районі: на Залізничній відкриють піцерію однієї з найбільших світових мереж - фото

Дозвілля та їжа
02 лютого 2021 12:28

Прекрасна новина для шанувальників піци – на вулиці Залізничній у Львові відкриють п'яту піцерію однієї з найбільших світових мереж – Domino's Pizza. У компанії вже шукають кур'єрів. Читайте всі новини Львова за сьогодні

Оголошення про пошук кур'єрів на скутер компанії у піцерію на вулиці Залізничній з'явилося на телеграм-каналі "Робота Львів".

Вечеряй на районі: на Залізничній відкриють піцерію однієї з найбільших світових мереж фото 1Вечеряй на районі: на Залізничній відкриють піцерію однієї з найбільших світових мереж фото 1

Додамо, Domino's Pizza – міжнародна мережа піцерій, заснована в США в 1960 році, яка налічує більше 15 тисяч закладів в 90 країнах світу. В Україні компанія працює з 2010 року. У Львові піцерії цієї компанії є на проспекті Шевченка, проспекті Червоної Калини, проспекті Чорновола та на вулиці Кульпарківській.

Вечерю подано: 5 піцерій Львова з власною доставкою

Нагадаємо, дьвів'ян закликали міняти макулатуру на піцу. Популярна мережа піцерій оголосила про початок нової екологічної акції у Львові. Містянам і туристам пропонують обміняти порожню коробку з-під піци на піцу. Таким чином хочуть зменшити кількість паперового непотребу у місті Лева. Працює це так: під час замовлення піци слід написати у коментарях на сайті (або сказати операторові телефоном), що є на обмін порожня коробка. Кур'єр привезе із замовленням безкоштовну піцу Маргариту (під «безкоштовною» мається на увазі купівля піци за символічну 1 гривню) , яку обміняє на використану піца-коробку. Після цього ваша макулатура поїде на переробку, а подарована піца залишиться. Акція триватиме протягом лютого.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах