Вінтаж та антикваріат: львів’ян кличуть на блошиний ринок

Львів’ян кличуть на блошиний ринок. Фото: lviv1256.com (умовне)

Львів’ян кличуть на блошиний ринок. Фото: lviv1256.com (умовне)

Дозвілля та їжа
06 березня 2021 07:27

Львів’ян кличуть на блошиний ринок, який відбудеться вже цих вихідних, 6-7 березня, на території LEM Station. Це перший TLUM & KRAM у 2021 році, тож його символічно назвали «Пробудження».

Організатори події кажуть, що карантин став для багатьох приводом переосмислити свої гардероби та простори, де проводять багато часу. Тож у цьому відвідувачам має допомогти TLUM & KRAM.

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

«Ми докладаємо зусиль, аби знайти „наших“ продавців та найкращий крам. Це і вінтаж у гарному стані, і старовинні предмети, а також унікальні сучасні вироби від локальних митців. Кожен знайде щось цікаве для себе чи на подарунок», — розповідає співзасновниця TLUM & KRAM Дара Бурко.

Що можна купити

На перший блошиний ринок у 2021 році 60 продавців і продавчинь привезуть крам з різних куточків України та світу. Серед учасників також львів'яни та львів'янки, які у форматі гаражного розпродажу даватимуть нове життя своїм речам.

Так, у суботу, 6 березня тут продаватимуть скло, кераміку, прикраси, свічки, книги, сумки, солодощі і чай, музичні інструменти, вітраж, блокноти, гравюри та ікони від локальних майстрів та підприємців.

А у неділю, 7 березня, на блошиному ринку можна буде купити вінтажні та антикварні столові прибори, сервізи, вази, підсвічники, текстильні вироби та інші предмети інтер'єру. Традиційно буде чимало гуцульських товарів, а також колоритний крам з Європи.

Львів’ян кличуть на блошиний ринок. Фото: Львівська міська радаЛьвів’ян кличуть на блошиний ринок. Фото: Львівська міська рада

Коли приходити

TLUM & KRAM працюватиме 6 і 7 березня, з 10:00 до 18:00. Цьогорічна локація – LEM Station, що на вулиці Дмитра Вітовського, 57 у Львові.

Вхід на територію блошиного ринку коштуватиме 40 гривень. Для дітей до 12 років, людей з інвалідністю, осіб пенсійного віку, учасників бойових дій, вагітних та іменинників вхід безкоштовний.

Подія відбудеться з дотриманням усіх протиепідеміологічних норм, тож не забудьте взяти з собою захисну маску.

Львів’ян кличуть на блошиний ринок. Фото: Львівська міська радаЛьвів’ян кличуть на блошиний ринок. Фото: Львівська міська рада

Якщо ж ви хочете взяти участь в TLUM & KRAM як продавець, тоді реєструйтесь за посиланням.

Зазначимо, TLUM & KRAM — львівський блошиний ринок, заснований у жовтні 2019 року. Організаторки сповідують свідоме споживання, плекання спадщини, вважають, що варто об'єднуватись і розвивати локальне підприємництво.

Не проґав найцікавіше: куди піти у Львові 8 Березня

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах