Workation: туристів запрошують працювати з готелів у Львові

Workation: туристів запрошують працювати з готелів у Львові. Фото: unsplash.com.

Workation: туристів запрошують працювати з готелів у Львові. Фото: unsplash.com.

Дозвілля та їжа
28 квiтня 2021 10:49

Львівський туристичний офіс спільно з готелями міста напрацювали новий туристичний продукт – Workation. Туристів запрошують перенести віддалену роботу в один з готелів у Львові. Про це розповів перший заступник міського голови Львова Андрій Москаленко.

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

Workation – це тимчасова подорож, що поєднує роботу і відпочинок, не новий тренд серед фрілансерів, але останнім часом він стрімко набуває популярності. 

Готелі Львова сформували нову пропозицію для праці та відпочинку. Номери облаштовані спеціально для робочих потреб: зручне робоче місце, додаткове освітлення, швидкісний Wі-Fi, канцелярське приладдя.

«Разом з туристичним бізнесом Львова ми напрацювали проект Workation. Зараз дуже багато людей перейшли на віддалену роботу і, фактично, можуть працювати з будь-якої точки світу. Проте через закриті кордони вони обмежені в географії подорожей. Наші готелі створили найкомфортніші умови для роботи прямо з номера. Це безпечно, оскільки готелі дотримуються всіх вимог, а в номері ви можете ізольовано працювати. Водночас, є можливість після роботи прогулятись вулицями Львова, випити кави на терасі і надихнутись на новий продуктивний робочий день», – прокоментував Андрій Москаленко.

До акції Workation вже долучилися вісім готелів Львова: Astoria Hotel, Citadel Inn Hotel&Resort, Grand Hotel Lviv Casino & Spa, Ramada Lviv, Vintage Boutique Hotel, !FEST hotel, Готель Джем, Древній град. Подробиці – за посиланням.

10 місць у Чорнобильській зоні відчуження, які варто відвідати

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах