ТОП-7 нових серіалів травня. Фото: epscape.com
Залипнеш біля екрану: ТОП-7 нових серіалів травня
Дозвілля та їжа
13 травня 2021 16:10
ТОП-7 нових серіалів травня. Фото: epscape.com

Якщо ви думаєте, що передивились вже усі серіали – у нас гарні новини. Адже окрім продовжень улюблених картин, у травні 2021 року вийде кілька цікавих новинок! Тож поповняйте запаси смаколиків і гайда до перегляду.

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

VG Львів підготував добірку зі семи нових серіалів, які вийдуть на екрани у травні 2021 року.

Берег москітів

Серіал знятий за мотивами однойменного бестселера письменника Пола Теру. Головний герой – ексцентричний винахідник, який продає будинок і відвозить свою сім'ю в Центральну Америку, на Берег москітів, щоб побудувати в самому серці джунглів фабрику з виробництва льоду. Там його чекають конфлікти з сім'єю, місцевим священником і природою.

Жанр: пригоди, трилер, драма

Прем’єра: з 1 травня

Інтергалактік (18+)

Цей серіал перенесе глядачів у далеке майбутнє, де Земля вже не є єдиним місцем проживання людей, а самі ж люди вступили в контакт з іншими видами розумного життя. Водночас тепер кожна людина перебуває під строгим контролем. Однак банді жінок вдалось втекти з в’язниці строгого режиму та викрасти космічний корабель! Героїні направляються досліджувати далекий космос, так як в рідному краї їм з'являтися немає сенсу – за ними ведеться полювання.

Жанр: фантастика, драми

Прем’єра: з 1 травня

Зоряні війни: Бракована партія

Засумували за «Зоряними війнами»? Ось вам американський мультсеріал, який є частиною франшизи «Зоряні війни», виступає як сиквелом, так і спін-офом «Зоряні війни: Війни клонів». Бракована партія — група елітних солдатів-клонів Галактичної Республіки, наділених корисними генетичними мутаціями. Після закінчення Воєн клонів і встановлення Галактичної Імперії клони виявляються непотрібними, а Бракована партія підозрюється в зрадництві. Разом з дівчинкою-клоном Омеґою Бракована партія починає власну боротьбу проти Імперії.

Жанр: мультсеріал, екшн, пригодницька та наукова фантастика

Прем’єра: 4 травня

Спадщина Юпітера

А як же без супергеройського серіалу від Netflix? Спадщина Юпітера – це екранізація серії коміксів видавництва Image Comics про супергероїв кількох поколінь. Перші з них починали свою діяльність в 1930-і роки і головною їх метою було допомагати людям. Однак їх нащадків найбільше хвилює слава. Тепер вони – зірки екрану і естради, які більше не рятують людей, однак є кумирами мільйонів. Але чим це загрожує?

Жанр: фантастика, бойовик, драма

Прем’єра: 7 травня

Підпільна залізниця

Підпільна залізниця – міні-серіал із 9 серій, знятий за однойменним романом американського письменника Колсона Вайтхеда. Підпільною залізницею називається мережа секретних доріг та безпечних будинків, що існувала в Сполучених Штатах Америки середини 19 сторіччя, через яку афроамериканці, що були в рабстві, тікали в північні штати та Канаду. За підрахунками, до 1850 року близько 100 000 рабів змогли врятуватись через «залізницю».

За сюжетом картини, молода дівчина Кора, яка тікає з плантації у штаті Джорджія, знаходить не метафоричну «підпільну залізницю», а справжню мережу підземних тунелів із рейками, повну інженерів та провідників.

Жанр: історичний, драма

Прем’єра: 14 травня

Холстон

Цього разу Netflix присвятив міні-серіал злетам і падінням першого відомого американського модельєра – Роя Холстона, чиє ім'я було синонімом сексу, розкоші, статусу і слави. Картина розповість про життя знаменитого модельєра, який перевернув уявлення про американську моду в 1970-і і 1980-і роки. Цей серіал стане справжньою знахідкою для любителів моди!

Жанр: біографія, драма

Прем’єра: 14 травня

Солос

Американський антологічний серіал «Солос» об'єднує окремі історії різних персонажів, які відправляються в захоплюючу пригоду в невизначеному майбутньому, де переконуються у важливості людських зв'язків і відносин. У ньому зіграли Морган Фрімен, Енн Хетеуей, Хелен Міррен, Узо Адуба, Ентоні Маккі, Констанс Ву, Ден Стівенс і Ніколь Бехарі.

Жанр: наукова фантастика, телесеріал-антологія, драма

Прем’єра: 21 травня

Історичні експозиції та привиди: 5 замків Львівської області, які варто відвідати

Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах