Zaxidfest 2021: названа дата проведення популярного фестивалю біля Львова

Zaxidfest 2021: названа дата проведення популярного фестивалю біля Львова. Фото: dyvys.info

Zaxidfest 2021: названа дата проведення популярного фестивалю біля Львова. Фото: dyvys.info

Дозвілля та їжа
25 травня 2021 13:00

У 2021 році біля Львова таки відбудеться популярний Zaxidfest! Найбільший на заході України музичний фестиваль пройде 27-29 серпня. Читайте всі новини Львова за сьогодні.

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

Організатори дійства обіцяють анонсувати усіх учасників фестивалю вже до 15 червня. Одне відомо вже – виконавців та гуртів з Росії чекати не варто.

Щодо куплених квитків у 2020 році (тоді фестиваль скасували через заборону місцевої влади), то вони будуть дійсними на Zaxidfest у 2021 році.

До слова, Zaxidfest – найбільший на західний Україні щорічний музичний фестиваль, який відбувається з 2009 року на Львівщині. З 2011 року проходить біля села Родатичі Городоцького району. У 2020 році через закриті кордони на ньому мали виступати переважно українські гурти: O.Torvald, ТНМК, Karna, Один в каное, Latexfauna, Vivienne Mort, Хамерман знищує віруси, Курган і Агрегат тощо.

Нагадаємо, анонсовано концертну програму Міжнародного джазового фестивалю «Leopolis Jazz Fest», який розпочнеться 24 червня і триватиме по 28 червня включно.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах